Bog će zauvek uništiti zlo

Danilo 7

1 Prve godine Valtasara cara Vavilonskoga usni Danilo san i vidje utvaru glave svoje na postelji; tada napisa san i pripovjedi ukratko.
Dan. 2:28, Dan. 8:1

2 Danilo progovori i reče: vidjeh u utvari svojoj noću, a to četiri vjetra nebeska udariše se na velikom moru.
Jer. 49:36, Dan. 8:8

3 I četiri velike zvijeri izidoše iz mora, svaka drugačija.
Dan. 7:17, Zah. 6:1, Otkr. 13:1

4 Prva bijaše kao lav, i imaše krila orlova; gledah dokle joj se krila poskuboše i podiže se sa zemlje i stade na noge kao čovjek, i srce ljudsko dade joj se.
5 Moj. 28:49, Jer. 4:7, Jer. 4:13, Dan. 7:17

5 Potom, gle, druga zvijer bijaše kao medvjed, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima među zubima svojim, i govoraše joj se: ustani, jedi mnogo mesa.
Dan. 2:39

6 Potom vidjeh, i gle, druga, kao ris, imaše na leđima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zvijer, i dade joj se vlast.
Dan. 8:8, Dan. 8:22, Dan. 11:3, Otkr. 13:2

7 Potom vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, četvrta zvijer, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svijeh zvijeri pređašnjih, i imaše deset rogova.
Dan. 2:31, Dan. 2:40, Dan. 7:19, Dan. 7:23, Dan. 8:7, Otkr. 12:3

8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste među onijema, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovječije bjehu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari.
Dan. 8:9

9 Gledah dokle se postaviše prijestoli, i starac sjede, na kom bješe odijelo bijelo kao snijeg, i kosa na glavi kao čista vuna, prijesto mu bijaše kao plamen ognjeni, točkovi mu kao oganj razgorio.
Psal. 90:2, Psal. 104:2, Psal. 104:3, Dan. 7:13, 1 Kor. 15:24, Otkr. 1:14, Otkr. 20:4

10 Rijeka ognjena izlažaše i tecijaše ispred njega, tisuća tisuća služaše mu, i deset tisuća po deset tisuća stajahu pred njim; sud sjede, i knjige se otvoriše.
5 Moj. 33:2, Psal. 68:17, Dan. 7:26, Mat. 25:31, Otkr. 5:11, Otkr. 20:12

11 Tada gledah radi glasa velikih riječi koje govoraše onaj rog; i gledah dokle ne bi ubijena zvijer i tijelo joj se raščini i dade se da izgori ognjem.
Otkr. 19:20

12 I ostalijem zvijerima uze se vlast, jer duljina životu bješe im određena do vremena i do roka.

13 Vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, kao sin čovječji iđaše sa oblacima nebeskim, i dođe do starca i stade pred njim.
Isa. 9:6, Jezek. 1:26, Mat. 24:30, Mar. 13:26, Luka 21:27, Otkr. 1:7, Otkr. 1:13

14 I dade mu se vlast i slava i carstvo da mu služe svi narodi i plemena i jezici; vlast je njegova vlast vječna, koja neće proći, i carstvo se njegovo neće rasuti.
Psal. 2:6, Psal. 110:1, Isa. 9:7, Avd. 1:21, Mih. 4:7, Mat. 11:27, Luka 1:33, Jovan 3:35, Jevr. 12:28

15 Meni Danilu prenemože duh moj u tijelu mom, i utvare glave moje uznemiriše me.
Dan. 7:28, Dan. 10:16

16 Pristupih k jednome od onijeh koji stajahu ondje, i zamolih ga za istinu od svega toga. I progovori mi i kaza mi šta to znači:

17 Ove četiri velike zvijeri jesu četiri cara, koji će nastati na zemlji.

18 Ali će sveci višnjega preuzeti carstvo, i držaće carstvo navijek i dovijeka.
Isa. 60:12

19 Tada zaželjeh znati istinu o četvrtoj zvijeri, koja se razlikovaše od svijeh i bijaše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte mjedene, i jeđaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše,
Dan. 7:7, Dan. 7:23

20 I o deset rogova što joj bjehu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i bijaše po viđenju veći od drugih
Otkr. 17:12

21 Gledah, i taj rog vojevaše sa svecima i nadvlađivaše ih,
Otkr. 11:7

22 Dokle dođe starac, i dade se sud svecima višnjega, i prispje vrijeme da sveci preuzmu carstvo.
Dan. 7:26, 1 Kor. 6:2, 2 Sol. 2:8, Otkr. 1:6, Otkr. 20:4

23 Ovako reče: četvrta zvijer biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svijeh carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.
Dan. 7:7

24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara.

