Bog će zauvek uništiti zlo

Kao što rekoh Armagedon je pre prvog vaskrsa pravednika...on je vezan za pad duhovnog Vavilona....pa tek idu događaji...Hristov drugi dolazak, vaskrs pravednika, 1000 godišnjica, vaskrs zlih i silazak ognja sa neba koji ih proždire sa Satanom i njegovim anđelima...i onda ide Novi Jerusalim i Zemlja je Raj.

Armagedon dakle nije povezan sa pretvaranjem Zemlje u Raj jer Zemlja postaje Raj tek na kraju kada zlo i Satana prime konačnu kaznu.

Šalom
Armagedon je sam Bozji rat u kojem Bog unistava zlo nakon sudjenja svima
tj kao zavrsnica velike nevolje Matej24
tek nakon Armagedona slede hiljadugodisnja vladavina Hrista
u okviru koje sledi vaskrsavanje umrlih na Zemlji
i dovodjenje ljudi do savrsenstva da bi mogli da zive vecno na Zemlji
i tek nakon tih 1000 god ide unistenje Sotone i zla zauvek.

- - - - - - - - - -

Pa jeste, bitnije je duhovno srodstvo, nego telesno.

tako je...

Mislim da ova tvrdnja nije u skladu sa ovom drugom tvojom

- - - - - - - - - -

Jer ako je zlo uništeno nakon Armagedona zašto bi onda ono bilo uništavano nakon hiljadugodišnjice:).

Upravo si pomenula da uništenje zla sledi nakon hiljadugodišnjice a u prvom delu da se zlo uništava nakon Armagednona:cool:.

Pozdrav

tj kao zavrsnica velike nevolje Matej24
tek nakon Armagedona slede hiljadugodisnja vladavina Hrista
u okviru koje sledi vaskrsavanje umrlih na Zemlji
i dovodjenje ljudi do savrsenstva da bi mogli da zive vecno na Zemlji

- - - - - - - - - -

tako je...

I tako pre 1914. za 1914. a od te godine do kraja veka, pa po novome "samo što nije"... i tako sve u krug... da bi se ispunio fond časova... o bože dragi...

Džihad je Božji rat u kom Bog uništava zlo nakon suđenja svima. :heart:

Po islamskom učenju. Ne znam što ne bih verovao pre muslimanima nego JS? Ili, još bolje, što bih verovao bilo kome?

- - - - - - - - - -

Igram se rečima. Kad svi mogu, mogu i ja.

Menemi ovde svi deluju pijano.

I ja se igram rečima.

A ne konzumiram alkohol, nikada i nikakvim povodom. Ma nema šanse. Ode tema u chat.

I ne znam šta će mi Bog koji će da mi sudi? Ja to već radim 24h dnevno.
Treba mi Bog koji će sudije da me spasi. :(

Pa Bog je pohodio Zemlju ,dao nam uputstva sta i kako da radimo ,e sad ce da dodje malo da nam sudi

- - - - - - - - - -

Igram se rečima. Kad svi mogu, mogu i ja.

Menemi ovde svi deluju pijano.

Dobro da nije nesto drugo :)

Smanji cigare ,uticu na rad vijuga :mrgreen:
Promeni navatar, pa onda deli savete. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa Bog je pohodio Zemlju ,dao nam uputstva sta i kako da radimo ,e sad ce da dodje malo da nam sudi

Pa dobro ajde, ako mu je baš dosadno. Al nemoj da pretera. Meni se suđenje već smučilo.

- - - - - - - - - -

I ja se igram rečima.

A ne konzumiram alkohol, nikada i nikakvim povodom. Ma nema šanse. Ode tema u chat.

Bolje u čat da ode nego da rat promoviše.

Uskoro nece vise biti mrznje ni zlobe :D

Bog ce unistiti sve zlo zauvek..

N ažalost po tebe i sve balansirane ljude neće. Imate ljude koji vas teraju u zlo i negativnost, i one koji vas teraju u ljubav i dobrotu... Ali nigde nemate one koji vas uče balansu, koji je potpuno prirodan za celokupnu kreaciju, pa i za nas, već vam odvlače pažnju na to da je balans beskrajna ljubav i samo ljubav, što nikako nije tačno. Kraće rečeno, mnogo ste polarizovani. Mrzeti zlo u sebi znači mrzeti polovinu sebe samoga... totalno pogrešno.

Bog ništa ne uništava, i nije igračka, kako ga vi doživljavate. Svce je večno i sazdano na principu Dobro:Zlo=50:50. Princip Yin-yang. N emože nestati zlo, jer se onda ne bi znalo šta je dobro. Ne može nestati tama, jer se onda ne bi znalo šta je svetlo. Namaste.

Back