Bog će zauvek uništiti zlo

Poslednji ce biti prvi a prvi poslednji :lol: Znaci ne brini za druge, svako moze dobiti istu platu od Boga :) Plata za greh = vecnu smrt ili platu za dobra dela = zivot vecni :aha:

Ovi smajliji kao treba da me nateraju da poverujem u sve nebuloze koje pišeš? Pročitao ovo prvi put mnogo pre nego što si se ti rodio. Bilo mi smešno i onda. A tek kad sam saznao ko je to izmislio... Ne postoji ni večna smrt ni večni život... na način kako su manipulatori ofarbali lakoverne... Dokle god imaš telo, tačku A i tačku B, pupak i polne organe, koji služe za razmnožavanje, stvari će biti ovakve... Sve što postoji je večno i vrti se u krug. Nema pravolinijskog kretanja. Namaste.

- - - - - - - - - -

E u tome je razlika izmedju pravoslavnih i vas ,vi ste sigurni u svoje spasenje ,ubedjeni u to ,nabedjeni ,,,ali mi ne ,,,najvaznije je to pokajanje na samrtnoj postelji ,a nikako ubedjenost da cemo biti spaseni ,,ljudi to je gordost ,da li ste svesni toga?

Daj mi Gospode plac i ridanje da okajem svoje grehe ,pokajnicko raspolozenje ....

- - - - - - - - - -

Ali vi sebe smatrate prvima ,pravednima ,a ostale zlima ^poslednjima ,zar se to ne kosi sa Bozjim recima?

I ko ce onda biti spasen po Bozijem promislu i obecanju ,nabedjeni pravednici ili ovi poslednji ponizeni zli ljudi ,zar ce biti spaseni oni koji sa visine gledaju na ostale ili oni koji su zgazeni bukvalno?

Pravoslavni su stari i velika su cigla u zidu ljudske civilizacije. Ovi novoverci, što su nastali u XIX veku, su tikva bez korena. Plus, ovaj lik i nije jedan od njih, a žestoka im je antireklama. Pa mi nije jasno koja je njegova uloga u celoj ovoj priči? Kao kad bih ja, koji uopšte nisam ni obrezan ni musliman, išao po Internetu i zastupao islam. Ne vidim zašto bih to radio? Ali ovaj lik upravo to radi. Ne kapiram...

Zasto gordost ? realne stvari ocekujemo, Bog je obecao vecni zivot i spas ako ga volimo i slusamo i verujemo u njega :aha:

Znaci svaki covek moze isto da ocekuje i da se nada u to i dobice od Boga :)

Nema u Boga samo jedan spas, svakom na zemlji je isto ponudjeno od Boga :)

Od coveka zavisi hoce li verovati truditi se da dobije taj poklon :aha:

Zasto gordost?Pa zato sto sebe smatrate boljima od ostalih ,prosta stvar,,,a ja sebe smatram ,i barem se trudim da tako razmisljam da sam gori ,na primer od tebe ,verovatno i jesam ....ako me razumes

- - - - - - - - - -

Zamolio bih moderatore da ne brisu postove ,ima ovde zanimljivih stvari ,malo skrenemo sa teme ,ali opet je na neki nacin sve to povezano ...

Zasto gordost?Pa zato sto sebe smatrate boljima od ostalih ,prosta stvar,,,a ja sebe smatram ,i barem se trudim da tako razmisljam da sam gori ,na primer od tebe ,verovatno i jesam ....ako me razumes

Verovatn jesam bolji od zlih :mrgreen: Ispravio sam svoje gresne navike i bolji sam kao covek :aha: ne moze onaj koji radi lose stvari biti bolji od onoga koji radi dobre :)

Za svet nisam bolji oni to ne cene :aha: ali za Boga jesam od njega ocekujem platu i nagradu koju je ponudio :) Ali ne verujem zbog toga iz koristi ali to mi sledi :aha:

Svi mogu to ne samo ja :tajna:

- - - - - - - - - -

Zamolio bih moderatore da ne brisu postove ,ima ovde zanimljivih stvari ,malo skrenemo sa teme ,ali opet je na neki nacin sve to povezano ...

Ko sebe smatra boljima od ostalih?
Ajde malo razmisli.Ako se neko pridrzava Bozjeg zakona, ima pravo da je ponosan na sebe zbog toga.
Jer radi na svojoj licnosti i na svojim osobinama.
Da li je time zabranjeno drugima da isto to rade?
Sta je ond a problem?
Kompleksi?
Komspleks nize vrednosti?
Ili jednostavno lenjost da se radi na sebi svojoj licnosti osobinama
i da se p[ostuje Bog i Bozji zakon.

Bog svima nudi spasenje i vecni zivot pa izvolite imate Bozje zahteve u Bibliji :hvala:

Poslednja izmena:
Volim pisati o Bogu i pricati sa forumashima :) Ne veruje u Boga samo JS :mrgreen: Mnogi ce doci sa istoka i zapada i sesti za sto sa Avramom i Isakom i Jakovom u Bozijem Carstvu :smeker: :lol:

Voliš da uzalud pominješ božje ime. I to je sve. Totalna si antireklama za JS. Kao kad bih ja reklamirao islam. Rasterao bih sve potencijalne muslimane od islama. Bravo, radiš odličan posao. Mislim meni je smešno. I drago kad vidim šta radiš. I kad vidim sa kim radiš. :cepanje: Pući ću od smeha...