25 I govoriće riječi na Višnjega, i potiraće svece višnjega, i pomišljaće da promijeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vrijeme i za vremena i za po vremena.
Isa. 37:23, Dan. 2:21, Dan. 4:16, Dan. 7:20, Dan. 12:7, Otkr. 12:14, Otkr. 13:7, Otkr. 17:6, Otkr. 18:24

26 Potom će sjesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrijebiti i zatrti sasvijem.

27 A carstvo i vlast i veličanstvo carsko pod svijem nebom daće se narodu svetaca Višnjega; njegovo će carstvo biti vječno carstvo, i sve će vlasti njemu služiti i slušati ga.
Psal. 146:10, Luka 1:33, Otkr. 11:15

28 Ovdje je kraj ovoj riječi. A mene Danila vrlo uznemiriše misli moje, i lice mi se sve promijeni; ali riječ sačuvah u srcu svom.

Dokaz da je Biblija istinita i njena prorcanstva.

EU i Zver zele da promene vreme pogledajte u vestima kako ukidaju godisnja doba i vreme menjaju :mrgreen:

Ovo ne mozete pobiti nikako :rotf: Uzivo se dogadja na TVu :rumenko:

Vreme zveri istice i vreme sotoni je kratko - oni imaju vlast onoliko dugo koliko im je Bog odredio. i zato se zure da ceo svet globalno zavedu i okrenu protiv Boga i na svoju stranu i stite ih u Armagedonu :mrgreen:

Zver i sotona znaju da ce to biti samo ljudi ne veruju :rotf:

Poslednja izmena:
Danilo 7

1 Prve godine Valtasara cara Vavilonskoga usni Danilo san i vidje utvaru glave svoje na postelji; tada napisa san i pripovjedi ukratko.

2 Danilo progovori i reče: vidjeh u utvari svojoj noću, a to četiri vjetra nebeska udariše se na velikom moru.

4 Prva bijaše kao lav, i imaše krila orlova; gledah dokle joj se krila poskuboše i podiže se sa zemlje i stade na noge kao čovjek, i srce ljudsko dade joj se.

5 Potom, gle, druga zvijer bijaše kao medvjed, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima među zubima svojim, i govoraše joj se: ustani, jedi mnogo mesa.

6 Potom vidjeh, i gle, druga, kao ris, imaše na leđima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zvijer, i dade joj se vlast.

7 Potom vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, četvrta zvijer, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svijeh zvijeri pređašnjih, i imaše deset rogova.

8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste među onijema, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovječije bjehu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari.

9 Gledah dokle se postaviše prijestoli, i starac sjede, na kom bješe odijelo bijelo kao snijeg, i kosa na glavi kao čista vuna, prijesto mu bijaše kao plamen ognjeni, točkovi mu kao oganj razgorio.
Psal. 90:2, Psal. 104:2, Psal. 104:3, Dan. 7:13, 1 Kor. 15:24, Otkr. 1:14, Otkr. 20:4

10 Rijeka ognjena izlažaše i tecijaše ispred njega, tisuća tisuća služaše mu, i deset tisuća po deset tisuća stajahu pred njim; sud sjede, i knjige se otvoriše.

11 Tada gledah radi glasa velikih riječi koje govoraše onaj rog; i gledah dokle ne bi ubijena zvijer i tijelo joj se raščini i dade se da izgori ognjem.

