BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Znamo da me mrzi da listam stare postove :lol:, pa iako je možda već postavljan, ipak ću da postavim sliku starog BMW-a kojeg svi dobro znamo, koji se još uvek kotrlja našim ulicama a "živi" je primer šta je kvalitet
BMW%20e21b.jpg

"E21"

Sa vrlo malo truda (čitaj tuninga) ova serija može da izgleda odlično... Takva mu linija... I dalje dolazi u obzir, ali kad se malo spuste na zemlju s cenama...Znam ja da se kvalitet plaća, ali 5k evra za auto star 15 god je ipak mnogo...
am3_36.jpg

BMW-320i-2.jpg

Ne dopada mi se ovo kindjurenje ...
foolish (3).gif

LB2150-BMW-light-brows.jpg
LB390-BMW-light-brows.jpg

LB2151-BMW-light-brows.jpg
LB145-BMW-light-brows.jpg

Bolje da se taj novac ulozi u nesto korisno ...

Koja je svrha ovog ? nasilno podmladjivanje ?

Isto vazi i za one svetlece brizgaljke !

Da ne dobija mozda 10 KS vise , mozda bolje lezi u krivinama ?? ...
lgh (7).gif

Protiv diskretnih "obrvica" nemam ništa...u principu volim soft tuning - nešto malo - felne, malo šire gume sa nižim profilom... Ali s obzirom da kod nas ima i previše ljudi koji imaju lovu a nemaju ukusa, obično takvi pokušaji ispadnu smešni...barem meni... Kad smo već na polju BMW-a, mnogo lepo mi izgleda ona ideja tzv. "anđeoske oči"
17150090__1197455794__1__1-ba4a3500af94eb972dc7fe2f58e556d7.__big__.jpg

Ali ono sa neonkama ispod, plamenovi, reklamni natpisi na vratima i sve ono ostalo što smo videli u igrici "Need For Speed"...bljak...

Svrha kod mene bi bila - estetsko ulepšavanje automobila...onako meraklijski...da nahranim dušu...

Felne/Gume - Naravno ! i sve sto utice na performanse , stabilnost itd.
Ali "obrvice" nemaju svrhu , a po meni se ni estedski ne uklapaju - izgledaju mi kao pokusaj da se dizajn 90-tih na silu pretvori u dizajn 2000tih.

Felne/Gume - Naravno ! i sve sto utice na performanse , stabilnost itd.
Ali "obrvice" nemaju svrhu , a po meni se ni estedski ne uklapaju - izgledaju mi kao pokusaj da se dizajn 90-tih na silu pretvori u dizajn 2000tih.

Pa dobro... široke gume su mač s dve oštrice...s jedne strane povećaju stabilnost i ostvare vizuelni efekat, ali zato s druge strane povećaju potrošnju i smanjuju brzinu...:D Takođe - sneg i široke gume nikako ne idu zajedno...
Znao sam za to, ali ipak sam ih bio stavio...jer merak je merak a perfomanse su nešto što retko kada izvlačim do maksimuma...8)
Spojlere kao "upgrade" ne priznajem, jer malo je tih tuning firmi čiji proizvodi zaista imaju pozitivan efekat na to za šta su navodno namenjeni...:roll:

BMW E3 1968 , koji je u "amanet" ostavio prepoznatljivu prednju masku sa cetiri fara svim ostalim naslednicima ...3 , 5 i 7 (sve do e36 , e38 i e39) .

bavaria3.jpg

peter_harding_b.jpg

tim_hill_b.jpg

bmw2800.jpg
1974_3.0s_front.jpg

U testu u Auto Magazinu iz 1972 koji imam, prosečna potrošnja modela 3.0 Si je bila 18 litara :shock::lol:
A da je klasa - jeste...u reviji kaže (po mom sećanju) nešto kao...kada vozači u Švajcarskoj (gde je testiran) vide bubrege na sredini, sklanjaju se u desno...
Još tada, 1972... :D

Onda mora da je bio test BMW-a 2500 ili 2800

Da bio je test iz 1968 , njega se ustvari secam , crno bela fotka (naravno) na naslovnoj strani BMW uslikan u karakteristicnom momentu ...

To mora da je testirano pre 1972, jer kao što znamo 2500/2800 su izašle 1968, a kako je Auto Magazin bio svetska revija, nisu - kao danas - kasnili sa testiranjem novih modela, nego su bili ažurni :D
3.0S je izašao 1971, a testiran je kao što vidimo - početkom 1972...
A brojeve pre 1972 nemam...
Negde sam imao evidenciju svih testiranih automobila, ali sam izgubio, pa bi morao da listam redom, po brojevima...a to mi je malo mnogo :lol:

Back