Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Ne postoji nikakvo ognjeno jezero. Onaj ko bi ga napravio ima daleko niža moralčna načela od većine ljudi. A dobar deo ljudi je gamad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzivo se dogadja na TVu 
Ljudi i Zver moraju ciniti ono sto je Bog odredio i napisao u bibliji da ce uraditi to im je put i nemaju kud
Jako je mocan onaj koji upravlja i vodi ceo svemir
Koji vodi vase korake tamo gde on zeli
To je Bog.

Danilo 7
1 Prve godine Valtasara cara Vavilonskoga usni Danilo san i vidje utvaru glave svoje na postelji; tada napisa san i pripovjedi ukratko.
Dan. 2:28, Dan. 8:1
2 Danilo progovori i reče: vidjeh u utvari svojoj noću, a to četiri vjetra nebeska udariše se na velikom moru.
Jer. 49:36, Dan. 8:8
3 I četiri velike zvijeri izidoše iz mora, svaka drugačija.
Dan. 7:17, Zah. 6:1, Otkr. 13:1
4 Prva bijaše kao lav, i imaše krila orlova; gledah dokle joj se krila poskuboše i podiže se sa zemlje i stade na noge kao čovjek, i srce ljudsko dade joj se.
5 Moj. 28:49, Jer. 4:7, Jer. 4:13, Dan. 7:17
5 Potom, gle, druga zvijer bijaše kao medvjed, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima među zubima svojim, i govoraše joj se: ustani, jedi mnogo mesa.
Dan. 2:39
6 Potom vidjeh, i gle, druga, kao ris, imaše na leđima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zvijer, i dade joj se vlast.
Dan. 8:8, Dan. 8:22, Dan. 11:3, Otkr. 13:2
7 Potom vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, četvrta zvijer, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svijeh zvijeri pređašnjih, i imaše deset rogova.
Dan. 2:31, Dan. 2:40, Dan. 7:19, Dan. 7:23, Dan. 8:7, Otkr. 12:3
8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste među onijema, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovječije bjehu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari.
Dan. 8:9
9 Gledah dokle se postaviše prijestoli, i starac sjede, na kom bješe odijelo bijelo kao snijeg, i kosa na glavi kao čista vuna, prijesto mu bijaše kao plamen ognjeni, točkovi mu kao oganj razgorio.
Psal. 90:2, Psal. 104:2, Psal. 104:3, Dan. 7:13, 1 Kor. 15:24, Otkr. 1:14, Otkr. 20:4
10 Rijeka ognjena izlažaše i tecijaše ispred njega, tisuća tisuća služaše mu, i deset tisuća po deset tisuća stajahu pred njim; sud sjede, i knjige se otvoriše.
5 Moj. 33:2, Psal. 68:17, Dan. 7:26, Mat. 25:31, Otkr. 5:11, Otkr. 20:12
11 Tada gledah radi glasa velikih riječi koje govoraše onaj rog; i gledah dokle ne bi ubijena zvijer i tijelo joj se raščini i dade se da izgori ognjem.
Otkr. 19:20
12 I ostalijem zvijerima uze se vlast, jer duljina životu bješe im određena do vremena i do roka.
13 Vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, kao sin čovječji iđaše sa oblacima nebeskim, i dođe do starca i stade pred njim.
Isa. 9:6, Jezek. 1:26, Mat. 24:30, Mar. 13:26, Luka 21:27, Otkr. 1:7, Otkr. 1:13
14 I dade mu se vlast i slava i carstvo da mu služe svi narodi i plemena i jezici; vlast je njegova vlast vječna, koja neće proći, i carstvo se njegovo neće rasuti.
Psal. 2:6, Psal. 110:1, Isa. 9:7, Avd. 1:21, Mih. 4:7, Mat. 11:27, Luka 1:33, Jovan 3:35, Jevr. 12:28
15 Meni Danilu prenemože duh moj u tijelu mom, i utvare glave moje uznemiriše me.
Dan. 7:28, Dan. 10:16
16 Pristupih k jednome od onijeh koji stajahu ondje, i zamolih ga za istinu od svega toga. I progovori mi i kaza mi šta to znači:
17 Ove četiri velike zvijeri jesu četiri cara, koji će nastati na zemlji.
18 Ali će sveci višnjega preuzeti carstvo, i držaće carstvo navijek i dovijeka.
Isa. 60:12
19 Tada zaželjeh znati istinu o četvrtoj zvijeri, koja se razlikovaše od svijeh i bijaše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte mjedene, i jeđaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše,
Dan. 7:7, Dan. 7:23
20 I o deset rogova što joj bjehu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i bijaše po viđenju veći od drugih
Otkr. 17:12
21 Gledah, i taj rog vojevaše sa svecima i nadvlađivaše ih,
Otkr. 11:7
22 Dokle dođe starac, i dade se sud svecima višnjega, i prispje vrijeme da sveci preuzmu carstvo.
Dan. 7:26, 1 Kor. 6:2, 2 Sol. 2:8, Otkr. 1:6, Otkr. 20:4
23 Ovako reče: četvrta zvijer biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svijeh carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.
Dan. 7:7
24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara.
25 I govoriće riječi na Višnjega, i potiraće svece višnjega, i pomišljaće da promijeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vrijeme i za vremena i za po vremena.
Isa. 37:23, Dan. 2:21, Dan. 4:16, Dan. 7:20, Dan. 12:7, Otkr. 12:14, Otkr. 13:7, Otkr. 17:6, Otkr. 18:24
26 Potom će sjesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrijebiti i zatrti sasvijem.
27 A carstvo i vlast i veličanstvo carsko pod svijem nebom daće se narodu svetaca Višnjega; njegovo će carstvo biti vječno carstvo, i sve će vlasti njemu služiti i slušati ga.
Psal. 146:10, Luka 1:33, Otkr. 11:15
28 Ovdje je kraj ovoj riječi. A mene Danila vrlo uznemiriše misli moje, i lice mi se sve promijeni; ali riječ sačuvah u srcu svom.
![]()
Pokazali su da zele da promene vreme kao sto je i proreceno
Nista da priznate zato cete biti uhvaceni odjednom od Boga 