12 I ostalijem zvijerima uze se vlast, jer duljina životu bješe im određena do vremena i do roka.

13 Vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, kao sin čovječji iđaše sa oblacima nebeskim, i dođe do starca i stade pred njim.
Isa. 9:6, Jezek. 1:26, Mat. 24:30, Mar. 13:26, Luka 21:27, Otkr. 1:7, Otkr. 1:13

14 I dade mu se vlast i slava i carstvo da mu služe svi narodi i plemena i jezici; vlast je njegova vlast vječna, koja neće proći, i carstvo se njegovo neće rasuti.
Psal. 2:6, Psal. 110:1, Isa. 9:7, Avd. 1:21, Mih. 4:7, Mat. 11:27, Luka 1:33, Jovan 3:35, Jevr. 12:28

15 Meni Danilu prenemože duh moj u tijelu mom, i utvare glave moje uznemiriše me.

16 Pristupih k jednome od onijeh koji stajahu ondje, i zamolih ga za istinu od svega toga. I progovori mi i kaza mi šta to znači:

19 Tada zaželjeh znati istinu o četvrtoj zvijeri, koja se razlikovaše od svijeh i bijaše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte mjedene, i jeđaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše,

20 I o deset rogova što joj bjehu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i bijaše po viđenju veći od drugih

22 Dokle dođe starac, i dade se sud svecima višnjega, i prispje vrijeme da sveci preuzmu carstvo.

23 Ovako reče: četvrta zvijer biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svijeh carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.

24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara.

25 I govoriće riječi na Višnjega, i potiraće svece višnjega, i pomišljaće da promijeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vrijeme i za vremena i za po vremena.
Isa. 37:23, Dan. 2:21, Dan. 4:16, Dan. 7:20, Dan. 12:7, Otkr. 12:14, Otkr. 13:7, Otkr. 17:6, Otkr. 18:24

26 Potom će sjesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrijebiti i zatrti sasvijem.

27 A carstvo i vlast i veličanstvo carsko pod svijem nebom daće se narodu svetaca Višnjega; njegovo će carstvo biti vječno carstvo, i sve će vlasti njemu služiti i slušati ga.

28 Ovdje je kraj ovoj riječi. A mene Danila vrlo uznemiriše misli moje, i lice mi se sve promijeni; ali riječ sačuvah u srcu svom.

EU i Zver zele da promene vreme pogledajte u vestima kako ukidaju godisnja doba i vreme menjaju :mrgreen:

Kako ukidaju vreme ?Ako mislis na pomeranje sata ,to je cista glupost bila ,to nisu trebali ni da uvode uopste ,i ako su ukinuli ....

Ne pravdaj ih molim te :) Pokazali su da zele da promene vreme kao sto je i proreceno :aha: Nista da priznate zato cete biti uhvaceni odjednom od Boga :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kao oni su bogovi koji menjaju vreme upravljaju vremenom, dok je Bog gospodar vremena. znaci bacaju strelice na Boga kao u vavilonu onaj car sto je napravio visoku kulu :lol:

Ovo sledi nakon promene vremena : Potom će sjesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrijebiti i zatrti sasvijem. :aha:

Vidis oni sami ispunjavaju porocanstva, neka sila ih vodi da to rade. :lol: Ma koliko se otimaju i govore mi necemo Bozijim putem to iz biblije nece se desiti Bog ih opet kroz to povede :rotf: i urade ono sto je Bog odredio.

To vreme je bilo i pre sto godina i niko nije bio bolestan zbog vremena. nego su zagadili planetu otrovali stvorili bolesti zive kao zivotinje neuredno, rade svasta napunili se bezakonja i grehova i zato im je lose ne zbog vremena :aha:

Ratovi bombe zagadjivanje atmosfeere vazduha, testiranje nuklernih oruzija i testiranje ogromnih raketa - toksicni otpad.. :)

Vec 50 godina oni testiraju nuklearo oruzije. ta masa ta radijacija se siri vazduhom na celu planetu vetrovi nose :) Oni ako misle da bace nuk negde u pustinji i da sve tamo ostane grdno se varaju. :aha:

Ode u oblake a oblaci odnesu radijaciju dalje na drugi deo sveta i tako 50 godine dok se vazduh nije pokvario :)

Nikada se pre nisu ljudi ovako masovno razboljevali i tako lako i brzo :aha: Sve je to posledica neurednog zivljenja ljudi i lose postupanje prema planeti. Nemar bahacenje zbog profita.

