Blumberg: Rio Tinto konzervira projekat Jadar

Ок, привремено заустављен пројекат. Али онај важнији, Генералштаб, је врло близу да буде реализован. А то значи само једно, Вучић и СНС мафија остају на власти. Непоменик није далеко од тога да обезбеди подршку САД. За то време, овде се воде бесмислене приче о руском утицају.
Trovačnica je važnija od dve srušene zgrade?
Da li ste vi ljudi normalni?

Generalštab je stvar korupcije koju treba zbog toga forsirati kao sredstvo protiv Vučića i njegovog sistema, za koju se sad vezuje dosta veštački neki "emotivni" momenat koji kod većine ljudi ipak u realnosti ne postoji i čak i kod ono malo što je izašlo "zbog generalštaba" je generalno odsutna bilo koja sem želja za promenom Vučića..
Ali važnost zaustavljanja ovog prvog je važnija od bilo kakvog Vučića i dužine njegove vladavine, a ne jbnih ruševina.

Ako hoće podršku SAD daleko je važnije da izbaci Ruse iz priče o NIS-u, priča o hotelu nije ni sitniš za te potrebe.

Trovačnica je važnija od dve srušene zgrade?
Da li ste vi ljudi normalni?

Generalštab je stvar korupcije koju treba zbog toga forsirati kao sredstvo protiv Vučića i njegovog sistema, za koju se sad vezuje dosta veštački neki "emotivni" momenat koji kod većine ljudi ipak u realnosti ne postoji i čak i kod ono malo što je izašlo "zbog generalštaba" je generalno odsutna bilo koja sem želja za promenom Vučića..
Ali važnost zaustavljanja ovog prvog je važnija od bilo kakvog Vučića i dužine njegove vladavine, a ne jbnih ruševina.

Ako hoće podršku SAD daleko je važnije da izbaci Ruse iz priče o NIS-u, priča o hotelu nije ni sitniš za te potrebe.
Ali trovačnica bi potrovala ljude, srusene zgrade nece. Utoliko je vaznija.
Mada važan je i Generaštab.

Ali trovačnica bi potrovala ljude, srusene zgrade nece. Utoliko je vaznija.
Mada važan je i Generaštab.
O tome i pričam. Nema litijuma bez uništavanja prirode čitave regije a potencijalno i šire. Koruptivni deo priče ovde pada u drugi plan jer je prvi esencijalni za život i opstanak ljudi.
Da li će na mestu ruševina biti spomenik, hotel ili tržni centar je toliko nebitno van priče o korupciji i kršenju sopstvenih zakona, da mi je neshvatljivo kako mogu u isti koš a ne da je ovo "važnije".

Ne znam da li si primetio, ali poslao si sebi reply 😊

Jesam, očito ti vijuge osim za fiziku nisu baš aktivne..
Odgovorio sam na svoj post alteru, na koji si se munjevito smajlijem "izbečila". Samo što ja ne pitam tebe a što se bečiš, kao ti mene...

To je i svrha tog reply sopstvenog posta bila. Ali očito bi bilo lakše da te preskočim no da ti shvatiš to

Naravno, posebno na Ljisu.
Ovo nije ljis.
Ne promakne vam to sinhronizovano dejstvovanje
U kom si sad fazonu, ne pratim. Jel još podržavaš studentski protest?
Iskreno.
Za razliku od tebe kontra bote čiji je junak udbaški majmun Baćulov...

U novom sadu bi ti se građani smejali na tome i dali sendvič

Ок, привремено заустављен пројекат. Али онај важнији, Генералштаб, је врло близу да буде реализован. А то значи само једно, Вучић и СНС мафија остају на власти. Непоменик није далеко од тога да обезбеди подршку САД. За то време, овде се воде бесмислене приче о руском утицају.
Generalštab je bitan samo familiji Trump, kad dotične ode sa vlasti pašće to u zaborav ako se do tada ne realizuje.

Odlično što je stao Jadar, sad još da menjamo vlast pa da ih konačno oteramo.

Колегница уопште не готиви Бачулова.
НЕ причати којештарије, постоје аргументи
Бачулов је нека ваша локална личност из Новог Сада. Остатку Србије није претерано актуелан.
јел , сад није па и ти си га овде помињао до неки дан...

ал сада када је прдекнуо са оним снимком удбашким ђе са измишљеним ''доктором '' цветковићем договара набавку отрова да се самоотрује - наравно контраб оте да се ограђујеш

као што се многих опозиционара које си у звезде ковао ограђујеш данас

контра ботићу , још мало а онда аривердерчи и теби , спремај четкице ктиторима

НЕ причати којештарије, постоје аргументи

јел , сад није па и ти си га овде помињао до неки дан...

ал сада када је прдекнуо са оним снимком удбашким ђе са измишљеним ''доктором '' цветковићем договара набавку отрова да се самоотрује - наравно контраб оте да се ограђујеш

као што се многих опозиционара које си у звезде ковао ограђујеш данас

контра ботићу , још мало а онда аривердерчи и теби , спремај четкице ктиторима

Ако је вест актуелна, наравно да коментаришем. Али он је ваш локални лик. Ти си га сто пута више од мене помињао по форуму. Још у време док ми остали нисмо ни знали да он постоји, или смо (у време локалних избора) чули за њега, али и даље још дуго нисмо знали ко је он.

Као што стално помињеш Динка Глухоњића, коме и не знамо правилно да изговоримо презиме нити му знамо боју гласа нити знамо ко је он.

Ако је вест актуелна, наравно да коментаришем. Али он је ваш локални лик. Ти си га сто пута више од мене помињао по форуму. Још у време док ми остали нисмо ни знали да он постоји, или смо (у време локалних избора) чули за њега, али и даље још дуго нисмо знали ко је он.
нарвано да сам га помињао као службиног играча и битангу убачену

али си га ти подржавао

а твоја близнакиња и колегинца у контра бот служби паула неки дан поготово када се тај службин мајмун грлио са дијаном хрка...

проваљен си одавно контра ботићу...

још само малкице, малкице!

нарвано да сам га помињао као службиног играча и битангу убачену

али си га ти подржавао

а твоја близнакиња и колегинца у контра бот служби паула неки дан поготово када се тај службин мајмун грлио са дијаном хрка...

проваљен си одавно контра ботићу...

још само малкице, малкице!

Ovo ti je skroz bezveze samo da znaš... kontra bot i ostalo. Kakav bre kontra bot jedva znam šta je to. Jel to neko ko je plaćen od opozicije? Praviš neprijatelje bezveze. Sa sadašnjom opozicijom nemam nikakve veze. Ako nešto pametno neko od njih kaže ili prensem rils sa instagrama to je to, ali samo sam naišla na insta, razni ljudi objavljuju, pa objavim i ja ma forumu ne zbog njih već zbog sadržaja. Toliko od mene.

Back