Tebi je Otac Joilo autoriter stvaka cast .
meni je Bog.
Ocigledno nisi na tom nivou pa moras ljude da sledis.
eto taj isti je i ovo govorio
da nije komicno bilo bi tuzno
- - - - - - - - - -
nego da se vratimo na temu
- - - - - - - - - -
Napraviću analizu ovog posta. Kao prvo, ja postavim neki link sa YouTube, gde neki pop priča o adventistima i Jehovinim svedocima, i lepo mih poklopi argumentima, i ne iznesem nikakav lični stav o svemu tome, i onda dođe ovo stvorenje i u startu svesno, namerno i sa predumišljajem prekrši 9-tu božju zapovest. Kao drugo, odmah kreće izmišljanje, u stilu “ti si ovakav, ti si onakav”, u ovom slučaju “Tebi je otac Joil (kako ona kaže Joilo) autoritet” (kako ona kaže “autoriter”), a onda se “bori protiv onoga što je izmislila”, u ovom slučaju “to na kom sam nivou i koga sledim”, da bi na kraju pokazala da joj je bog igračka i moneta za ko zna kakvo potkusurivanje. Ovako se ne ponašaju najgori kriminalci i prevaranti koje sam sreo. Užas. A istina izgleda ovako nekako... Meni Nikola Tesla ne bi mogao biti autoritet, niti bilo ko, a kamoli tamo neki polublentavi pop, jer ne sledim ljude, iz kog razloga nemam nikakvog “spasitelja” koji je imao telo i jeo meso, mleko i jaja. Tako mi bog pomogao kako pravo govorio u svoje ime. A i tebi kako pravo govorila u moje ime. Pošteno? A šta ti imaš da govoriš u moje ili bilo čije ime? Jesu li te tako učili u toj verskoj zajednici kojoj pripadaš? Teško tom tvom bogu kome si ti potrebna, takva kakva si, da kršiš njegovu 9-tu zapovest u njegovo ime. E, žalosti...
Tebi je bog igračka. Kršenje 3-će božje zapovesti, namerno, svesno i sa predumišljajem.
Na kakvom god da sam nivou, pošto ne sledim nikoga i ne jedem meso, mleko i jaja, niko od vas ovde mi nije ni do članaka. Ja ne sledim nijedno ljudsko biće, tako mi bog pomogao kako pravo govorio u svoje ime. A i tebi kako pravo govorila u moje ime. Pošteno? A šta ti imaš da govoriš u moje ili bilo čije ime? Jesu li te tako učili u toj verskoj zajednici kojoj pripadaš? I ne piše se “pa moras ljude da sledis” (red reči u rečenici), nego “pa moraš da slediš ljude”, i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog. Prvo savladaj azbuku, bukvar i pravopis, pa onda dođi da diskutuješ. Totalni promašaj. Po N-ti put, ne sledim nijedno ljudsko biće, niti ću ikada ikoga slediti. Zato nisam hrišćanin. A i zato što neću da izmišljam i pišem gluposti u nečije ime. Inače, djed je akademik za sve vas umišljene božje sluge koji namerno kršite sve verske propise.
Šta je govorio? O pušenju i kađenju đavolu? Šta ja imam sa tim? Niti sam pušač, niti verujem u đavola, niti u spasenje preko nečije krvi, niti jedem meso i pijem krv, pa nemam ništa sa svim tim. Tačka.
Tužno je to što vam se svi smeju i rugaju.
Vrati se na temu, koja je besmislena i tragikomična. Ojha. Ende.
- - - - - - - - - -
Tebi je jedini spas ako se Arianna uda za tebe
- - - - - - - - - -
Ljubomorna?
Za tebe kao i za sve vazi:
Bog svima nudi spasenje i vecni zivot pa izvolite imate Bozje zahteve u Bibliji
Opet izmišljanje da je neko ljubomoran na nešto. Zašto bi bio? Na šta tačno?
Za mene ne važe nebuloze koje su moja braća izmislila za robove, jer već pripadam jednom ezoterijskom redu čiji su pripadnici izmislili sve te nebuloze da bi kontrolisali široke narodne mase.
Ne postoji nikakvo "spasenje" i "večni život" kako je to opisano u Bibliji. Bog ništa ne uništava. Namaste.
- - - - - - - - - -
pojekcija