Ma ok ,neka pisemo svi ,samo da bude politicki korektno sto se kaze

- - - - - - - - - -

MarvelousBoy :
danas 05:21
Re: "BOG CE ZAUVEK UNISTITI ZLO"
Volim pisati o Bogu i pricati sa forumashimaNe veruje u Boga samo JSMnogi ce doci sa istoka i zapada i sesti za sto sa Avramom i Isakom i Jakovom u Bozijem Carstvu

Pa to bi onda znacilo da nece samo J.S.da budu spaseni ,ako sam te razumeo dobro?

Poslednja izmena od moderatora:
Uzalud je kad tebi pisem :cepanje: haha i trosim silu Boziju na nevernicima :aha: Ne ja Boga uzdizem ne vernike i ljude :) Njemu pripada sva slava :smeker:

- - - - - - - - - -

Ma ok ,neka pisemo svi ,samo da bude politicki korektno sto se kaze

- - - - - - - - - -

MarvelousBoy :
danas 05:21
Re: BOG CE ZAUVEK UNISTITI ZLO
Volim pisati o Bogu i pricati sa forumashimaNe veruje u Boga samo JSMnogi ce doci sa istoka i zapada i sesti za sto sa Avramom i Isakom i Jakovom u Bozijem Carstvu

Pa to bi onda znacilo da nece samo J.S.da budu spaseni ,ako sam te razumeo dobro?

Da i ostali ljudi koji nikada nisu imali prilike procitati bibliju i upoznati Boga :) Koji su bili u mraku laznih religija na silu zbog tradicije roditelja :aha:

Veliko mnostvo iz celog sveta iz svakog plemena i jezika :lol:

Verovatn jesam bolji od zlihIspravio sam svoje gresne navike i bolji sam kao covekne moze onaj koji radi lose stvari biti bolji od onoga koji radi dobre
Za svet nisam bolji oni to ne ceneali za Boga jesam od njega ocekujem platu i nagradu koju je ponudioAli ne verujem zbog toga iz koristi ali to mi sledi
Svi mogu to ne samo ja

Pa eto ,ti sebe stavljas u rang fariseja ,umesto da kazes Gospode budi milostiv meni gresnome ,ti radis suprotno ,,i da se udaras po grudima ....

- - - - - - - - - -

I opet isto ,koga ce Bog opravdati ? Nabedjenu pravednost ili smireno priznavanje gresnosti i nedostojnosti ?

Ajde malo razmisli.Ako se neko pridrzava Bozjeg zakona, ima pravo da je ponosan na sebe zbog toga

Ko god je ponosan na ovakvog boga je los covek

“If a man lies with a male as with a women, both of them shall be put to death for their abominable deed; they have forfeited their lives.” (Leviticus 20:13 NAB)

Послато са SM-A310F уз помоћ Тапатока

Pa ti i nisi J.S. ne razumem o cemu pricas ,ove reci su vise bile Arianni upucene ,ne znam ni da li si hriscanin uopste?

- - - - - - - - - -

Ajde malo razmisli.Ako se neko pridrzava Bozjeg zakona, ima pravo da je ponosan na sebe zbog toga

Ko god je ponosan na ovakvog boga je los covek

“If a man lies with a male as with a women, both of them shall be put to death for their abominable deed; they have forfeited their lives.” (Leviticus 20:13 NAB)

Послато са SM-A310F уз помоћ Тапатока

Vi mislite da ce te formalnim drzanjem nekakvih zakona biti udostojeni spasenja ,pa zato na vagu merite sve sto radite ,grdno se varate ....otkud vi znate da li je to uopste bogougodno sto radite ,kako mozete biti sigurni u to ljudi?

Sta to radim ? Prepisujem iz Biblije textove i govorim da je to Bozija rec ne moja :) Da li sam ja rekao da sam veci od nekoga ? da cu biti prvi spasen pre vas ? :aha: To su fobije nevernika i ljubomora sto Bog deluje kroz vernike i daje im mudrost i znanje i velicinu :smeker:

:aha:

- - - - - - - - - -

Ispade Bog los a vi dobri :mrgreen: vera se ne gleda po tome ko je ko nego koliko vere imas :aha: i da li je istina ono u sta verujes :) da li dolazi od pravog Boga i da li je ucenje iz biblije.

tako je

- - - - - - - - - -

Volim pisati o Bogu i pricati sa forumashima :) Ne veruje u Boga samo JS :mrgreen: Mnogi ce doci sa istoka i zapada i sesti za sto sa Avramom i Isakom i Jakovom u Bozijem Carstvu :smeker: :lol:

Pa eto zanimljivo je da te smatraju za JS :)
znaci na dobrom si putu :)

Back