Ako ih "iznese" , mi cemo ovde ostati bez njih ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemaš šanse-Veliki Krang zajebava racionalnom logikom tvoju iracionalnu veru.mozda da ih unesem![]()

Nemaš šanse-Veliki Krang zajebava racionalnom logikom tvoju iracionalnu veru.
Izmišljeni Bog je nemoćan da sam nešto dalje izmišlja-moraš dalje u ludilo izmišljanja argumenata!
Dakle,ako je Bog dobar,mora biti i loš i zao jer dobro bez lošeg ne egzistira! I dobro i zlo su subjektivne procene i subjektivna dejstva,
pa ni tog Boga ne možeš izmisliti samo dobrog!
Jednostavno je to:ne možeš s logikom verovati!
Verovanje je suprotno znanju-surogat znanja!
Verovati možeš lucidno,emotivno i čak intuitivno,ali logikom -nema šanse!
Logika je neumoljiva i lomi svaku tezu vere!![]()

Nemaš šanse-Veliki Krang zajebava racionalnom logikom tvoju iracionalnu veru.
Izmišljeni Bog je nemoćan da sam nešto dalje izmišlja-moraš dalje u ludilo izmišljanja argumenata!
Dakle,ako je Bog dobar,mora biti i loš i zao jer dobro bez lošeg ne egzistira! I dobro i zlo su subjektivne procene i subjektivna dejstva,
pa ni tog Boga ne možeš izmisliti samo dobrog!
Jednostavno je to:ne možeš s logikom verovati!
Verovanje je suprotno znanju-surogat znanja!
Verovati možeš lucidno,emotivno i čak intuitivno,ali logikom -nema šanse!
Logika je neumoljiva i lomi svaku tezu vere!![]()

Inače u filozofiji postoji čisto dobro ili dobro po sebi koje ne zavisi od drugog već je biće samo po sebi tako da ne postoji ništa u logici što bi isključivalo takvu vrstu dobra ili samog Boga kao najviše dobro.![]()

Logika je verovanje da naša čula ispravno prenose stvarnost života u kojem živimo, dok istočne religije tu stvarnost koju nam prenose čula naziva Majom - iluzijom.
Dakle, logika je u tom slučaju na klimavim nogama.
Čudi me da si ti tolki fanatik logike s obzirom da voliš kvatnu fiziku jer su tamo mnoge stvari nelogićne![]()
fizika kao nauka mora da je logicna... kao i svaka druga nauka...

A da li je logicno ovako nesto sto si napisala:
"Ja sve sto pisem je rezultat izucavanja i znanja.
I ljudi i andjeli moraju da imaju slobodnu volju jer je i Bog ima.
Bog je i stvorio ljude savrsenima i andjele savrsenima
a savrsenstvo podrazumevca slobodu volju
Sta ti to izucavas, da ne pohadjas skolu mozda
Bogu je sve moguce, zasto njemu treba slobodna volja
Kako je ljude stvorio savrsene, kada je prvi greh vec bio u Edenu
Kako je stvorio savrsene andjele, kad trecina andjela je bila zla i zovu se demoni, gde je tu savrsenstvo![]()
Bibliju sam izucavala i izucavam je.
Samo je Bog apsolut
a njegova stvorenja andjeli i ljudi su savrseni u odnosu na svrhu a ne u odnosu na Boga.

Mogao bi da prelistas Bibliju maloAha, posebno su savrseni ljudi,
Pa odakle toliko ratova, kriminala, i ostalih negativnostu na planeti.
Da li to rade savrsena ljudska bica
A sta je sa trecinom andjela koji postadose demoni i to je savrsenstvo za tebe,![]()
Mogao bi da prelistas Bibliju malo
Stvoreni su kao savrseni izgresivsi postali su nesavrseni.

Izem ti logiku.
Kako može SAVRŠENA kreacija da pogreši ?
Moš misliti koliko je Adam bio inteligentn, kada je dozvolio da ga Eva navuče ?
Kakav stvaralac - takva i kreacija. Jer u priči stoji da ga STVORI PO SOPSTVENOM UZORU ?
..........................................................................................................................................................
Manite se više ove pastirske priče narode, postajete smešni.![]()
Pa sta, ziveo je malo.aha , evo ovaj ubica ziveo samo 97 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2018&mm=03&dd=12&nav_id=1368569
Postoji...Konstrukcija ili determinisano stvaranje je nezavisno dobro,ali opet iz subjektivnog rakursa...Entropija,uništenje .dekonstrukcija su pandam zla...
Međutim da je Bog milostiv pa zato dobar? Pih-preveslaće ga i neki klinac u tom slučaju...
(što se tiče logike kvantne fizike,valja shvatiti da kauzalnost ne postoji već samo interakcije i promena pozicija,bar u tom mikro svetu.U ovom našem,osrednjem,važi ova logika
mada je kauzalna takođe subjektivna.Na makronivou važi logika Univerzuma,singulariteta i td...
Logika je verovanje da naša čula ispravno prenose stvarnost života u kojem živimo, dok istočne religije tu stvarnost koju nam prenose čula naziva Majom - iluzijom.
Dakle, logika je u tom slučaju na klimavim nogama.

Moze svako da pogresi pogresnom odlukom.
Hajde malo razmisli.
A ljudi nisu sada savrseni negtose radjaju nesavrseni.
Stvoreni su kao savrseni.
Nisi ni procitao sta sam napisala
Tvoj problem sto ne zelis da znas
zato si smesan ti.
- - - - - - - - - -
Pa sta, ziveo je malo.
A pravednici ce ziveti vecno.