Ma koliko se otimaju i govore mi necemo Bozijim putem to iz biblije nece se desiti Bog ih opet kroz to povede
i urade ono sto je Bog odredio.

Oni ako misle da bace nuk negde u pustinji i da sve tamo ostane grdno se varaju.

Sve je to posledica neurednog zivljenja ljudi i lose postupanje prema planeti. Nemar bahacenje zbog profita.
a ne njihova dela posledice takvog zivota koji su izabrali i koji slave i koji uzdizu furaju govore to je Moderno a sa druge strane to ih unistava polako, tiho 
Danilo 7
1 Prve godine Valtasara cara Vavilonskoga usni Danilo san i vidje utvaru glave svoje na postelji; tada napisa san i pripovjedi ukratko.
Dan. 2:28, Dan. 8:1
2 Danilo progovori i reče: vidjeh u utvari svojoj noću, a to četiri vjetra nebeska udariše se na velikom moru.
Jer. 49:36, Dan. 8:8
3 I četiri velike zvijeri izidoše iz mora, svaka drugačija.
Dan. 7:17, Zah. 6:1, Otkr. 13:1
4 Prva bijaše kao lav, i imaše krila orlova; gledah dokle joj se krila poskuboše i podiže se sa zemlje i stade na noge kao čovjek, i srce ljudsko dade joj se.
5 Moj. 28:49, Jer. 4:7, Jer. 4:13, Dan. 7:17
5 Potom, gle, druga zvijer bijaše kao medvjed, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima među zubima svojim, i govoraše joj se: ustani, jedi mnogo mesa.
Dan. 2:39
6 Potom vidjeh, i gle, druga, kao ris, imaše na leđima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zvijer, i dade joj se vlast.
Dan. 8:8, Dan. 8:22, Dan. 11:3, Otkr. 13:2
7 Potom vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, četvrta zvijer, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svijeh zvijeri pređašnjih, i imaše deset rogova.
Dan. 2:31, Dan. 2:40, Dan. 7:19, Dan. 7:23, Dan. 8:7, Otkr. 12:3
8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste među onijema, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovječije bjehu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari.
Dan. 8:9
9 Gledah dokle se postaviše prijestoli, i starac sjede, na kom bješe odijelo bijelo kao snijeg, i kosa na glavi kao čista vuna, prijesto mu bijaše kao plamen ognjeni, točkovi mu kao oganj razgorio.
Psal. 90:2, Psal. 104:2, Psal. 104:3, Dan. 7:13, 1 Kor. 15:24, Otkr. 1:14, Otkr. 20:4
10 Rijeka ognjena izlažaše i tecijaše ispred njega, tisuća tisuća služaše mu, i deset tisuća po deset tisuća stajahu pred njim; sud sjede, i knjige se otvoriše.
5 Moj. 33:2, Psal. 68:17, Dan. 7:26, Mat. 25:31, Otkr. 5:11, Otkr. 20:12
11 Tada gledah radi glasa velikih riječi koje govoraše onaj rog; i gledah dokle ne bi ubijena zvijer i tijelo joj se raščini i dade se da izgori ognjem.
Otkr. 19:20
12 I ostalijem zvijerima uze se vlast, jer duljina životu bješe im određena do vremena i do roka.
13 Vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, kao sin čovječji iđaše sa oblacima nebeskim, i dođe do starca i stade pred njim.
Isa. 9:6, Jezek. 1:26, Mat. 24:30, Mar. 13:26, Luka 21:27, Otkr. 1:7, Otkr. 1:13
14 I dade mu se vlast i slava i carstvo da mu služe svi narodi i plemena i jezici; vlast je njegova vlast vječna, koja neće proći, i carstvo se njegovo neće rasuti.
