gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Recimo da je to nekakva cena koju BMW zahteva za svoj ukupni kvalitet i ja se ne bi bunio uopšte oko 12 litara...
PA zapravo i ja to kazem. Znao sam to kada sam ga kupovao, i ne zalim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo da je to nekakva cena koju BMW zahteva za svoj ukupni kvalitet i ja se ne bi bunio uopšte oko 12 litara...
Problem kod mene i verujem kod mnogih drugih je što - i kada bi sakupio para za BMW, to bi verovatno bilo do poslednjeg evrića...s obzirom koliko volim tu marku, čini mi se - dao bi zadnji dinar... I ne bi mi mnogo bilo žao što bi posle toga bio švorc...
Ali onda bi na red došlo održavanje i rezervni delovi...![]()
Problem kod mene i verujem kod mnogih drugih je što - i kada bi sakupio para za BMW, to bi verovatno bilo do poslednjeg evrića...s obzirom koliko volim tu marku, čini mi se - dao bi zadnji dinar... I ne bi mi mnogo bilo žao što bi posle toga bio švorc...
Ali onda bi na red došlo održavanje i rezervni delovi...![]()
kaze ovaj sa s8 da od pocetka kada se redovno servisira auto potrosnja je niska. Svega 8litara benzina mu trosi s8 kada ga vozi 180km/h. Spreman je na sve opklade..
Čekaj. Stani, koči, pazi....
V8 od 4200ccm na 180km/h troši 8l/100km??? 40 minuta vožnje izađe, a? Tih 8 cilindara moraju da traže više benzina za to Damnjane...
Taj malo umanjuje...
Uostalom, ko ima da kupi i registruje Audi S8 od 4200 kubika, tome sigurno nije važno da li troši 8 ili 12 litara... Ili njemu jednostavno nije mesto u takvom automobilu, nego u malom gradskom... Koga takve kategorije još zanima potrošnja u njegovom autu od 4200 kubika i 340 konja...
Ali da ne bi bio off, eto da kažem da bi za te pare uvek pre kupio BMW nego Audi...
vozio sam takav auto par meseci , sluzbeni je bio ...... nema sanse da toliko trosi ..... ni pri brzini od 100 a kamoli 180 ....
Oznaka ''L'' na kraju znaci da je jos duzi, tezi i prozdrljiviji, pa ti vidi.mhmhm, znaci laze kucka?
ok ok ...idem u sledecih par dana kod njega i bas cu ga lepo ispitam...nego skrenusno sa teme...
koliko trosi ~99godiste 750il?
jednom sam video 1999godine cini mi se proizvodnja 740d... bele boje...auto je...........................................................