I sada im je krivo vreme :rotf: a ne njihova dela posledice takvog zivota koji su izabrali i koji slave i koji uzdizu furaju govore to je Moderno a sa druge strane to ih unistava polako, tiho :lol:

Pretvaranje Zemlje u Raj prema Bibliji biće nakon hiljadugodšnjice kada Bog bude spustio nebeski Jerusalim na Zemlju i kada se ukine smrt, poslednji neprijatelj zauvek. Evo tog predivnog obećanja:
"I videh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prođoše i mora više nema. I ja Jovan videh grad sveti, Jerusalim nov, gde silazi od Boga s neba, pripravljen kao nevesta mužu svojemu. I čuh glas veliki s neba gde govori: evo skinije Božije među ljudima, i živeće sa njima, i oni će biti narod njegov, i sam Bog biće s njima. I Bog će otrti svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni plača, ni vike, ni bolesti neće biti više; jer prvo prođe, Otkrivenje 21,1-4

Dogod postoiji smrt a ona postoji na početku hiljadugodišnjice (jer postoje mrtvi nepravedni koji leže u grobovima) Bog neće uspostaviti svoje Carstvo na Zemlji. Smrt je poslednji neprijatelj. Tada se uspostavlja Božiji poredak zauvek i greha više nema.

Danilo 7

Nema ni proroka ni proročanstava. Tajna društva ih naručuju, “proroci” ih pišu, tajna društva ih opet ispunjavaju, a vernici veruju... Kakva genijalna igra. Kao, proročanstvo treba da se ispuni, pa onda se kao ispuni, a kad se kao ispuni, onda se osuđuju njegovi akteri, koji kao treba da ispune proročanstvo, i kao ispune ga, a kad ga ispune onda se osuđuju, kao nisu znali šta čine... Strašno.

Jevrejska elita je veoma davno, verovatno kada su se Jevreji organizovali kao narod, osnovala brojna tajna društva. Jedno od njih, ujedno i najopasnije, bilo je „B'Nai B'Rith”, odnosno „Sinovi zaveta”. Njihov primarni interes i cilj bilo je uspostavljanje što je moguće šire vladavine jevrejske elite; njihov sekundarni cilj bio je da od bistrijih ljudi odaberu „proroke”, kojima će naložiti da pišu proročanstva, koja će oni ispunjavati. I to se i dogodilo. Imali smo gomilu proroka u Starom zavetu koji su pisali „proročanstva“, Sinovi zaveta su ih ispunjavali - a slepe narodne mase su verovale da se proročanstva ispunjavaju do detalja.

Proročanstva ne postoje. Pripadnici tajnih društava ih naručuju, pišu i ispunjavaju, a ljudi sa ispranim mozgom veruju u njih. I to je to.

E, a, kako se to proročanstvo pojavljuje tek posle, a ne pre nekog događaja? Malo je to simptomatično. Nikad se proročanstvo ne oglasi pred sam događaj, nego kad se nešto dogodi onda “proroci” izađu iz mišjih rupa i prde kako su oni to pogodili.

Slične prevare rađene su sa Nostradamusom, koji je pisao stihove bez pominjanja bilo kakvih imena i godina, ali čim se nešto dogodi - “tumači” dođu i kažu kako se “to poklapa sa ovim ili onim”...

Slično je i sa Kremanskim proročanstvom. Čitao sam izdanje iz 1940. i 1992. godine, sredinom 90-tih. U izdanju iz 1940. nigde se ne pominje ni WW II, ni Hitler, ni Tito, ni televizija, ni čovek na Mesecu, ma ništa; u izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići sve to pogodili. Pa nisam budala, namerno sam ih paralelno čitao. A u izdanju iz 2001. piše da će u Srbiji na vlast doći čovek koji se preziva slično kao što se zove selo iz koga potiče, te da je Koštunica iz Koštunića, da će “srediti” Srbiju itd. A nije se pominjao tokom 90-tih. A on je došao 2000. I kako je to “sredio Srbiju”?

