- Poruka
- 85.204
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nije izgubio nijednu opštinu, izgubio ih je mnogo.Vucic svako jutro pre nego sto stavi cvike se zapita kakvo li je dobro delo ucinio u ovom ili proslom zivotu kad ga toliko hoce...trinaest godina vlada jos ni jednu opstinu nije izgubio.
Kad studenti zavrse sa svojim paradiranjem moci ce na miru da nastavi da radi sve sto je i do sad.
A ti bacaj parole jos narednih deset godina kad si tako pametan...i zamisljaj kako ce sam sebe da uhapsi.
neće sam sebe da uhapsi, uhapsiće ga policija u slobodnoj SrbijiVucic svako jutro pre nego sto stavi cvike se zapita kakvo li je dobro delo ucinio u ovom ili proslom zivotu kad ga toliko hoce...trinaest godina vlada jos ni jednu opstinu nije izgubio.
Kad studenti zavrse sa svojim paradiranjem moci ce na miru da nastavi da radi sve sto je i do sad.
A ti bacaj parole jos narednih deset godina kad si tako pametan...i zamisljaj kako ce sam sebe da uhapsi.
Kad gasic bude u tvorzu onda da,
Kako nije izgubio nijednu opštinu, izgubio ih je mnogo.
U Nišu je najveća opština, centar grada, opština Medijana u vlasti opozicije.
Ma koja policija kakvi bakraci.neće sam sebe da uhapsi, uhapsiće ga policija u slobodnoj Srbiji![]()
Hej to je mnogo velika izjava, nesto tu ne stima....ili je neka zamka u pitanju
kako stvari stoje uskoro će u zatvor ili u KinuU vasem Nisu je SNS na vlasti isto kao u svakom drugom gradu ove raspale drzave...samo sto ste vi tamo postavili nove standarde,izvacarili su vas,a dva coveka vam nije bilo na ulici.
U vreme Milosevica vecina gradova je bila opoziciona sa jedno tristo televizijskih i radio stanica.Vucic trinaest godina vlada i jos nista nije izgubio,a kako stvari stoje ni nece.
nema njemu pomoći pošto je on u sve upleten i ne gine mu robija ili Kina kod brata SijaMa koja policija kakvi bakraci.
Studenti iskljucivo svileno mirno protestuju bez ikakvog upliva u politicka desavanja,jer ih to ne zanima.
Oni su tu da malo pripomognu Vucicu oko institucija???