hakim bej
Elita
- Poruka
- 16.476
Biblija kaže da niko ne zna kada će uznesenje doći. Zato vi stražarite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je nekoliko laznih uzbuna, al nema vezeBiblija kaže da niko ne zna kada će uznesenje doći. Zato vi stražarite.
Pravi vernici bdiju a lazni proroci proricu.Pravi vernici duhovno bdiju vac danas![]()
Nesto si ti to pomesao,Pravi vernici bdiju a lazni proroci proricu.
Bog nije stovrio Satanu.
Sve sto Bog stvara je dobro i savrseno.
Zlo je samo nastalo. Zlo je odsustvo dobra...
Odvajanjem od Boga nastaje...
Niko ne porice da Satana postoji. vec Bog nije stovrio Satanu.Где то пише у Библији?
Ако се држиш Библије, држи се до краја.
Значи овде Бог прича са неким самоствореним? Јел тако?
KNJIGA O JOVU
ZAHARIJE
- A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona.2.Dnev. 18, 20. Jov 2, 1. Jov 38, 7. Dan. 7, 10.
- I Gospod reče Sotoni: otkuda ideš? A Sotona odgovori Gospodu i reče: prohodih zemlju i obilazih.Jov 2, 2. Zah. 1, 11. Zah. 6, 7. Mat. 12, 43. Luka 11, 24. 1.Pet. 5, 8.
- I reče Gospod Sotoni: jesi li vidio slugu mojega Jova? nema onakoga čovjeka na zemlji, dobra i pravedna, koji se boji Boga i uklanja se oda zla.
- A Sotona odgovori Gospodu i reče: eda li se uzalud Jov boji Boga? Jov 1, 7.
- Nijesi li ga ti ogradio i kuću njegovu i sve što ima svuda unaokolo? djelo ruku njegovijeh blagoslovio si, i stoka se njegova umnožila na zemlji. 1.Moj. 15, 1. 1.Sam. 25, 16. Jov 29, 1. Psal. 34, 7.Psal. 128, 1. Isa. 5, 2.
- Ali pruži ruku svoju i dotakni se svega što ima, psovaće te u oči.
- A Gospod reče Sotoni: evo, sve što ima neka je u tvojoj ruci; samo na njega ne diži
1 Tada mi dade da vidim velikoga svećenika Jošuu, kako stoji pred anđelom Gospodnjim, dok je s desne njegove stajao Sotona, da ga optuži.
A ово је тек врхунац, наговара Давида да преоброји Израелце и онда због тога кажњава ЦЕО НАРОД!
САМУИЛО
1 Gnjev Gospodnji raspali se još jedanput proti Izraelcima, tako da on Davida nadraži proti njima, pa zapovjedi: "Hajde, izbroj Izraela i Judu!"
10 A pošto David prebroji narod, taknu ga savjest. I David se pomoli Gospodu: "Teško sam se ogriješio, što to učinih. Ali, Gospode, oduzmi slugi svojemu krivnju zlodjela njegovih; jer sam bio posve zaslijepljen!"
АЛИ на другоме се месту каже ово
БРОЈЕВИ 1
1 Sotona ustade proti Izraelcima i navrati Davida, da broji Izraela.
2 I tako zapovjedi David Joabu i vojskovođama: "Idite, izbrojte sinove Izraelove od Beeršebe do Dana, pa mi javite, da znam broj njihov!"
На једном истом месту се појављује час Сотона, час Бог, КАКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ???
Ја мислим на ове из поновљених закона 18:22uvek je bilo pravih proroka Bozjih koji su prorokovali
To se odnosilo na starozavetno doba kada je bilo i onih proroka koje nije Bog poslao.Ја мислим на ове из поновљених закона 18:22
"онда знај ово: ако пророк каже нешто у Јеховино име, па се то не догоди и не испуни се, онда то није рекао Јехова. Тај пророк је то рекао из дрскости. Не бој га се.‘"
Sta tacno znaci da se odnosilo na starozavetno doba? Koji kriterijum za prepoznavanje laznih proroka je trenutno na snazi?To se odnosilo na starozavetno doba kada je bilo i onih proroka koje nije Bog poslao.
Opet ti na ovoj temi?
Molila bih te da mi ne spamujes temu
otvori i svoju pa pisi sta hoces
Pa eto pogresno mislis.Sta tacno znaci da se odnosilo na starozavetno doba? Koji kriterijum za prepoznavanje laznih proroka je trenutno na snazi?
I kako bre spamujem. Tema je: Bog ce zauvek unistiti zlo. Prvo i osnovno pitanje je kad ce to da se desi.
Vec znamo da su jehovini svedoci vec prorokovali da ce to da se desi, pa se nije obistinilo. I mozemo i o tome da diskutujemo u okviru ove teme.
To nije ono sto sam ja napisao. Napisao sam da ste prorokovali. To je proslo vreme od glagola prorokovati.Pa eto pogresno mislis.
Jehovini Svedoci nista ne prorokuju
vec izucavaju Bozju rec i nju prenose ljudima.
Tako da nema tu nikakvih problema
Bozja rec ne laze.
Mozesa pisati sta zelis ja sam napisala da to nije tacno.To nije ono sto sam ja napisao. Napisao sam da ste prorokovali. To je proslo vreme od glagola prorokovati.
Pitao sam te i Koji je kriterijum za prepoznavanje laznih proroka trenutno na snazi?
Ti ako si napisala da to nije tacno ti onda ne govoriš istinu.Mozesa pisati sta zelis ja sam napisala da to nije tacno.
Nismo mi prorokovali prorocanstvo koje je Biblijsko.
A laznih proroka ima oni na primer kazu da nece biti Armagedona.
Kako da vam verujemo da su bas sad poslednji dani?Bitno je znati da zivimo u poslednjim danima ovog sistema.
ne moras ti nista da verujesKako da vam verujemo da su bas sad poslednji dani?
Kad bi samo nekako mogli da znamo da li je to sto govorite istina.
Cekaj bre ti i dalje tvrdis da je pocela 1914te a jerusalim nije srusen 607me nego 587.Biblija otkriva da će Armagedon biti tokom Hristove nevidljive prisutnosti, koja je počela 1914
Govore nam istinu i stare publikacije jehovinih svedoka. Sve stoji crno na belo.ne moras ti nista da verujes
sam istrazi u Bibliji pa se uveri.
Biblija nam govori istinu.
Svaki covek na Zemlji zivi svoje poslednje dane. U odnosu na vecnost ljudski vek je smesna rabota.Kako da vam verujemo da su bas sad poslednji dani?
Kad bi samo nekako mogli da znamo da li je to sto govorite istina.
kako i dalje?Cekaj bre ti i dalje tvrdis da je pocela 1914te a jerusalim nije srusen 607me nego 587.
Biblija je Bozja rec i tacnija je od nekih istorijskih proracuna.
607 pre ne je tacna godina.Pa vi niste samo na osnovu biblije dosli do 607me morali ste da uzmete referentni datum od istoricara.
Ti isti istoricari kazu da je jerusalim srusen 587me.
Da si malo istrazila temu videla bi koliko je dobro dokumentovan taj period istorije. Nema tu greske u proracunu.