Takođe i Biblijska proročanstva. Dođe neki propovednik i kaže, otprilike, ovako: “Taj i taj prorok je pre 2700 godina rekao da će se dogoditi to i to, to se dogodilo pre 2300 godina. Eto, to je proročanstvo koje se ispunilo.” Pa nije. Ono što se dogodilo pre, recimo, 2300 godina, a „prorečeno“ je pre 2700 godina, iz današnjeg ugla posmatrano, nije proročanstvo. Želim da vidim “proročanstvo” koje danas govori o sutra... I željno sam iščekivao 21.12.2012. I kad je taj dan došao, i to „proročanstvo“ se nije obistinilo, shvatio sam da je i to histerija i prevara.

Evo ga jedan banalan i blentavi primer disfunkcije proročanstva, pardon, „proročanstva“:

1. “božji” sin je rekao Judi da ide i da ga izda, jer je tako “prorečeno” (a već smo diskutovali o tome kako se proročanstva naručuju, pišu i ispunjavaju i kako lakoverni veruju u njih);

2. zatim avramski bog osuđuje onoga ko je izdao “božjeg” sina za to što je učinio, kao da nije ni bilo “prorečeno”.

Iskaz broj 1 u potpunosti pobija iskaz broj 2, i obrnuto. Nekome ovde nije dobro, a to nisam ja. Ha ha ha.

Dno dna...

Mentalni program, napisan od strane “B'Nai B'Rith”-a, sve što je “prorečeno” je poteklo iz njihove kuhinje. Samo što neće biti ni blizu onoga što vi očekujete.

Ja sam na blogu i na blogovima, ali i na Facebooku i na forumima, izneo mnogo materijala koga “busači u grudi da su jedini u pravu” niste oborili argumentima, a i objasnio sam im šta znači biti vernik i biti lakoveran i naivan. Toliko sam naivan da nikada nisam pripadao nijednoj crkvi, tako da nemam obavezu prema učenju bilo koje, a kad god me neki propovednik napadne sa svojim glupim pričama toliko ga isponižavam argumentima (jer poznajem sve religije) da može samo da obori pogled i trepuće očima, kao semafor, u RL, a na forumima da laže (govori nebuloze) u moje ime.

Ja ću uvek da pođem od toga da ni moje učenje nije 100% tačno, počistiću prvo svoje dvorište, pa onda gledati u tuđe, a ne kao neki (koji vode čak i države), napravili su haos u svom društvu, a hoće da uređuju međunarodne odnose... propovednici koji poznaju samo jednu religiju nastalu pre 130-ak ili 140-ak godina (“bog se krio dotle od ljudi”) hoće bez argumenata da kritikuju religije čija su učenja doktorati za njihovo učenje... a zapravo najviše ih boli istina da to u šta oni veruju nije ništa do obične bajke.

Evo ja sve pobio argumentima. Budućnost ne postoji, jer je sami pravimo. Tako niko ne može pisati u nečije ime, šta će, kada i kako uraditi, jer svako ima slobodnu volju. U ime novog doba, pozdrav svim ljudima dobre volje. Namaste.

Pocelo je i blizu je kraj :aha: Ljudi i Zver moraju ciniti ono sto je Bog odredio i napisao u bibliji da ce uraditi to im je put i nemaju kud :mrgreen: Jako je mocan onaj koji upravlja i vodi ceo svemir :smeker: Koji vodi vase korake tamo gde on zeli :) To je Bog.

Ništa nije počelo. Nije tačno. :aha: Ničemu nije kraj. Nemaš pojma. :cao: Ne postoji ni početak ni kraj, jer je sve večno. Bog iz Biblije je tražio životinjsku krv od Mojsija, znači da nije bog. :bljak: Pravom bogu ne treba ničija krv. O svemiru ne može da govori neko ko nije znao za pola kontinenata na ovoj planeti, kao autori Biblije. :rida: Pravom bogu svaka čast, a demonima koji su od neznalica tražili bilo čiju krv sve najgore. :sad2:

Vreme zveri istice i vreme sotoni je kratko - oni imaju vlast onoliko dugo koliko im je Bog odredio. i zato se zure da ceo svet globalno zavedu i okrenu protiv Boga i na svoju stranu i stite ih u Armagedonu :mrgreen:

Zver i sotona znaju da ce to biti samo ljudi ne veruju :rotf:

Ti si opsednut zverima i sotonom. To može da bude opasno po vugla bre. Bolje se oženi umesto što si opsednut zverima i sotonom. Samo ti je sotona u glavi. Jadna ta tvoja sotona koja te je nagovorila da konzumiraš životinjsku krv (makar i iz mleka iz tetrapaka) i da se uzdaš u spasenje preko ljudske krvi. Sve vas koji pijete krv je zaveo na svoju stranu. Nema nikakvog Armagedona, niti će ga ikada biti.

