>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Капетане, Вуче морски
sadfa-1.jpg

Сазивај посаду,
Ноћ је врела, ноћ је млада,
ИДЕМО У ЛОВ !
moonrun-1.gif

Captain Jack Sparrow:
Vidi ti revolucija?.... ma nemojte kazti molicu lepo.....!
kad kapetan prebroji plen bice i podele! ! ! a to savatavanje .... nemam nista protiv :-D
Jao sto su nevaljale prave gusarke! ! ! ! ! :twisted:
Sad cu da ih stipnem da se ne raspomame previse .... a i vi gusari pomagajte zar ne vidite kako su se narogusile?

:shock: REKO SI PODELA PLENA :lol: :lol: :lol: ;-) oNADAk:arrow:
thpiratusacopy.jpg

Captain Jack Sparrow:
Jes sve ce da bude .... :twisted:

AHAAAAA........kako da ne........sve ce da bude :shock: more, gde je taj plen.....i kad ce PLATA........iz oma zatvaram kuhinju, da ZNAS :evil: ......mlogo ti nesto svrljas......obecavas.........te bice....te sad ce......maho....ovi gusari malko nas izgleda, cap. posebno.......al' stacemo im na rep.....imam vec PLAN.........ZNAS ;) :lol:

opijum:
AHAAAAA........kako da ne........sve ce da bude :shock: more, gde je taj plen.....i kad ce PLATA........iz oma zatvaram kuhinju, da ZNAS :evil: ......mlogo ti nesto svrljas......obecavas.........te bice....te sad ce......maho....ovi gusari malko nas izgleda, cap. posebno.......al' stacemo im na rep.....imam vec PLAN.........ZNAS ;) :lol:
Dobro de provaljen sam ....
I sada moram znaci odma da dresim kesu...
Kuku meni opljackace me gusarke .... al nema veze onda nema podele plena kad rade za platu :twisted: 8-)

Капетане, вучино морско-речна, брдско-планинска, монтажно-демонтажна (и све остало),
не подлежи мрским и гнусним провокацијама!
Питања типа "Кад ће плата?" су тотално депласирана у ово модерно време.
Демокрадија је, бре!
Радиш оно што мораш, плате те кад и колико хоће, ако се буниш јер немаш за хлеба, ту је Банка - лећи ће гарант!

mar_comm:
Капетане, вучино морско-речна, брдско-планинска, монтажно-демонтажна (и све остало),
не подлежи мрским и гнусним провокацијама!
Питања типа "Кад ће плата?" су тотално депласирана у ово модерно време.
Демокрадија је, бре!
Радиш оно што мораш, плате те кад и колико хоће, ако се буниш јер немаш за хлеба, ту је Банка - лећи ће гарант!

Oce, oce.......kad na vrbi rodi grozdje :lol: :lol: :lol:

Jugoslovenka:
Ćaooooooo kume... :)
Pošto još uvek ne možeš da mi se javiš na staru e-mail adresu, svratih da ti ovako javno pošaljem veeeeeliki poljubac....
Za tebe i za tvoje prijatelje na brodu....
KISS :)
Па добро, Југо, где си ти?
Забринули смо се за тебе.
Драго нам је да си се вратила, да си поново са нама!
Најтоплији могући поздрави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakva lepo dobrodošlica.... :)
Baš ste me obradovali....
Ma evo me, imala nekih problemčića na poslu, sada je sve sređeno ali radim neki drugi kancelarijski posao, neke gluposti oko faktura i računa pa mi još nisu vratili e mail, jer kažu ne treba mi za sada na ovom radnom mestu...
Mogu da se javljam kada radim drugu smenu, jer ovaj posao zahteva dve smene pa ćemo se i družiti..nažalost za sada svake druge nedelje, ali polako...VRATIĆU SE JA...
Da vam šaljem poljupce za dobro jutro... :)
Pa kako ste mi vi?
Zaljubi li se iko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back