>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jugoslovenka:
Jaoooo a ja tek što sam smislila...uh, jedva čekam da pogrešite nešto pa da uživam...hihi...
Mada neće ni muškom delu posade biti baš loše dok budu ispunjavali moje želje... :)

Tako je, draga moja! Kazna mora biti primerena i surova ne bi li ostvarila svoju funkciju a to je da "kažnjenik" izvuče pouku iz svoje greške i donese odluku da li će i ubuduće da greši i bude opet kažnjen ili će da se "uzme u pamet" što bi rekla moja baba. E, pa momci da vas vidim sad'!

snezana01:
Tako je, draga moja! Kazna mora biti primerena i surova ne bi li ostvarila svoju funkciju a to je da "kažnjenik" izvuče pouku iz svoje greške i donese odluku da li će i ubuduće da greši i bude opet kažnjen ili će da se "uzme u pamet" što bi rekla moja baba. E, pa momci da vas vidim sad'!
ХА ! ХА ! ХА !
Смеју се храбри гусари !
Да ли ви то нама претите, или (нам се) обећавате?
Ми, Господари географских дужина и ширина, морских дубина у женских облина никада се нисмо обазирали на претње, а сва обећања, па и туђа, најозбиљније схватамо!
Да ли сте ви то нама бацили рукавицу у лице, изазивате нас, или нам се то само чини?
Пиратска братија никада спремнија није била да прихвати сваки изазов, да се подвргне сваком, па и најстрашнијем искушењу, које вама може пасти на памет.
Ми волимо ОПАСНОСТ, она је наше средње име, њоме се бавимо, то нам је посао, а и задовољство!
Дедер ми Вас, храбре (???????) да видимо !
Чиме нас ви то плашите?

opijum:
AHA, jesam, jesam.........smislila nego sta ;) al' to mora da bude strogo tajna operacija.......vec ce vam , mislim gusarkama saopstim, o cemu se radi(hjeusadl).....capisi/ :lol: :lol: :lol:

Ime tajne operacije predlažem da bude: "Plave sirene- limenke srebrne" i molim da mi se koleginice jave na PP da podelimo "radna" zaduženja. Ljubim vas! (i gusare naravno)

Baba???:
Pusti ih Markić, samo kvocaju, te mi Čemo ovo, te mi Čemo ono.....a poštenu gajbu ne mogu dignuti....piiihhhhhh!!
I tako dve pune stranice!!

Š'o bi moja komšika maDžarica rekla, "Šta si zinio, ti misliš ja bojim tvoj zinio?" :lol: :lol: :lol:

Jaooo nisi trebao da pominjes madzarice jos ce da ti prikace sovinizam :roll: kazi samo "moja komsinica" uf uf :roll:

johnydeep.bmp
dontmess.bmp
24.bmp

snezana01:
Ime tajne operacije predlažem da bude: "Plave sirene- limenke srebrne" i molim da mi se koleginice jave na PP da podelimo "radna" zaduženja. Ljubim vas! (i gusare naravno)

Dogovoreno ;) vide li ti kako su se samo naostrili, al' na recima :lol:
Hm, pitala bih te nesto Snezo, al' ipak necu javno, radi se o poljupcima, ZNAS :lol: .....i to cemo se dogovoriti nako.......kako cemo :lol: :lol: :lol:

opijum:
Dogovoreno ;) vide li ti kako su se samo naostrili, al' na recima :lol:
Hm, pitala bih te nesto Snezo, al' ipak necu javno, radi se o poljupcima, ZNAS :lol: .....i to cemo se dogovoriti nako.......kako cemo :lol: :lol: :lol:

Dogovorićemo se naravno, a o mom ljubljenju može i javno: "ljubim vas" je moj pozdrav isključivo za drage sagovornike (oni ostali ako sam dobre volje dobiju najviše "ćao" i to im je, a nekada ni to). A ovi naši gusari su mi toliko dragi, ali moramo da ih kaznimo ne bi li ih spasile od opasnih sirena limenih. Ljubim vas!

Baba???:
A jel te, moliću lepo, jel po daski???

Ako je,
jope moliću lepo, neka bidne od parene bukovine, ako ni'š drugo da me seća na očevinu........i materinu :lol: :lol: !!

p.s. kažem ja, k....., k....., k....... :lol:
p.s.2. pa mi moremo još tušte i tma lađova i lađarica orobiti i........orobiti, dok se one izdogovaraju :lol: :lol: !!

Po daski ce da igras, i ispunicemo ti zelju, mislim ......sto se daske tice :D
Sta jos niste krenuli u orobljavanje ladjarica.....da nije motor zakazo :shock:

Бабо, Лаве и легендо,
Не дај се испровоцирати,
Претње су претње, видећемо ми њих уживо, па ћемо да их питамо чија мајка црну вуну преде и "Откуд сунце у по бела дана" ?
Толка мора реке и потоке препловисмо, толке лађарице и мађарице обљубисмо, и сад ће нас плашу??????????

mar_comm:
Бабо, Лаве и легендо,
Не дај се испровоцирати,
Претње су претње, видећемо ми њих уживо, па ћемо да их питамо чија мајка црну вуну преде и "Откуд сунце у по бела дана" ?
Толка мора реке и потоке препловисмо, толке лађарице и мађарице обљубисмо, и сад ће нас плашу??????????

Khm khm....
Ja sam polu mađarica polu bosanka....to samo onako da kažem, pošto spominjete neko ljubljenje.. :lol:
A što se tiče vaših pretnji....hihi, baš ste me lepo nasmejali....
Evo ovako ćemo...moje koleginice će da se sunčaju na ležaljkama dok se ja SAMA obračunam sa vama...možete jedan po jedan ili svi odjednom...meni MINDEĐ :lol:
A moje gusarke će da uživaju gledajući kako vas sređujem... :lol:
A što se tiče viđanja uživo....jedva čekam, ali da sam na vašem mestu, ne bih baš bila toliko opuštena... :lol:
Opijum, draga, može jedna kafica sada? Zaslužila sam zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back