gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A "cijena, prava sitnica"za delove za iS...
Volim BMW ali treba izbegavati "egzoticne" modele.
u pravu si , shpaner je 100e , dok je za " obicne modele " vise nego duplo jeftiniji
AC Schnitzer i BMW vozila na gas!!! Pa mi posle nesto pricamo o gasu u automobilima
http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-cars/pop-ups/fastest-gas-car-worldwide/
I ja sam se tako "femkao" oko plina...dok nije došao momenat da bukvalno - nisam imao para za benzin. U pravom smislu reči... Jedno 2,3 godina mi je trebalo da shvatim sledeće - iebeš perfomanse i brz auto, ako mi stoji u dvorišu i ne mogu da ga vozim. Samo sam ga gledao i nervirao se dok hvata prašinu...
Možda nisam bio najprecizniji, moj poznanik je recimo imao problem što mu je stalno vukao loše i mnogo trošio, a rekli su mu da je to zbog glave. Nije meni bilo baš jasno kakve to ima veze, jer mu je na benzin išao savršeno, a da je imao problem u glavi to ne bi bilo tako. Imao je 520 iz 1991.Meni je ovo cetvrti BMW na plin a znam dosta ljudi koji voze BMW-e na plin i pravo da ti kazem nisam cuo da je neko imao preoblem sa glavom. Cak sam vozio par puta jedan M5 E34 na plin (sequent) i ide k'o nevreme a nisam primetio neku razliku ni u snazi. Doduse ne znam ni zasto bi se i javio problem na glavi motora. Jedina stvar koja eventualno moze da nesto vise trpi jesu gumice ventila i sami ventili ali samo kod automobila koji trose "SUPER" zbog nesto manjeg podmazivanja. Kod ostalih automobila koji trose bezolovni taj problem se ne javlja. E sad, najbitnije je da obican plin nikako ne bi trebao da se ugradjuje ako je na autu plasticna usisna grana. Mnogi kazu da ne moze da se ugradi obican plin ali to nie tacno. Uvek moze da se ugradi obican plin cak i kod najsavremenijih automobila s tim sto niko nece da garantuje da ce sve da bude ok zbog detonacija koje se javljaju i mogu stvarno veliku stetu da nanesu. Zato se na te automobile ugradjuje sequent plin. A to da savremeni kompjuteri nece da prihvate obican plin i da auto nece da radi su obicne gluposti plasirane od strane nasih bajnih neukih majstora. Ili im je mozda lakse da kazu ljudima ne moze nego da mu objasne zasto ne bi trebalo ugraditi obican, koje su opasnosti i da li uopste umeju da ga ugrade. Jos uvek je kod nas veoma malo servisa koji znaju da ugrade obican plin kako treba sto mnogi ljudi koji voze na plin mogu da potvrde. Kod sequenta je to mnogo prostije jer ima svoj kompjuter za ubrizgavanje a stelovanje se vrsi pomocu laptopa tako da i da hoces da pogresis, ne mozes. Mada, ima nas raznih...
mirko .... nije
sto se tice snage auta na plin .... naravno da ce gubiti malo .... ali ako je dobro ustelovan , gubice jako malo .....
problem sa GLAVaMA i plinom na BMW vozilima je najobicnija budalastina , a to je odvalio jedan " poznati derikoza ...pardon majstor koji drzi jedan poznati bmw servis ..... inace covek koji je taj servis proslavio vise nije medju nama .... tako da njegov naslednik nema veze sa uspehom....
plasticne grane koje se nalaze na M50 motorima su prejake i nema sanse da puknu usled detonacije ... najgore sto moze da se desi je da izleti klapna protokomera i zaglavi se u crevu .... steta nije velika ...