Благоје Јововић - Атентатор на Павелића

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не мора да значи, али ја за Јововића зна годинама пре него што је добио улицу и нико није овако хистерично реаговао и тбрдио да је то лаж ни са домољубне стране све док није добио улицу. Паметном довољно!
Sta se zna da je Jovovica napisao knjigu gde tvrdi da je on puca ? Istoricari su dali svoj sud i rekli da nema dokaza i svedoka koji su potvrdili Jovovicevu pricu. Pametnom dovoljno.

Све се ово господо домољуби знало још 1999. Када је Благоје први и последњи пут дошао у отаџбину и, био на Острогу и све испричао митроплолиту Амфилохију Радовићу, а ви сте сви ћутали и нисте реаговали.

Истина је да сте ви домољуби и ваши историчари ћутали као рибице, све док није добио улицу.
Nema dokaza i svedoka da je Jovovic puca na Pavelica, i na osnovu price tj bajke Jovovica on dobija ulicu da bi Vucic dobio poene. Srpski istoricari su rekli isto sto i Hrvatski za Jovovica.

Nema dokaza i svedoka da je Jovovic puca na Pavelica, i na osnovu price tj bajke Jovovica on dobija ulicu da bi Vucic dobio poene. Srpski istoricari su rekli isto sto i Hrvatski za Jovovica.

Шта вас више боли? То што је Србин, па још четник дошао главе Павелићу, или то што је у Србији добио улицу ?

Шта вас више боли? То што је Србин, па још четник дошао главе Павелићу, или то што је у Србији добио улицу ?
Da je Jovovic atentator na Pavelica se svodi samo na njegovu pricu. Ne postoje ni dokazi ni svedoci da je Jovovic pucao na Pavelic. Dobio je iz ulicu iz politickih razloga.

Da je Jovovic atentator na Pavelica se svodi samo na njegovu pricu. Ne postoje ni dokazi ni svedoci da je Jovovic pucao na Pavelic. Dobio je iz ulicu iz politickih razloga.
Дакле нема других осумљичених за атентат осим њега.

Ima drugih osumnjicenih, post 447 predhodna stranica tj str 18, ova tema.
Дакле треба да верујем Аџићу познатом режимском пацову и Вишњи која и није била на лицу места.
Још да поверујем да су га убили они који су му и помогли да се пребаци тамо, поменути Драгановић!!!!!!
Много је то.

Има и других који тврде да Јововић јесте атентатор.
Преносим банетову објаву коју си изгледа пропустио:

"Gospođa Mileva Gaćeša Pićan pričala je posle sahrane Blagoja Jovovića kako je došlo do organizovanja atentata na Antu Pavelića. Ona je takođe bila migrant, Ličanka ispod Velebita, ponela je iz svog kraja krvave uspomene na ustaške pokolje iz 1941. i 1942. godine. „Ustaše bi banule u selo, pokupili sve muškarce, čak i decu, i odvodili ih u kasarnu u Ogulinu. Nikad nismo saznali njihovu sudbinu”, pričala je gospođa Gaćeša.
“Članovi najužeg jezgra zavere su bili: ja, Mileva Gaćeša Pićan, moj muž, moj brat, sveštenik Radojica Popović, Milo Krivokapić i naravno Blagoje Jovović.
A zbog čega smo odlučili da ubijemo Pavelića? Zbog velikog bola i mržnje prema njemu, jer se on mirno ovde šetao, a grobovi naših mučenika se i ne znaju”, govorila je gospođa Mileva."

Дакле треба да верујем Аџићу познатом режимском пацову и Вишњи која и није била на лицу места.
Још да поверујем да су га убили они који су му и помогли да се пребаци тамо, поменути Драгановић!!!!!!
Много је то.

Има и других који тврде да Јововић јесте атентатор.
Преносим банетову објаву коју си изгледа пропустио:

"Gospođa Mileva Gaćeša Pićan pričala je posle sahrane Blagoja Jovovića kako je došlo do organizovanja atentata na Antu Pavelića. Ona je takođe bila migrant, Ličanka ispod Velebita, ponela je iz svog kraja krvave uspomene na ustaške pokolje iz 1941. i 1942. godine. „Ustaše bi banule u selo, pokupili sve muškarce, čak i decu, i odvodili ih u kasarnu u Ogulinu. Nikad nismo saznali njihovu sudbinu”, pričala je gospođa Gaćeša.
“Članovi najužeg jezgra zavere su bili: ja, Mileva Gaćeša Pićan, moj muž, moj brat, sveštenik Radojica Popović, Milo Krivokapić i naravno Blagoje Jovović.
A zbog čega smo odlučili da ubijemo Pavelića? Zbog velikog bola i mržnje prema njemu, jer se on mirno ovde šetao, a grobovi naših mučenika se i ne znaju”, govorila je gospođa Mileva."
Bojan Dimitrijevic istoricar je rekao za Jovovica da je mozda, a mozda i nije..

Никита ти си слободан да верујеш у било шта, али то не значи да можеш да оптужујеш и нападаш посмртно Благоја :rtfm: или нападаш одлуку да у Србији има улицу.
Isotricari su rekli svoje misljenje da za Jovovica nema dokaza da je pucoa, a to sto je dobio ulicu da tim Vucic misli da dobija politicke poene.

Bojan Dimitrijevic istoricar je rekao za Jovovica da je mozda, a mozda i nije..
Јесте рекао то као и многи други, а притом знамо да УДБА то није организовала, а у неке фратре који су га и довели тамо тешко је поверовати, једино ако су се рецимо због опљачканог злата посвађали, и шта остаје!?

Back