Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bleached.png

she's so gorgeous, I'll lose everything..

• Podržavam
Reactions: DJM
Nadam se da ce to prikazivanje na Happy TV da prikazuju do kraja Anime tj. Dok ne zavrse Bleach (a neverujem da ce to skoro),inace najvise mrzim tako kad pocnu nesto pa onako na sredinu stanu :thumbdown:

Nadam se da ce to prikazivanje na Happy TV da prikazuju do kraja Anime tj. Dok ne zavrse Bleach (a neverujem da ce to skoro),inace najvise mrzim tako kad pocnu nesto pa onako na sredinu stanu :thumbdown:

Ti misliš da će oni to do kraja prikazivati!?
Samo sanjaj........;)
Ovo je Srbija...Kad je nešto do kraja prikazivano?:think: - NIKAD

Pogledajte funsite www.bleach7.com

Posebno treba obratiti paznju na deo posvecen muzici, jer se tamo nalazi sve sto je snimljeno, a vezano za Bleach. Posebno bih izdvoio sekciju sa uvodnim i zavrsnim numerama (tzv. Openings & Endings), gde se mogu skinuti muzicke numere iz anime, pa zatim kompletne verzije pesama (u animi su pesme skracene na minut i po), a mogu se naci i spotovi sa muzickim grupama koje izvode te pesme. Sav materijal je visokog kvaliteta.

Uzivajte :super:

joj nisam gledao jedno 4-5 epizode Bleach-a znaci gleda mi se ali se plasim,nemoj opet da vidim onu princezu ili "Karakura Risera" polomicu tastaturu (A skoro sam je kupio :P )

P.S Ice,Ice Baby :hahaha: : obozavam ovaj Video :

Poslednja izmena:
Iskreno nemam poima kakva je situacija sa mangom (nisam citao)... ali ako je tako kako vec kazes... onda bolje da nastave sa filerima :sad2: .. Doduse ajde ovo sa Karakura riserom i nije tako lose,ali ono sa princezom je bio OCAJ...

Kod BLEACH-a situacija sa filler-ima je povoljnija nego kod drugih animi zbog toga sto Kubo Tite aktivno ucestvuje u njihovoj izradi, pa filleri ne odskacu od glavne price, kao kod drugih animi (ovde je Naruto drastican primer, jer dok se drze price iz Mange, anima je ok, ali kada se predje na filler-e prica se raspada).
Inace, Kubo Tite pored toga sto svake nedelje nacrta po 17-19 stranica Mange, ucestvuje u pravljenju Anime, a takodje pozajmljuje glas Konu. Neznam kako sve to postize (vecina crtaca mangi jedva uspe da zavrsi mangu na vreme, dok animu rade drugi ljudi, po motivima mange), ali svaka mu cast :worth: !

Iskreno nemam poima kakva je situacija sa mangom (nisam citao)... ali ako je tako kako vec kazes... onda bolje da nastave sa filerima :sad2: .. Doduse ajde ovo sa Karakura riserom i nije tako lose,ali ono sa princezom je bio OCAJ...

Pa sva sreca pa nije dugo trajao sa Karakura riserom a sa princezom su mu j*bali kevu ali ipak jedna od veoma retkih a kvalitetnih animea koje sam gledao tj. koje jos uvek gledam.

Sa Sarutobi- jem se slazem... Covek je zaista predan svom poslu, sto se odrazava na Anime i njen kvalitet...
A sto se tice Raisera.. Ja sam video tri epizode sa njim.. Jesam ja propustio ogroman Filler arc ili sta, kad se toliko prica o njemu?

Back