Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
YAY,jer gledao neko Zadnje epizode Bleacha? Oduseeevio me onaj arancar,ona lepotica buhahahha xD Jedva cekam sledecu epizodu. Inace kad ce ovaj treci film da izadje,zna li neko?

YAY,jer gledao neko Zadnje epizode Bleacha? Oduseeevio me onaj arancar,ona lepotica buhahahha xD Jedva cekam sledecu epizodu. Inace kad ce ovaj treci film da izadje,zna li neko?

Ultimate Technique, Stunning Charlotte Cuuhlhourne's Miracele Sweet Ultra-Funky Fantastic Dramatic Romantic Sadistic Erotic Exotic Athletic Guillotine Attack!
Ma nije dugacak naziv:)

moar.jpg

Poslednja izmena:
@Stramni.. Me l<3ve Nel :happy:
8. mi je omiljena..heh..
Joj, a kako slatko prica

@Metal, probaj ponovo :mrgreen:

__

dodacu malo kasnije jedan mnogo kul klip, meni bar, nemam sada vremena da ga trazim.

Metal, jos samo da nam objasnis foru, pa da zavrsimo s tim :mrgreen:

____\

Ovo sam htela da okacim, vredi gledati 171 ep. samo zbog ovoga

e sad, zao mi je sto fali drugi deo, gde Kenryuu baca.. cvece, na ove nindze,
a Ichigo se u neverici okrece ka Ruki i kaze: Did that really just happen? LOL

Poslednja izmena:
Počeše danas da repriziraju Bleach na happyju baš sam se razočarao:( ali moram da pohvalim happy pustili su oko 60 epizoda za razliku od ultre koja je reprizirala jedno 200 puta onih prvih 20,možda ću početi da barem čitam mangu sa ovim skrnavim netom:poludeo:

Cuo sam da je Happy ponovo pustio Bleach jer ima gledalaca koji nisu gledali ispocetka... A da je Sakurabana otkupila oko 150epizoda, koje ce se emitovati.. Naravno ovo ne mora da bude istina.. xD

pocheh opet da gledam Bleach...navukla dechka na anime pa gledam o5 xD
jedva chekam da stigne do 60e epizode pa da vidim shta je dalje...jer sam dotle odgledala :(
i dalje je renji ftw :p

pocheh opet da gledam Bleach...navukla dechka na anime pa gledam o5 xD
jedva chekam da stigne do 60e epizode pa da vidim shta je dalje...jer sam dotle odgledala :(
i dalje je renji ftw :p

Ako hoces,mogu da ti dam link za download,imas sve epizode tj. do ove zadnje 219. Linkovi su preko Megauploada tako da nebi imala problema sa downloadom,imas High Quality i low. tako da javi se ako zelis,to vazi i za sve ostale. :)

Back