Jadni i ta tvoja zver i taj tvoj sotona. :rida:

- - - - - - - - - -

Kako ukidaju vreme ?Ako mislis na pomeranje sata ,to je cista glupost bila ,to nisu trebali ni da uvode uopste ,i ako su ukinuli ....

Niko ne može da ukine vreme. Tamo gde ne teče vreme - tamo se ništa ne dešava. Nije valjda da s ehrišćani uzdaju u nirvanu? :rotf:

- - - - - - - - - -

Ne pravdaj ih molim te :) Pokazali su da zele da promene vreme kao sto je i proreceno :aha: Nista da priznate zato cete biti uhvaceni odjednom od Boga :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kao oni su bogovi koji menjaju vreme upravljaju vremenom, dok je Bog gospodar vremena. znaci bacaju strelice na Boga kao u vavilonu onaj car sto je napravio visoku kulu :lol:

Ti ih pravdaš. :manikir: Ništa nije prorečeno. :aha: Ne postoje ni proroci ni proročanstva. :cao: Objasnio sam gore. :sad2: Za tebe je bog igračka. :sad2: Kao i za tvoju učiteljicu.

Apsolutno ništa nije savršeno. Čak ni božanstvo, koje ne može kontrolisati tok vremena, od trenutka kada je krenulo vreme, jer je krenulo u onom momentu kada se kao prvoprobuđeno biće probudilo iz sna izazvanog uništenjem prethodne apsolutne celine, a ono ga je spoznalo nekoliko trenutaka nakon buđenja sopstvene svesti. Tih par trenutaka je bilo dovoljno da samom božanstvu izmakne iz polja kontrole vreme kao parametar. Ja sam ljubitelj mnogo čega, s tim što se trudim da to “mnogo šta” ne budu nebuloze, pa ma odakle dolazilo. To nešto nije ni blizu savršenstva, nije čak ni idealno. Zato i imamo ovo što imamo, kao posledicu svega toga. Ne treba mi ničiji dokaz. Ja vidim ono što vidim bez potrebe za lažima od strane drugih pripadnika sopstvene životinjske vrste. Stara sam duša i vidim daleko više od raznih manipulatora i mešetara, zato neću da verujem ni u kakve programe i konstrukcije. Volim da vidim kako se političari, bankari, profesori, manipulatori, mesije, učitelji, proroci, gurui i ostali kokošari sapliću o sopstvene noge. Neko može verovati da automobil koji ima 4 točka ima 3 točka, ali on će i dalje imati 4 točka. Vera je najveća zabluda, a srce upravo njen najveći izvor. Zatvori oči i pogledaj duboko u sebe - i možda vidiš neke odgovore iz drevnih vremena... iz prošlih života...

- - - - - - - - - -

Ovo sledi nakon promene vremena : Potom će sjesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrijebiti i zatrti sasvijem. :aha:

Vidis oni sami ispunjavaju porocanstva, neka sila ih vodi da to rade. :lol: Ma koliko se otimaju i govore mi necemo Bozijim putem to iz biblije nece se desiti Bog ih opet kroz to povede :rotf: i urade ono sto je Bog odredio.

Ne sledi ništa. Nisi ti to dobro naučio. Zbog brašna umiru gladne budale, a zbog novina obrazovane budale. Prvi su u svojim mogućnostima, a drugi su poverovali da vrede. Apsurd je besmisao, odnosno neshvatanje. :manikir:

Ne postoje ni proroci ni proročanstva. Onjasnio sam gore. :aha: Ljudi se uglavnom ubijaju za vlast. Vlast je nasnažnije osećanje koje ima ljudska vrsta. Preko vlasti (pojedinac ili društvo) dolazi do najboljih mesta za život (stanovanje), najboljih žena, najboljih šansi za ostavljanje svog genetskog koda u sledećim generacijama... Čisti Frojd... :cao:

