Jugoslovenka:Baba, a šta će tebi sirene pored OVAKIVIH gusarki a?
Mislim stvarno ti nije fazon..![]()
Pa to sam bas i ja tela da reknem
.........al' baba vole pivo, pa ondak valjda otud i sirene 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jugoslovenka:Baba, a šta će tebi sirene pored OVAKIVIH gusarki a?
Mislim stvarno ti nije fazon..![]()
.........al' baba vole pivo, pa ondak valjda otud i sirene 
Baba???:Vidim ja, niste vas dve mene skontale!!
Ovo je alternativa, ako svršimo......ovaj, na dasKi, jel![]()
![]()
!!
.......bolje ondak i mi da iznadjemo neku dasku, izgleda te daske i nisu tako lose 
Captain Jack Sparrow:Bogme gusarke su ko zmaj
Mada sto rece baba ako se vec mora na dasku pa u dubine plavog mora bice mi mnogo lakse ako me docekaju sirene mesto ajkula :-D

Jugoslovenka:A kad sirene zavrse sa njima vratice se puzeci
A mi cemo da dobro da razmislimo da li cemo ih primiti nazad....
Jedino ako nas lepo zamole....ili nesto lepo ucine za nas...
Mmmm moracu poceti da smisljam....![]()

Jugoslovenka:Jaoooo a ja tek što sam smislila...uh, jedva čekam da pogrešite nešto pa da uživam...hihi...
Mada neće ni muškom delu posade biti baš loše dok budu ispunjavali moje želje...![]()
Jugoslovenka:Jaoooo a ja tek što sam smislila...uh, jedva čekam da pogrešite nešto pa da uživam...hihi...
Mada neće ni muškom delu posade biti baš loše dok budu ispunjavali moje želje...![]()

opijum:Mislis NASE zelje.......znam da si se zabunila, kad si napisala samo za svoje zelje![]()
![]()
![]()

Jugoslovenka:Naravno draga da sam mislila na NASE zelje....
Stamparska greska...
Jesi smislila nesto?
Verujem da jesi...![]()

ХА ! ХА ! ХА !snezana01:Tako je, draga moja! Kazna mora biti primerena i surova ne bi li ostvarila svoju funkciju a to je da "kažnjenik" izvuče pouku iz svoje greške i donese odluku da li će i ubuduće da greši i bude opet kažnjen ili će da se "uzme u pamet" što bi rekla moja baba. E, pa momci da vas vidim sad'!
opijum:AHA, jesam, jesam.........smislila nego staal' to mora da bude strogo tajna operacija.......vec ce vam , mislim gusarkama saopstim, o cemu se radi(hjeusadl).....capisi/
![]()
![]()
![]()
Baba???:Pusti ih Markić, samo kvocaju, te mi Čemo ovo, te mi Čemo ono.....a poštenu gajbu ne mogu dignuti....piiihhhhhh!!
I tako dve pune stranice!!
Š'o bi moja komšika maDžarica rekla, "Šta si zinio, ti misliš ja bojim tvoj zinio?"![]()
![]()
![]()
Nemo da nas plasite da nam se od stra` gacje ne dreseopijum:AHA, jesam, jesam.........smislila nego staal' to mora da bude strogo tajna operacija.......vec ce vam , mislim gusarkama saopstim, o cemu se radi(hjeusadl).....capisi/
![]()
![]()
![]()
snezana01:Ime tajne operacije predlažem da bude: "Plave sirene- limenke srebrne" i molim da mi se koleginice jave na PP da podelimo "radna" zaduženja. Ljubim vas! (i gusare naravno)
.....i to cemo se dogovoriti nako.......kako cemo

opijum:Dogovorenovide li ti kako su se samo naostrili, al' na recima
![]()
Hm, pitala bih te nesto Snezo, al' ipak necu javno, radi se o poljupcima, ZNAS.....i to cemo se dogovoriti nako.......kako cemo
![]()
![]()
![]()
Baba???:Zaboravih malo da dignem tenziju![]()
![]()
![]()
!!
Kvoc
Kvoc
Kvoc
Kvoc
:shock: :shock:
.....cek, cek, samo.......jos malo ..ce da igras cardas, sa sve crvenim cizmicama

Baba???:A jel te, moliću lepo, jel po daski???
Ako je,
jope moliću lepo, neka bidne od parene bukovine, ako ni'š drugo da me seća na očevinu........i materinu![]()
!!
p.s. kažem ja, k....., k....., k.......![]()
p.s.2. pa mi moremo još tušte i tma lađova i lađarica orobiti i........orobiti, dok se one izdogovaraju![]()
!!
Baba???:Zaboravih malo da dignem tenziju![]()
![]()
![]()
!!
Kvoc
Kvoc
Kvoc
Kvoc
:shock: :shock:
mar_comm:Бабо, Лаве и легендо,
Не дај се испровоцирати,
Претње су претње, видећемо ми њих уживо, па ћемо да их питамо чија мајка црну вуну преде и "Откуд сунце у по бела дана" ?
Толка мора реке и потоке препловисмо, толке лађарице и мађарице обљубисмо, и сад ће нас плашу??????????