xiaoyu
Domaćin
- Poruka
- 3.755
Al vratićeš se je l? Čim tetki bude bolje?LePiaf:ja samo tetki lek da odnesem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al vratićeš se je l? Čim tetki bude bolje?LePiaf:ja samo tetki lek da odnesem...
who knows...nemam pojma...mozda da..mozda ne....messenger_of_fear:Ljudi, šta se dešava sa vama?! Svi odlaze...bez razloga... :-(
messenger_of_fear:Ljudi, šta se dešava sa vama?! Svi odlaze...bez razloga... :-(
natasha`:pa divlja...po mom mishljenju,ako je neko sujetan,onda si to ti....
Tsutomu:Pošto ste svi prekršili pravila, proglašavam ovo takmičenje nevažećim.
I jeste sujetni, svi do jednog. Ne znam ko se protiv koga ovde takmiči,
ali mislim da smo mi 'neupućeni', 'nestručni' i sl. ovde bili vrlo nepoželjni i tako.
Eto, čekao sam da kažem to kad' istekne glasanje, ali mislim da je sada već
sve otišlo u kur.ac...i da neću ništa pkvariti. poz
ali se trudish da budes.....i cmizdrish..jer kako je bilo onda sa devojcicom....kako je bilo sad sa ljubavlju...uvek ti imash neku svoju prichu..neke svoje ekspresije....divlja:Naravno da jesam 8-) , samo ja ne dizem nikakvu frku oko takmicenja, ne plasim se da ce me neko osakatiti sa poenima, nit cmizdrim sto mi se fotke ne komentarisu, sto nisam centar sveta, niti idem sa foruma zbog gluposti, zato sto mi je neko nesto rekao, a nije mi se svidelo. A to govori nesto o mojoj sujeti.![]()
Ja se zezao za ono poništavanje, naravno da je piaf zasluženo pobedio.divlja:Naravno da niste nepozeljni i sta sad koj moj ti dramis?![]()
Drugo, elementarno je nevaspitanje dramiti kad se anaboj potrudio da sve digne na visi nivo i mislim da je uspeo, a sto neki to ne vide, njihov problem.
Mislim da je LePiaf zasluzeno I UBEDJIVO pobedio i KRAJ PRICE!
Cestitamo. :razz:
Tsutomu:Ja se zezao za ono poništavanje, naravno da je piaf zasluženo pobedio.
Nego, čitao sam malo i druge teme na ovom podf i učinilo mi se da se neki
sa nipodaštavanjem odnose prema nama neupućenima. Izvin'te na voajerizmu
ali me interesovalo glasanje u vezi načina glasanja pa sam malo čitao...
A' da, da ne zaboravim najvažnije, ja mislim da je Anaboj vrh odradio sve, svaka čast.
Ko se ljuti, kruti.
ma da .divlja:Natasa, nemam nameru sa tobom da se raspravljam. To sto ja tebi smetam je tvoj problem, a ne moj. Kapiras? :-)
Hehe, ja posle 0 bodova više ne postavljam slike, pa nisam valjda najgori?divlja:Ja sa nestrpljenjem cekam novu temu. 8-)
Tsutomu:Greška?
anaboj:Hvala na saradnji .
Mislim da nekima više smeta što će širi krug ljudi da ocenjuje/glasa za fotke, i da nećedivlja:Kakva greska?Evo zavrsio se konkurs 24 sata, bilo je 9000 fotografija. Ako ljudima smeta dvocifren broj ucesnika, onda bolje i da se ne bave fotografijom. Sto je najcrnje i kao sto sam rekla, ovo je najregularnije takmicenje na svetu. To sto ce neko da dobije par poena vise od nekog ko ga simpatise, ne moze da mu donese pobedu.
...nemoj da se predajes tako lako, where is your spirit? :razz: