stalno tupiš neke svoje vjeroispovijesti i vrednovanja, bez ikakvog temelja. pa kad ipak pokušaš argumentirati, serviraš nekakve egocentrične fraze i izmišljotine:
Ne sluzim se takvim glupostima, jer to je karakteristika ateisticke argumentacije. Ja svoje tvrdnje pokusam znanstveno argumentirati, i moji argumenti su logicniji i racionalniji od tvojih, a to je kod cinjenice, da ni ja ni ti ne posjedujemo apsolutno znanje glavni cimbenik u konacnoj ocjeni. Drugacije receno: moji argumenti su plauzibilniji od tvojih.
ima još mnogo tvojih ispovijedi (ili su to neke zakletve?) na raznim temama, samo mi se ne da trošiti vrijeme na beskorisno bilanciranje.
Bolje je da to ne radis dalje, jer bi se iskljucivo sam diskvalificirao.
da ateisti pate od teškog bolesnog duševnog poremećaja,
Jedan Bog, koji bi za sebe imao i trazio znacenje u nasem svijetu, i kao pravedni Bog i za druge bio egzistentan, za jednog radikalnog narcistu je to najveci horor i zlo. Tvoj ateisticki korifej S. Freud je za religiju konstatirao suho i kratko: religija je kolektivna neuroza. Po istoj sabloni mozemo ustvrditi, da je Bog nasa stvarnost, a da je ateizam refleksivni bijeg u irealnost i iracionalnost, pri cemu se evidentira nestabilnost osobe i bijeg od realnih cinjenica, a posebno je izrazen strah od autoriteta i bijeg od istih. Da li su ovo simptomi teske psihopatologije? Jesu! Paranoidna shizofrenija.
da je vjeroispovijest neki oblik naučnog istraživanja,
Krscanstvo je najveci oblik znanosti! Pogledaj kod fizicara F. Tiplera sto on kaze o uskrsnucu tijela. Kvantna fizika nas stize na svakom nasen religioznom koraku, na putu ka vjecnoj Istini, ka Bogu.
da su ateisti materijalisti i stoga nesposobni prepoznati i istražiti svoju okolinu itd.
Ateisticki monizam nije u stanju objasniti ni covjeka kao mikro-univerzum, niti makro univerzum, svijet oko nas. Pogledaj svoje misli, i volju koja njima upravlja: sto ti upada u oci? Duh ravna tijelom, i koristeci kibernetiku CNS-a on nas cini onim sto smo: Imago Dei=Slika Bozja. Kad vidis lesinu ljudsku bez duha, u njoj nema zivota, iako je materija ostala ista.
još se ni jedan vjernik nije pozvao na prirodne zakone, da bi njima dokazao boga ili tvog duha. pa kad su ti još svako malo puna usta „nauke“, tvoje izlaganje dobiva humorističku notu. jednom švadroniraš o svojstvu materije (post 10.08.2012. 21:16), u drugom negiraš njeno postojanje. u oba slučaja predstavljaš drugog kao budalu ili luđaka. ovdje imamo ovu kontradikciju u jednom postu.
Nista nisi od svega shvatio, ili nisi procitao kako valja.
Ja negiram materiju kao apsolutnu vrijednost, jer kao takva je ona inegzistentna. Dokazivo kvantnim eksperimentima. Duh je uzrok svemu, a ne materija. Da materija nastaje iz tzv. kvantnih polja, nije istovjetno tvrdnji, da je ona vjecna ili da nastaje iz nista, jer su kvantna polja energija, dakle osobina materije i ona su nesto. Odakle dolaze ta kvantna polja i fluktuacije u njima? Iz nista ne mogu nastati, kako vi ateisti tvrdite, jer to je potpuno iracionalno, da ne kazem potpuno ludo misljenje. Naime "NISTA" ne posjeduje egzistencije u sebi i zato iz nista ne nastaje nista: ex nihilo nihil fit! Dakle, Bog je kreator svega, a preko svoje Informacije; prirodnih zakona i prirodnih konstanti uredjuje i uzdrzava svijet i sve sto postoji, jer Bog je vjecno postojanje. Materija ne moze biti vjecna, jer svi znanstveni nalazi, od pozadinskog zracenja, preko crvenog pomaka i ekspanzije svemira, te energetskih resursa u univerzumu, govore protiv te tvrdnje.