- - - - - - - - - -

To vreme je bilo i pre sto godina i niko nije bio bolestan zbog vremena. nego su zagadili planetu otrovali stvorili bolesti zive kao zivotinje neuredno, rade svasta napunili se bezakonja i grehova i zato im je lose ne zbog vremena :aha:

Ratovi bombe zagadjivanje atmosfeere vazduha, testiranje nuklernih oruzija i testiranje ogromnih raketa - toksicni otpad.. :)

Nikad nije bilo takvo vreme. Truju vas preko hrane. Jadni obeleženi (tetovirani i pirsingovani) robovi koji proždiru GMO salame, kobasice i paštete od svinjskih creva i tumora - https://image.ibb.co/jgyvAw/pig_cancer.jpg - zatim žderu GMO jaja sa farme puna petlove sperme i kokošje menstruacije - https://image.ibb.co/mWiZ3G/chicken_egg_sperm.jpg - (viđajdere ovu beličastu masu na žumancetu, ala se pevac iskipovao) i nalivaju se industrijskim GMO mlekom sa farme punim kravlje krvi i gnoja - https://image.ibb.co/hWJHOG/cow_blood_in_milk.jpg ... :aha:

U osnovi svake agresivnosti je seksualnost. Bez agresivnosti nema seksualnosti, a bez seksuanosti vrsta je osuđena na izumiranje. :cao:

- - - - - - - - - -

Vec 50 godina oni testiraju nuklearo oruzije. ta masa ta radijacija se siri vazduhom na celu planetu vetrovi nose :) Oni ako misle da bace nuk negde u pustinji i da sve tamo ostane grdno se varaju. :aha:

Ode u oblake a oblaci odnesu radijaciju dalje na drugi deo sveta i tako 50 godine dok se vazduh nije pokvario :)

Nešto kao “Kratki srećni život Frensisa Lekomba” Erenesta Hemingveja. Apsurd nam se učini da je skup pojava i događaja koji uslede u kratkom periodu, a sasvim su nepovezani, i tom nedeterminisanošću nas izbace iz kolotečine. I tragedije često nose tu, za mnoge, užasnu poruku haosa i nepostojanja bogova... :aha:

Ljudi su stvarno nepopravljivi. Toliko puta su kroz istoriju patili zbog svoje izopačenosti i nikako da se opamete. Izgleda da su inače mudri Latini odvalili najveću glupost kada su rekli da je istorija učiteljica života. :cao:

Da će mrtvi grešnici doista počivati u grobovima tokom hiljadugodišnjice imamo u Tori ovaj tekst:"I skupiće se kao što skupljaju sužnji u jamu, i biće zatvoreni u tamnicu, i posle mnogo godina biće pohođeni", Isaija 24,22

Zapazimo, tekst ukazuje da će grešnici biti zatvoreni u "tamnicu". Tamnica je simbol groba i smrti. Oni su "skupljeni" što ukazuje na celokupno grešno čovečanstvo koje će u jednom trenutku biti u grobu tj. tamnici. To je svakako period hiljadugodišnjice. Ali zatim sledi tekst da će "posle mnogo godina biti pohođeni"...što jasno ukazuje na vaskrs nepravednih nakon hiljadu godina i konačno "pohođenje" tj. konačni sud nad grešnicima u ogjnu večnom. To je u potpunosti kompatibilno sa opisom iz Otkrivenja.

Nikada se pre nisu ljudi ovako masovno razboljevali i tako lako i brzo :aha: Sve je to posledica neurednog zivljenja ljudi i lose postupanje prema planeti. Nemar bahacenje zbog profita.

