- Poruka
- 53.132
Драги енглески нику, далеко си ти од србина. Поздрав, Бог с тобом...
A sta cu ti ja, bol se ne leci na forumu.
Nemoj da brines za pravoslavlje.
Veruj Srbinu kad ti kaze.
Drugi su u problemu.
Poz Nata Li insajderu koji brine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugi su u problemu.
Раскрстио си ти одавно са било којом везом са религијом... умноprvo da se raskrsti da religija i duhovnost nisu isto i ne moraju da podrazumevaju jedno drugo
nisam čak ni sa religijom a kamoli veromРаскрстио си ти одавно са било којом везом са религијом... умно
i uvek tako , umesto da uocite i priznate svoje mane
Drugi su u problemu.
Sa kime da polemisem. Sa nekim ko navodi bez potrebe neke stvari a predstavlja se i izdaje za srpkinju.i uvek tako , umesto da uocite i priznate svoje mane
krenete da omalovazavate druge , da se podsmevate
isto kazem za sve vere kao i nata
Тврдња да је сврха религије развијање духовности код човека ме наводи на питање који је идеал те духовности?
Пре него што религиозни почну да наводе делове Библије и тврде да је њихов Бог један и једини прави, подсетићу да све велике религије од хришћанских, ислам, јудаизам тврде да је Бог један.
Зашто духовност не подразумева да прихватите сви да Бог јесте један и да га само различито зовемо,
да верски ритуали представљају само сценографију за лакше манипулисање верницима а да тај један једини Бог не гледа ко је шта и кад јео, шта је обукао, када је укључио машину за прање веша или ушио дугме...
Да тај један једини велики Бог ваљда види нашу душу, да ли је добра или грешна, зла или невина и суди по томе а не по ономе како га зовемо, како му се обраћамо...
Какву духовност развијају религије кад и данас у њихово име започињу ратови а ево овде свађе свакодневне?
До ког степена духовности сте дошли ви велики верници кад се поваздан свађате чији је Бог прави?
Зар није Бог љубав и Бог један?
Зато што духовност постоји само у правој и јединој религији тј. вери Христовој, ван ње је све спиритизам тј. антидуховност
Још само Христе уз то Боже ...Bože pomozi mu.
Ocigledan vid provokacije. IncajderiГлупа тврдња... Сврха религије је у самом значењу речи религио тј. односно... мораш да имаш однос са Богом, синовски однос... Дакле, суштина религије је богозаједништво
Немој да подсећаш кад ни не знаш тачно, да је Бог Тројичан и Један, а не само Један... Постоје Његова Три Несливена Лица у једној Јединственој и Нераздељивој Природи
Зато што духовност постоји само у правој и јединој религији тј. вери Христовој, ван ње је све спиритизам тј. антидуховност
Бог и те како гледа ко је ко, јер сваком плаћа по делима... То гледање је беспристрасно
Бог суди Својом речју коју је изразио кроз заповести
Што мешаш узрочнике рата и религије?
До степена да знамо да смо никакви верници
Бог је и Судија и Осветник и Отац и Љубав... сваком по заслузи се показује као Огледало и Плата за дело
Толко је добро конципирана тема, да може сам са собом свако да се исприча у празноSad još da dođe neko da napiše kako je Jehova jedan i Alah je jedan
i Brama je jedan i da započnemo rat ovde na temi.![]()
A nijedan od njih ne dodje u svet da kaze da postoji hahaSad još da dođe neko da napiše kako je Jehova jedan i Alah je jedan
Nema rata na temi.Sad još da dođe neko da napiše kako je Jehova jedan i Alah je jedan
Višnji devet puta dolazio..A nijedan od njih ne dodje u svet da kaze da postoji haha
Tema je o isključivosti. Pa se ti tu upisa kao ogledni primer.Толко је добро конципирана тема, да може сам са собом свако да се исприча у празно
Баш ти хвала, ја мислио да истина зна за компромис...Tema je o isključivosti. Pa se ti tu upisa kao ogledni primer.![]()
Višnji devet puta dolazio..![]()
Џасна у неискључивости, аген...Kliknem na post da citiram kad ono "tražena poruka nije pronađena", što znači da se opet neko nadyebava.
Stvarno svaka čast, "Bog je jedan", "Bog je ljubav", "Prećutati je zlato".
Neka se sami pronađu oni čiji su komentari izbrisani i neka se preispitaju. Toliko o temi.
Za visnju ne znam pisi o nj3govom.otkrivanjy ali za naseg biblijskog znam.On nije ni bog filozofa ni religija.Otkrio se jasna javio slobodno i stavio sebe nama na .izbor nenasilno i nenametljivo.Sto rece dostojevski istina koja bi te naterala da je prihvatimo.negira i mene i sebe.Ja verujem ti ne i sve je ok.Višnji devet puta dolazio..![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/DashavataraZa visnju ne znam pisi o nj3govom.otkrivanjy ali za naseg biblijskog znam.On nije ni bog filozofa ni religija.Otkrio se jasna javio slobodno i stavio sebe nama na .izbor nenasilno i nenametljivo.Sto rece dostojevski istina koja bi te naterala da je prihvatimo.negira i mene i sebe.Ja verujem ti ne i sve je ok.
Priznala tamo kad laze da se tesko nosi s tim sto je lagala ja pomisli dysa od zene i sad ponovo laze haha