Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Poslednji ce biti prvi a prvi poslednjiZnaci ne brini za druge, svako moze dobiti istu platu od Boga
Plata za greh = vecnu smrt ili platu za dobra dela = zivot vecni
![]()
Ovi smajliji kao treba da me nateraju da poverujem u sve nebuloze koje pišeš? Pročitao ovo prvi put mnogo pre nego što si se ti rodio. Bilo mi smešno i onda. A tek kad sam saznao ko je to izmislio... Ne postoji ni večna smrt ni večni život... na način kako su manipulatori ofarbali lakoverne... Dokle god imaš telo, tačku A i tačku B, pupak i polne organe, koji služe za razmnožavanje, stvari će biti ovakve... Sve što postoji je večno i vrti se u krug. Nema pravolinijskog kretanja. Namaste.
- - - - - - - - - -
E u tome je razlika izmedju pravoslavnih i vas ,vi ste sigurni u svoje spasenje ,ubedjeni u to ,nabedjeni ,,,ali mi ne ,,,najvaznije je to pokajanje na samrtnoj postelji ,a nikako ubedjenost da cemo biti spaseni ,,ljudi to je gordost ,da li ste svesni toga?
Daj mi Gospode plac i ridanje da okajem svoje grehe ,pokajnicko raspolozenje ....
- - - - - - - - - -
Ali vi sebe smatrate prvima ,pravednima ,a ostale zlima ^poslednjima ,zar se to ne kosi sa Bozjim recima?
I ko ce onda biti spasen po Bozijem promislu i obecanju ,nabedjeni pravednici ili ovi poslednji ponizeni zli ljudi ,zar ce biti spaseni oni koji sa visine gledaju na ostale ili oni koji su zgazeni bukvalno?
Pravoslavni su stari i velika su cigla u zidu ljudske civilizacije. Ovi novoverci, što su nastali u XIX veku, su tikva bez korena. Plus, ovaj lik i nije jedan od njih, a žestoka im je antireklama. Pa mi nije jasno koja je njegova uloga u celoj ovoj priči? Kao kad bih ja, koji uopšte nisam ni obrezan ni musliman, išao po Internetu i zastupao islam. Ne vidim zašto bih to radio? Ali ovaj lik upravo to radi. Ne kapiram...