Psal. 2:6, Psal. 110:1, Isa. 9:7, Avd. 1:21, Mih. 4:7, Mat. 11:27, Luka 1:33, Jovan 3:35, Jevr. 12:28
15 Meni Danilu prenemože duh moj u tijelu mom, i utvare glave moje uznemiriše me.
Dan. 7:28, Dan. 10:16
16 Pristupih k jednome od onijeh koji stajahu ondje, i zamolih ga za istinu od svega toga. I progovori mi i kaza mi šta to znači:
17 Ove četiri velike zvijeri jesu četiri cara, koji će nastati na zemlji.
18 Ali će sveci višnjega preuzeti carstvo, i držaće carstvo navijek i dovijeka.
Isa. 60:12
19 Tada zaželjeh znati istinu o četvrtoj zvijeri, koja se razlikovaše od svijeh i bijaše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte mjedene, i jeđaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše,
Dan. 7:7, Dan. 7:23
20 I o deset rogova što joj bjehu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i bijaše po viđenju veći od drugih
21 Gledah, i taj rog vojevaše sa svecima i nadvlađivaše ih,
Otkr. 11:7
22 Dokle dođe starac, i dade se sud svecima višnjega, i prispje vrijeme da sveci preuzmu carstvo.
Dan. 7:26, 1 Kor. 6:2, 2 Sol. 2:8, Otkr. 1:6, Otkr. 20:4
23 Ovako reče: četvrta zvijer biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svijeh carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.
Dan. 7:7
24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara.
25 I govoriće riječi na Višnjega, i potiraće svece višnjega, i pomišljaće da promijeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vrijeme i za vremena i za po vremena.
Isa. 37:23, Dan. 2:21, Dan. 4:16, Dan. 7:20, Dan. 12:7, Otkr. 12:14, Otkr. 13:7, Otkr. 17:6, Otkr. 18:24
26 Potom će sjesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrijebiti i zatrti sasvijem.
27 A carstvo i vlast i veličanstvo carsko pod svijem nebom daće se narodu svetaca Višnjega; njegovo će carstvo biti vječno carstvo, i sve će vlasti njemu služiti i slušati ga.
Psal. 146:10, Luka 1:33, Otkr. 11:15
28 Ovdje je kraj ovoj riječi. A mene Danila vrlo uznemiriše misli moje, i lice mi se sve promijeni; ali riječ sačuvah u srcu svom.
![]()
Pocelo je i blizu je krajLjudi i Zver moraju ciniti ono sto je Bog odredio i napisao u bibliji da ce uraditi to im je put i nemaju kud
Jako je mocan onaj koji upravlja i vodi ceo svemir
Koji vodi vase korake tamo gde on zeli
To je Bog.
Ničemu nije kraj. Nemaš pojma.
Ne postoji ni početak ni kraj, jer je sve večno. Bog iz Biblije je tražio životinjsku krv od Mojsija, znači da nije bog.
Pravom bogu ne treba ničija krv. O svemiru ne može da govori neko ko nije znao za pola kontinenata na ovoj planeti, kao autori Biblije.
Pravom bogu svaka čast, a demonima koji su od neznalica tražili bilo čiju krv sve najgore. 
Vreme zveri istice i vreme sotoni je kratko - oni imaju vlast onoliko dugo koliko im je Bog odredio. i zato se zure da ceo svet globalno zavedu i okrenu protiv Boga i na svoju stranu i stite ih u Armagedonu![]()
Zver i sotona znaju da ce to biti samo ljudi ne veruju![]()

