Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Jeste bezveze a preCednik ti se usro od muke :sad2:

Pogledajte prilog 1690204

Vucic svako jutro pre nego sto stavi cvike se zapita kakvo li je dobro delo ucinio u ovom ili proslom zivotu kad ga toliko hoce...trinaest godina vlada jos ni jednu opstinu nije izgubio.

Kad studenti zavrse sa svojim paradiranjem moci ce na miru da nastavi da radi sve sto je i do sad.

A ti bacaj parole jos narednih deset godina kad si tako pametan...i zamisljaj kako ce sam sebe da uhapsi.

Vucic svako jutro pre nego sto stavi cvike se zapita kakvo li je dobro delo ucinio u ovom ili proslom zivotu kad ga toliko hoce...trinaest godina vlada jos ni jednu opstinu nije izgubio.

Kad studenti zavrse sa svojim paradiranjem moci ce na miru da nastavi da radi sve sto je i do sad.

A ti bacaj parole jos narednih deset godina kad si tako pametan...i zamisljaj kako ce sam sebe da uhapsi.
Kako nije izgubio nijednu opštinu, izgubio ih je mnogo.

U Nišu je najveća opština, centar grada, opština Medijana u vlasti opozicije.

neće sam sebe da uhapsi, uhapsiće ga policija u slobodnoj Srbiji ;)

anima.png

Kako nije izgubio nijednu opštinu, izgubio ih je mnogo.

U Nišu je najveća opština, centar grada, opština Medijana u vlasti opozicije.

U vasem Nisu je SNS na vlasti isto kao u svakom drugom gradu ove raspale drzave...samo sto ste vi tamo postavili nove standarde,izvacarili su vas,a dva coveka vam nije bilo na ulici.

U vreme Milosevica vecina gradova je bila opoziciona sa jedno tristo televizijskih i radio stanica.Vucic trinaest godina vlada i jos nista nije izgubio,a kako stvari stoje ni nece.

U vasem Nisu je SNS na vlasti isto kao u svakom drugom gradu ove raspale drzave...samo sto ste vi tamo postavili nove standarde,izvacarili su vas,a dva coveka vam nije bilo na ulici.

U vreme Milosevica vecina gradova je bila opoziciona sa jedno tristo televizijskih i radio stanica.Vucic trinaest godina vlada i jos nista nije izgubio,a kako stvari stoje ni nece.
kako stvari stoje uskoro će u zatvor ili u Kinu

Udružena prosveta Srbije poziva prosvetne radnike na obustavu nastave​

Udružena prosveta Srbije pozvala je sve prosvetne radnike na obustavu nastave od sledećeg ponedeljka do petka, navodi se u saopštenju.

"S obzirom na činjenicu da zahtevi prosvetnih radnika još uvek nisu ispunjeni, da nadležne institucije nisu u stanju da obezbede bezbedno i kontinuirano odvijanje nastave u školama, kao i da pritisci na nastavnike postaju sve veći i učestaliji, pozivamo prosvetne radnike Srbije na obustavu nastave od 3. do 7. marta 2025. godine", piše u saopštenju ovog udruženja.

Opširnije pročitajte u posebnoj vesti.

Back