blamovi

1998(zivela sam u italiji) i igrala je yuga protiv holandije fudbal.otisla sa drugaricom u prodavnicu za navijace a oni nemaju yu zastavu.kupimo francusku pa je okrenemo.i tako se vozikamo po gradu sa zastavom koja viri kroz prozor i naravno pustile nasu muziku.i vidimo strani auto sa oznakom za zemlju "H".potpuno ubedjene da to moze da bude samo holandjanin pocnemo da pratimo coveka i da mu pretimo kako cemo ih razbiti veceras,da smo najjaci i sl.a onaj lik gleda zbunjeno.posto nije reagovao prestale smo da ga pratimo.jadan madjar,verovatno mu nista nije bilo jasno

Razgledala sam butike sa mamom, sestrom i njenom decom.Bilo mi je uzasno dosadno.Onako ne zainteresovano, stavila sam ruku na deciju glavicu i mahala njome levo desno (onako bez veze, kao salim se ja sa njima).U jednom trenutku pogledam ka ulazu u butik, vidim mamu, sestru i njenu decu i shvatim da sam najmanje minut maltretirala tudje dete.

Dok sam bila u osnovnoju skoli igrala sam kosarku.Jednom smo isli u Ugljevik na prijateljsku utakmicu.
Igra je pocela. Docepala sam se lopte i pocela da trcim ka kosu.Osvrnula sam se iza sebe, ali svi su stajali, sem devojke koja me je cuvala.Cula sam smeh.Mada nismo marile, trcale smo kao blesave, djapale se oko te lopte ali sam na kraju ipak dala kos.Posle kosa je publika prasnula u smeh i tada sam shvatila da sam dala kos samoj sebi.A sto je najludje neprijatelj je pokusavala da spreci.
Jos gore da bude,u to vreme sam ja bila kapiten.

LIJA:
Dok sam bila u osnovnoju skoli igrala sam kosarku.Jednom smo isli u Ugljevik na prijateljsku utakmicu.
Igra je pocela. Docepala sam se lopte i pocela da trcim ka kosu.Osvrnula sam se iza sebe, ali svi su stajali, sem devojke koja me je cuvala.Cula sam smeh.Mada nismo marile, trcale smo kao blesave, djapale se oko te lopte ali sam na kraju ipak dala kos.Posle kosa je publika prasnula u smeh i tada sam shvatila da sam dala kos samoj sebi.A sto je najludje neprijatelj je pokusavala da spreci.

e od kad se ovako nisam nasmejao , svaka cast na postignutom kosu.

123456789:
LIJA:

e od kad se ovako nisam nasmejao , svaka cast na postignutom kosu.
Ne znam zašto, ali nemogu se oteti utisku da ste izgubili utakmicu.

pre neki dan se nasa omrazena nastavnica vratila sa bolovanja. mi pricamo o tome u hodniku, i ja krenem se zezam kako je super sto se vratila, kako ja nju mnogo volim [dakle, zezala sam se!]. jedna moja drugarica to ozbiljno shvatila, i rekla 'kako je sad volis, a pre si hrela u grob da je strpas', i u tom trenutku prolazi upravo ona!
pogledala nas je, ali nije nista rekla, pa ni sad ne znam da li ju je cula :)

Back