BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Problem kod mene i verujem kod mnogih drugih je što - i kada bi sakupio para za BMW, to bi verovatno bilo do poslednjeg evrića...s obzirom koliko volim tu marku, čini mi se - dao bi zadnji dinar... I ne bi mi mnogo bilo žao što bi posle toga bio švorc...
Ali onda bi na red došlo održavanje i rezervni delovi...
conf (6).gif

Problem kod mene i verujem kod mnogih drugih je što - i kada bi sakupio para za BMW, to bi verovatno bilo do poslednjeg evrića...s obzirom koliko volim tu marku, čini mi se - dao bi zadnji dinar... I ne bi mi mnogo bilo žao što bi posle toga bio švorc...
conf (6).gif

Upravo tako.

Srecom uzeo sam auto u dobrom stanju, zato sam ga platio dosta, ali opet, probusis gumu (205/50 16") kosta, moram da kupujem 2 kom., iskrive se diskovi - kosta menjam i diskove i plocice, cuknes ga negde - kosta... :( (ova poslednja stavka me je izasla najvise... :oops: )

conf (6).gif

ako pricamo o modelima iz devedesetih .... onda nije bas tako , delovi su prilicno jeftini .... pogotovu polovni .... koji cesto traju duze nego novi , firme poput alone-a su doprinele tome .... sa njihovim " original " delovima ....

inace polovni delovi su bukvalno dzabana ..... ako vam kazem da polovna dobro ocuvana vrata za kockicu komplet sa staklom kostaju svega 1500 din .... , vrata za gepek su 500 din .... zar treba trositi jos reci ....

kaze ovaj sa s8 da od pocetka kada se redovno servisira auto potrosnja je niska. Svega 8litara benzina mu trosi s8 kada ga vozi 180km/h. Spreman je na sve opklade..

Čekaj. Stani, koči, pazi....
V8 od 4200ccm na 180km/h troši 8l/100km??? 40 minuta vožnje izađe, a? Tih 8 cilindara moraju da traže više benzina za to Damnjane...

Taj malo umanjuje...
Uostalom, ko ima da kupi i registruje Audi S8 od 4200 kubika, tome sigurno nije važno da li troši 8 ili 12 litara... Ili njemu jednostavno nije mesto u takvom automobilu, nego u malom gradskom... Koga takve kategorije još zanima potrošnja u njegovom autu od 4200 kubika i 340 konja...
Ali da ne bi bio off, eto da kažem da bi za te pare uvek pre kupio BMW nego Audi...

Čekaj. Stani, koči, pazi....
V8 od 4200ccm na 180km/h troši 8l/100km??? 40 minuta vožnje izađe, a? Tih 8 cilindara moraju da traže više benzina za to Damnjane...

nista mi ne pricaj...covek oce da se kladi odmah...

ja racunao onaj prosek: 5.brzinom pa 120km/h....mozda 8 kila...ali ovako mhmhm... ima gi razni

Ma nema šanse, meni je Omega trošila toliko na oko 100 km/h. Manite uostalom tog Audija, ovde je BMW. Damnjane kad mu uzmeš pare obavesti nas u ''kafani''.

Taj malo umanjuje...
Uostalom, ko ima da kupi i registruje Audi S8 od 4200 kubika, tome sigurno nije važno da li troši 8 ili 12 litara... Ili njemu jednostavno nije mesto u takvom automobilu, nego u malom gradskom... Koga takve kategorije još zanima potrošnja u njegovom autu od 4200 kubika i 340 konja...
Ali da ne bi bio off, eto da kažem da bi za te pare uvek pre kupio BMW nego Audi...

ja se vozio u pasatu w8
strasno ide
jedino ima pogon na sva 4 tocka pa je sporiji
6 i po sek. do 100:)

vozio sam takav auto par meseci , sluzbeni je bio ...... nema sanse da toliko trosi ..... ni pri brzini od 100 a kamoli 180 ....

mhmhm, znaci laze kucka? :D

ok ok ...idem u sledecih par dana kod njega i bas cu ga lepo ispitam...nego skrenusno sa teme...

koliko trosi ~99godiste 750il?

jednom sam video 1999godine cini mi se proizvodnja 740d... bele boje...auto je...........................................................

mhmhm, znaci laze kucka? :D

ok ok ...idem u sledecih par dana kod njega i bas cu ga lepo ispitam...nego skrenusno sa teme...

koliko trosi ~99godiste 750il?

jednom sam video 1999godine cini mi se proizvodnja 740d... bele boje...auto je...........................................................
Oznaka ''L'' na kraju znaci da je jos duzi, tezi i prozdrljiviji, pa ti vidi.

Back