I sada im je krivo vreme :rotf: a ne njihova dela posledice takvog zivota koji su izabrali i koji slave i koji uzdizu furaju govore to je Moderno a sa druge strane to ih unistava polako, tiho :lol:

Život prolazi, a vi ne znate šta biste sa njim. Mrzi vas ili ne umete da živite. Najradije biste ga ustupili nekom drugom i uživali gledajući kako je lep vaš život kad ga drugi žive. :manikir:

Pa ti si bre supermen. :manikir: Kladim se da su ostali pacijenti u toj ustanovi zatvorenog tipa oduševljeni tvojim performansom. Nadam se da je to deo zajedničke terapije i želim celom tom kolektivu brzo ozdravljenje i adaptaciju u društvo. :cao:

Dobro:Zlo=50:50. Sve izvan ovoga ne valja. Ni na mikroplanu ni na makroplanu. Neće bog ukloniti ništa od ovoga, ne brinite. Zašto bi se rušili svi svetovi zbog jedne verske zajednice i njenog nakaradnog učenja? Prva rečenica u Bibliji je neistina: "U početku stvori Bog..." Nema početka, sve što postoji - postoji oduvek, samo menja formu. Sve je večno. I mi smo večni. Ko poznaje princip Yin-Yang zna o čemu govorim. Ko ne poznaje upecaće se na nebuloze. Za vaše dobro.

Kad ne bi bilo zla ne bi bilo ni dobra. Kad ne bi bilo mraka ne bi bilo ni svetla. Viša matematika za neuspele propovednike. :sad2:

- - - - - - - - - -

Njihov bog, koji je tražio životinjsku krv je opisan u Bibliji kao veoma zao. :rida: Takav neko će da uništi zlo? Kako? :dash:

Danilo 7

Jeste prijatelju samo se ovo "vreme" ne odnosi na astronomsko računanje vremena već ne nešto drugo. "Promeniće zakon i vremena" odnosi se pre svega na Biblijska vremena koja ljudi menjaju a svi koji smo čitali Toru i Jevanđelje znamo koja su Bogu sveta vremena i dani. Kada se ljudi drznu da menjaju datume i vremena koja je Bog odredio za svoju zajednicu sa nama onda se to i navede kao prekršaj Božijeg Zakona.

Dakle Biblija se ne bavi astronomskim preračunima i letnjom i zimskom ravnodnevicom već mnogo bitnijim stvarima. Ovo su Božija vremena koje ljudi ukidaju i postaljaju svoja. :). To je Danilo i prorekao. I Biblijsko proroštvo je tačno. Slažem se.

Dobro:Zlo=50:50. Sve izvan ovoga ne valja. Ni na mikroplanu ni na makroplanu. Neće bog ukloniti ništa od ovoga, ne brinite. Zašto bi se rušili svi svetovi zbog jedne verske zajednice i njenog nakaradnog učenja? Prva rečenica u Bibliji je neistina: "U početku stvori Bog..." Nema početka, sve što postoji - postoji oduvek, samo menja formu. Sve je večno. I mi smo večni. Ko poznaje princip Yin-Yang zna o čemu govorim. Ko ne poznaje upecaće se na nebuloze. Za vaše dobro. Kad ne bi bilo zla ne bi bilo ni dobra. Kad ne bi bilo mraka ne bi bilo ni svetla. Viša matematika za neuspele propovednike.

Ne postoje nikakvi proroci i nikakva proročanstva. Sve sam objasnio ovde: https://forum.krstarica.com/showthr...ISTITI-ZLO?p=35420608&viewfull=1#post35420608 . Detaljno. Ja za svojih 40 i nešto godina nisam video nijednog jedinog vidovnjaka, vrača, pogađača, proroka, božjeg čoveka, ili ne znam kakvog već samozvanog šarlatana, koji jede meso, mleko i jaja, pije kafu, puši duvan, pije alkohol, uzima ko zna kakve sve lekove, neretko uživa i u drogama, i laže kao pas, koža mu se raspada od otrovnih isparenja, da mu ne bih dao ni da me izmasira, pa čak se ne bih ni rukovao sa njim, da mi ne prlja kožu i ne remeti auru, da je pogodio bilo šta što će se dogoditi u budućnosti. Nikada. Niko. Nema ih, niti će ih ikada biti. Samo se poturaju "proroci" koji su nešto "pogodili", a to nešto se dogodilo. Čikam nekoga da pogodi bilo šta u budućnosti. Evo, JS recimo već decenijama se brukaju time da hoće da pogode datum Armagedona, koga realno nikada neće ni biti, i uvek promaše. Zašto? Zato što nijedan "prorok" nije sposoban da pogodi bilo šta u budućnosti. Nego kad se nešto dogodi on tvrdi kako je to pogodio.. tra la la...

Back