Bog je merilo, Bozja rec.
JS samo se drze Bozje reci.
Ako je tebi Bozja rec los scenario tvoj problem
ne vidim nista loze u tome sto ce vecno vladati Mir i ljubav u buducnosti
sto ce ljudi ziveti vecno
- - - - - - - - - -
cemu ta bela marama na glavi ko jos nosi marame

osim muslimanki
Bogu svaka čast. Demonima koji su tražili krv sve najgore. Ne postji "božja reč" u bilo kojoj knjizi.
Svi za sebe kažu da se drže božje reči. Niko se ne drži.-
Ta "božja reč", po kojoj bog ne zna za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik, je jako loš scenario.
Ne vidim ni ja ništa loše u toj ideji. Ali to je nemoguće. Ako će živeti - imaće telo. Ako imaju telo, polno definisano, imaju pupak i polne organe, kao i organe za pražnjenje, onda će biti životinje, i tu ne postoji nikakva večnost.
Nikad niko neće živeti večno. Ima tačku A i tačku B. Prirodni zakon. Pa baš bog neće da ruši prirodne zakone, odnosno princip Yin-Yang. Nikada. Sve je večno.
Mnoige vernice nose marame.
I pravoslavke kada ulaze u crkvu. Mislim na prave pravoslavke, ne one turbo.
- - - - - - - - - -
ne vredjaj na mojoj temi.
Dakle razumni ce razumeti istinu iz Bozje reci Biblije.
Tvoja tema? Gde si to kupila temu? Da kupim i ja neku.
Anđelko sa LJiS-a je razuman. A razum je verovati da je bog razgovarao sa Bileamom kroz magaricu. Aha ha ha ha ha ha ha.
- - - - - - - - - -
Ja sam mislio da si neka Svetica kad ono ...
Zaista si pokazala elementarano neznanje... cuj marame nose samo muslimanke ... LOL
Šta reći?
Tuga.
- - - - - - - - - -
Biblija je data svim ljudima da bi spoznali istinu.
Otkrivenje 1:
1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu,
2 Koji svedoči reč Božiju i svedočanstvo Isusa Hrista, i šta god vide.
3 Blago onome koji čita i onima koji slušaju reči proroštva, i drže šta je napisano u njemu; jer je vreme blizu.
Nije tačno da je "data svim ljudima". Hindusi i Kinezi, zajedno sa Tibetancima, Japancima, i ostalim susedima iz Indokine, i ostrva između Japana i Australije, predstavljaju nešto više od polovine čovečanstva. I nemaju pojma o verskom principu koji se zasniva na “hleb, krv i večni život u raju”, kao ni o povampirenju, pardon, uskrsnuću. Nemaju pojma ni o Hristu, a ni o Antihristu. Pa ipak su daleko superiornije civilizacije, u svakom pogledu, od judeo-hrišćanske civilizacije. Ne znaju ni za molitvu “Oče naš”, ni za jihad, jer imaju preuzvišene mantre. Pamet u glavu. Ne dozvolite da razmišljate tuđom glavom. Ne dozvolite da verujete u kojekakve konstrukcije, podmetačine i ispravke. Za vaše dobro... Ja kao vegan, koji nije obrezan, neću da sledim obrezane ljude i uzdam se u njihovu krv, punu mesa, mleka i jaja. Nikada. Ojha.
- - - - - - - - - -
Jeste, zastupam Bozju rec Bibliju
Ja zastupam božju reč - knjigu Thothove table. Namaste.
- - - - - - - - - -
Apsolutno.
- - - - - - - - - -
mnogi kažu da je socijalizam opijum za mase
Apsolutno i to. Izašli su iz iste kuhnje. Tajna društva su sve stvorila.