А, дај, бре,ne nije to tako kako ti mislis, ovdje ga zidovi optuzuju, hoce da ga smaknu, jer im je trn u oku, pa traze izgovore da ga se rijese.
ti stvarno bas ne razumijes sta ti pisem a niti razumijes Bibliju ocito.
AKo je Isus rekao Ja i Otac smo jedno..........
a zidovi jedva docekali da ga okrive za ovo, kontali da misli da su on i Bog jedno bice, ali Isus je objasnio na drugom mjestu u Bibliji da to ne znaci to , nego je Isus mislio sa tim, da su on i BOg jedno u svrhi i cilju pa trazi od apostola da in oni svi zajedno budu jedno pa da se pridruze Isusu i Bogu da svi zajedno budu jedno, da teze jednoj svrhi i cilju.
Pazi samo ovo, pazljivo sad citaj sto ti pisem, ako Isus kaze u Bibliji da Ja i Otac smo jedno ne znaci da su jedno bice, nego da to znaci jedno smo u cilju i svrhi, imamo isti cilj i svrhu....
pa onda kada zidovi pomisle da Ja i Otac smo jedno Isus mislio da je Isus i Otac jedno bice, isto bice, to je samo njihovo pogresno razumijevanje, a takodjer i tvoje i to namjerno , zidovi nisu imali objasnjenje sta Isus mislio sa tim Ja o Itac smo jedno, dok vi hrscani imate, ali opet sramotno i perverzno uzimate tu recenicu kao dokaz d asu Bog i Isus jedno bice, iako je Isus rekao da to nije tacno.
to je vama hrscanima na sramotu da ovako javno pokazivate neznanje o svojoj knjizi pa mora jedan musliman da vas ispravlja ne na osnovu svog nahodjenja nego na osnovu Biblije, jer tu Biblija tumaci samu sebe, i ja tu nisam potreban, ali vi to ne znate jer ne zelite to da znate jer vam vise godi prica da je isus bog, i onda sve pusete u tom smjeru.
evo jako lepo objasnjenje Deedata to kada su zidovi htjeli da kamenuju Isusa

30. Ја и Отац једно смо.
31. А Јевреји опет узеше камење да Га убију.
32. Исус им одговори: Многа вам добра дела јавих од Оца свог; за које од оних дела бацате камење на ме?
33. Одговорише Му Јевреји говорећи: За добро дело не бацамо камење на те, него за хулу на Бога, што ти, човек будући, градиш се Бог.
34. Исус им одговори: Не стоји ли написано у закону вашем: Ја рекох: богови сте?
35. Ако оне назва боговима којима реч Божија би, и писмо се не може покварити;
36. Како ви говорите Ономе ког Отац посвети и посла на свет: Хулу на Бога говориш, што рекох: Ја сам Син Божји?
37. Ако не творим дела Оца свог не верујте ми.
38. Ако ли творим, ако мени и не верујете, делима мојим верујте, да познате и верујете да је Отац у мени и ја у Њему.
39. Тада опет гледаху да Га ухвате; али им се измаче из руку.
И, друго, сврха и циљ и моћ долазе од природе и суштине, и ако Исус има ово као и Бог Отац, онда су они једнаки и исте Божанске природе :
28. И ја (Исусу) ћу им дати живот вечни, и никад неће изгинути, и нико их неће отети из руке моје.
29. Отац мој који ми их даде већи је од свих; и нико их не може отети из руке Оца мог.
30. Ја и Отац једно смо.
нико их неће отети из руке моје = и нико их не може отети из руке Оца мог.
Бог = Бог ..... Ја и Отац једно смо.