>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jugoslovenka:
Kakva lepo dobrodošlica.... :)
Baš ste me obradovali....
Ma evo me, imala nekih problemčića na poslu, sada je sve sređeno ali radim neki drugi kancelarijski posao, neke gluposti oko faktura i računa pa mi još nisu vratili e mail, jer kažu ne treba mi za sada na ovom radnom mestu...
Mogu da se javljam kada radim drugu smenu, jer ovaj posao zahteva dve smene pa ćemo se i družiti..nažalost za sada svake druge nedelje, ali polako...VRATIĆU SE JA...
Da vam šaljem poljupce za dobro jutro... :)
Pa kako ste mi vi?
Zaljubi li se iko?
ЈУГО, Лавице,
Недостајала си нам,
Драго ми је што си поново са нама, па макар и сваке друге недеље.
Много тога се издогађало док си била одсутна, прелистај теме,
Читамо се
Најтоплији поздрав !

Captain Jack Sparrow:
A sada samo da vas upozorim moja kuma je super ne samo kao gusarka negi i inace , a ne da mlatiiii jaaaoooooooo .... :twisted: Zato samo da budete sigurni da je sledeca luka nasa ocas posla i bez po muke ;-)
Uf Uf sad se lakse dise.... :-D

Jos, ako uzmes BRONHI.......bombonicu.....ima da dises cap., punim jedrima, tj., plucima. Nego, znas sta, MOZE SLOBODNO kuma gusarka da bije, premlacuje, itd., al' da se zna-kuhinja je moja teritorija sa sve varjacom.......ako bas neko pozeli da preuzme tu funkciju, mislim sefa kuhinje...........nema problema.....predacu sa sazovoljstvom......nisam sebicna i alava na funkcije.........i to sa sve varjacom...na kojoj je gusrska zastava :lol: :lol: :lol:

Neka tebi kuhinja...ne žalim se ja...Verujem ja u tvoje kulinarske sposobnosti...
Eto ja ću da brinem za vašu sigurnost a ti me obraduj lepom kafom (turska u velikoj šolji sa malo mleka i malčice šećera) i dobrim obrokom...i NE BRINI se ništa...
Niko ne sme da te pipne... (osim ako ti to budeš želela) ali to mi kaži na vreme da neko ne nastrada za džabe... :) :) :)

Jugoslovenka:
Neka tebi kuhinja...ne žalim se ja...Verujem ja u tvoje kulinarske sposobnosti...
Eto ja ću da brinem za vašu sigurnost a ti me obraduj lepom kafom (turska u velikoj šolji sa malo mleka i malčice šećera) i dobrim obrokom...i NE BRINI se ništa...
Niko ne sme da te pipne... (osim ako ti to budeš želela) ali to mi kaži na vreme da neko ne nastrada za džabe... :) :) :)
Kumo vidim moracu da ti spremim nekoliko slika svojih u mraku pa kako se sunjam i slicno da me ne pobrkas sa nekim i onda da nagrabusim :-? a ja volim da se ponekad nocom prikradem kujni .... pa ogladni se od ruma i drugih uzbudjenja :-D

Captain Jack Sparrow:
Kumo vidim moracu da ti spremim nekoliko slika svojih u mraku pa kako se sunjam i slicno da me ne pobrkas sa nekim i onda da nagrabusim :-? a ja volim da se ponekad nocom prikradem kujni .... pa ogladni se od ruma i drugih uzbudjenja :-D

Auuu kume pa dobro da si mi rekao....mogao si da nagrabusiš pošteno... :lol:
Hmmmm, šta je bre ovo, nema nikoga....da nije Opijum spremila neku gozbu pa se ovi tvoji saputnici slade dok mi ovde polemišemo a ? :shock: :lol:

Jugoslovenka:
Auuu kume pa dobro da si mi rekao....mogao si da nagrabusiš pošteno... :lol:
Hmmmm, šta je bre ovo, nema nikoga....da nije Opijum spremila neku gozbu pa se ovi tvoji saputnici slade dok mi ovde polemišemo a ? :shock: :lol:

TU, SAM ;) .....kuvam, zakuvavam.....djakonije razne........ta,znate kake smo mi Vojvodjanke.......oma dodje.......a sto ce da bidne servirano :lol: .........a ti cap. se paaaaazii.......nemo da mi se sunjas nocom po kuhinji........nemo posle da pitas........a di mi je BLAGO.........nocom moz' svasta da se desi.......nisam ni ja bez oruzja :lol: :lol: :lol:

Jugoslovenka:

Dogovovoreno....kafa, obroci, sve po zelji........a sto se pipanja tice....pa ZNAS....ovi gusari vole ustipke-stipke......al' ce ti sapnem na vreme, mislim da ne bi neko nastrado ;)

:o StiGlo pojacanje i to jaKo :lol: Ura za JugoslovenKu ....:-D
PozdraV :roll: Vucicama i Vuvima morskiM 8-)
thpirategurl.gif

Captain Jack Sparrow:
E tu se apsolutn slazem sa tobom.... to bi bilo zaista katastrofalno i sa nesagledivim posledicama :confused: :cry: :x

Ju, naopako...NE DAJ BOZE.......da maha isecka nesto , sto je od takovog ZNACAJA I VREDNOSTI :( ...ali, nece, maha, pa nije ni ona NEPAZLJIVA ;) ........ce secka samo ono sto je za seckanje..........a, vidim, pripremila je drugo oruzje :lol: .........samo, maho, pazi da ne opali di ne treba.....pu, pu.......daleko bilo...........nemoj samo u BLAGO da opalis.......kukuuu-----leeeeeeeleeee.....ondak nama, sta cemo brez BLAGA :shock:

mahamaja:
:o StiGlo pojacanje i to jaKo :lol: Ura za JugoslovenKu ....:-D
PozdraV :roll: Vucicama i Vuvima morskiM 8-)
thpirategurl.gif

Hvala draga na dobrodošlici... :lol:
Nego, blago se kapetanu sa nama...ovako naoružani ima da osvojimo sve što našem kapetanu zapadne za oko... 8-)
Jel se to meni čini ili ovde samo žene plove u poslednje vreme... :confused:
Ili je to samo od kada sam se ja pojavila...hmmmm :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back