Kako ukidaju vreme ?Ako mislis na pomeranje sata ,to je cista glupost bila ,to nisu trebali ni da uvode uopste ,i ako su ukinuli ....

Ne pravdaj ih molim tePokazali su da zele da promene vreme kao sto je i proreceno
Nista da priznate zato cete biti uhvaceni odjednom od Boga
- - - - - - - - - -
Kao oni su bogovi koji menjaju vreme upravljaju vremenom, dok je Bog gospodar vremena. znaci bacaju strelice na Boga kao u vavilonu onaj car sto je napravio visoku kulu![]()
Ništa nije prorečeno.
Ne postoje ni proroci ni proročanstva.
Objasnio sam gore.
Za tebe je bog igračka.
Kao i za tvoju učiteljicu.Ovo sledi nakon promene vremena : Potom će sjesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrijebiti i zatrti sasvijem.![]()
Vidis oni sami ispunjavaju porocanstva, neka sila ih vodi da to rade.Ma koliko se otimaju i govore mi necemo Bozijim putem to iz biblije nece se desiti Bog ih opet kroz to povede
i urade ono sto je Bog odredio.

Ljudi se uglavnom ubijaju za vlast. Vlast je nasnažnije osećanje koje ima ljudska vrsta. Preko vlasti (pojedinac ili društvo) dolazi do najboljih mesta za život (stanovanje), najboljih žena, najboljih šansi za ostavljanje svog genetskog koda u sledećim generacijama... Čisti Frojd... 
To vreme je bilo i pre sto godina i niko nije bio bolestan zbog vremena. nego su zagadili planetu otrovali stvorili bolesti zive kao zivotinje neuredno, rade svasta napunili se bezakonja i grehova i zato im je lose ne zbog vremena![]()
Ratovi bombe zagadjivanje atmosfeere vazduha, testiranje nuklernih oruzija i testiranje ogromnih raketa - toksicni otpad..![]()

Vec 50 godina oni testiraju nuklearo oruzije. ta masa ta radijacija se siri vazduhom na celu planetu vetrovi noseOni ako misle da bace nuk negde u pustinji i da sve tamo ostane grdno se varaju.
![]()
Ode u oblake a oblaci odnesu radijaciju dalje na drugi deo sveta i tako 50 godine dok se vazduh nije pokvario![]()

Nikada se pre nisu ljudi ovako masovno razboljevali i tako lako i brzoSve je to posledica neurednog zivljenja ljudi i lose postupanje prema planeti. Nemar bahacenje zbog profita.
I sada im je krivo vremea ne njihova dela posledice takvog zivota koji su izabrali i koji slave i koji uzdizu furaju govore to je Moderno a sa druge strane to ih unistava polako, tiho
![]()

Kladim se da su ostali pacijenti u toj ustanovi zatvorenog tipa oduševljeni tvojim performansom. Nadam se da je to deo zajedničke terapije i želim celom tom kolektivu brzo ozdravljenje i adaptaciju u društvo. 

Takav neko će da uništi zlo? Kako? 
Danilo 7
Dokaz da je Biblija istinita i njena prorcanstva.
EU i Zver zele da promene vreme pogledajte u vestima kako ukidaju godisnja doba i vreme menjaju![]()
Ovo ne mozete pobiti nikakoUzivo se dogadja na TVu
![]()
. To je Danilo i prorekao. I Biblijsko proroštvo je tačno. Slažem se.