Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.996
Jeste blago vernicima
a i vi cete postati vernici kada pocne Armagedon![]()
Ti misliš da si unapred spašena od tog Armagedona ?
Nije mogao spasiti miolione, a tebe jednu , će spasiti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste blago vernicima
a i vi cete postati vernici kada pocne Armagedon![]()
Otkuda NEPOMENIK u božjem vrtu ?
Ko je njega stvorio ?

Razmisljanje par ekselans, nema dobra bez zla i vice versa. Glup covek, pa mu bog preko Arianne i Zorana Jov porucuje da ce zlo biti unisteno, a drugom, da zlo mora da postoji, jer u suprotnom nema ni dobra. Genijalno. Indoktrinacija na plusu i minusu.Usta ti i Arianna starite? Gde krijete toliku pamet kad idete na spavanje? Eto, imamo vernike koji su stalno u kontaktu sa bogom, sa njim divane po vas celi dan. Blago njima, imaju besplatnu zabavu.
Nece mene jednu samo vec milione pravednih ljudi
Znam da cu biti spasena.

Neki koji ne zele, nemaju konekciju sa Sedmim nebom, nisu uplatili dopunu. Blago vama vi ste svakog dana u bliskim odnosima sa Nebeskim carstvom i vrhovnim bogom. Nejasno je ko ima prioritet, vi pravoslavci ili Jahovini svedoci. Arianna ce sigurno tvrditi da su oni privilegovana grupa, jer joj je to bog licno saopstio. Njihova Biblija, kaze ona, je najmerodavnija. A za vas pravoslavce nije sigurna.Neki ne zeli ni da Bog postoji , al` nesto im se bas i ne daa...
Neki koji ne zele, nemaju konekciju sa Sedmim nebom, nisu uplatili dopunu. Blago vama vi ste svakog dana u bliskim odnosima sa Nebeskim carstvom i vrhovnim bogom. Nejasno je ko ima prioritet, vi pravoslavci ili Jahovini svedoci. Arianna ce sigurno tvrditi da su oni privilegovana grupa, jer joj je to bog licno saopstio. Njihova Biblija, kaze ona, je najmerodavnija. A za vas pravoslavce nije sigurna.
Bakonja, da li si se ikada slikao sa bogom? I njegovim sinom? Sa svetim Duhom ne mozes, jer su duhovi nevidljivi? Ili ti se nije dalo? Arianni, reklo bi se da jeste.
Eto, to je moje misljenje zanovano na misljenu, kaze uvazena koleginica. Biser!

Nece mene jednu samo vec milione pravednih ljudi
Znam da cu biti spasena.
Kako ces biti spasena, odakle ti sigurnost i ko te spasava,![]()

To je caмо мали део спасавања треба и да:Bog spasava,
sigurna sam jer se drzim Bozjeg zakona![]()
To je caмо мали део спасавања треба и да:
25. Који љуби душу своју изгубиће је, а ко мрзи на душу своју на овом свету, сачуваће је за живот вечни.
Јован 12
Мрзиш ли своју душу на овом свету да би је спасила за живот вечни??

Neki koji ne zele, nemaju konekciju sa Sedmim nebom, nisu uplatili dopunu. Blago vama vi ste svakog dana u bliskim odnosima sa Nebeskim carstvom i vrhovnim bogom. Nejasno je ko ima prioritet, vi pravoslavci ili Jahovini svedoci. Arianna ce sigurno tvrditi da su oni privilegovana grupa, jer joj je to bog licno saopstio. Njihova Biblija, kaze ona, je najmerodavnija. A za vas pravoslavce nije sigurna.
Bakonja, da li si se ikada slikao sa bogom? I njegovim sinom? Sa svetim Duhom ne mozes, jer su duhovi nevidljivi? Ili ti se nije dalo? Arianni, reklo bi se da jeste.
Eto, to je moje misljenje zanovano na misljenu, kaze uvazena koleginica. Biser!

Nači trte miko od večnosti?! Od tog li se spašavate?
E sad:da li želite da se spasite od nestajanja ili od večnog postojanja?
Šta je gore od ta dva za vaš jadni i napaćeni te izmućeni ego????
Kad ostarite i poželita da se odmorite od svega,tad vam ne treba večiti život i večita gnjavaža-treba vam mir i zaborav!
A kad ste mladi-većna mladost je veoma primamljiva,pa makar vam se smućilo posle od stalno istih desavanja...![]()
Nači trte miko od večnosti?! Od tog li se spašavate?
E sad:da li želite da se spasite od nestajanja ili od večnog postojanja?
Šta je gore od ta dva za vaš jadni i napaćeni te izmućeni ego????
Kad ostarite i poželita da se odmorite od svega,tad vam ne treba večiti život i večita gnjavaža-treba vam mir i zaborav!
A kad ste mladi-većna mladost je veoma primamljiva,pa makar vam se smućilo posle od stalno istih desavanja...![]()
Sta ti reper za "Dan D" ...?
Bog spasava,
sigurna sam jer se drzim Bozjeg zakona
- - - - - - - - - -
Bog sve moze i spasice sve pravednike, pa i mene...
jer se drzim Bozjeg zakona...
Kad me vidis kako natovaren i u zurbi odlazim za selo, baci se na kolena i pocni da recitujes "Zdavo Marija"
PS
Za svaki slucaj par puta i usklikni "Allah Uekber!"

Ovo neko " pokatolicavanje i poturcivanje" jednog clana SPC ...?
Dakako, bakonja, ali se covek povede za druima, prvenstveno onima koji dele lekcije. I crvene kartone.
Samo ti nastavi sa izlaganjem svojih misljenja i ne daj se ometati ...
E , jedino da te zamolim na nesto sto ti , ako nista i iz profesionalnih razloga , siguran sam da znas - mi ovde na ovom pdf - u , obicno primenjujemo propisano Kredo za ovaj pdf , Religija i ako ikako mozes imaj i to u vidu ...
A , sto se tice slika , nesto ti i nisam fotogenican i ne trcim pred kamere i fotoaparate , posebno znajuci , da i ovde ima nekih koji su i vredniji i preci za slikanje od mene ...
A , posebno sto izgleda da oni to i vole ...
To je caмо мали део спасавања треба и да:
25. Који љуби душу своју изгубиће је, а ко мрзи на душу своју на овом свету, сачуваће је за живот вечни.
Јован 12
Мрзиш ли своју душу на овом свету да би је спасила за живот вечни??