Black and White

LePiaf:
ja samo tetki lek da odnesem...
Al vratićeš se je l? Čim tetki bude bolje? :D

bug.gif

Pošto ste svi prekršili pravila, proglašavam ovo takmičenje nevažećim. :lol:

I jeste sujetni, svi do jednog. Ne znam ko se protiv koga ovde takmiči,
ali mislim da smo mi 'neupućeni', 'nestručni' i sl. ovde bili vrlo nepoželjni i tako.
Eto, čekao sam da kažem to kad' istekne glasanje, ali mislim da je sada već
sve otišlo u kur.ac...i da neću ništa pkvariti. poz

natasha`:
pa divlja...po mom mishljenju,ako je neko sujetan,onda si to ti....

Naravno da jesam 8-) , samo ja ne dizem nikakvu frku oko takmicenja, ne plasim se da ce me neko osakatiti sa poenima, nit cmizdrim sto mi se fotke ne komentarisu, sto nisam centar sveta, niti idem sa foruma zbog gluposti, zato sto mi je neko nesto rekao, a nije mi se svidelo. A to govori nesto o mojoj sujeti. :D

Tsutomu:
Pošto ste svi prekršili pravila, proglašavam ovo takmičenje nevažećim. :lol:

I jeste sujetni, svi do jednog. Ne znam ko se protiv koga ovde takmiči,
ali mislim da smo mi 'neupućeni', 'nestručni' i sl. ovde bili vrlo nepoželjni i tako.
Eto, čekao sam da kažem to kad' istekne glasanje, ali mislim da je sada već
sve otišlo u kur.ac...i da neću ništa pkvariti. poz

Naravno da niste nepozeljni i sta sad koj moj ti dramis? :lol:
Drugo, elementarno je nevaspitanje dramiti kad se anaboj potrudio da sve digne na visi nivo i mislim da je uspeo, a sto neki to ne vide, njihov problem.
Mislim da je LePiaf zasluzeno I UBEDJIVO pobedio i KRAJ PRICE!
Cestitamo. :razz:

divlja:
Naravno da jesam 8-) , samo ja ne dizem nikakvu frku oko takmicenja, ne plasim se da ce me neko osakatiti sa poenima, nit cmizdrim sto mi se fotke ne komentarisu, sto nisam centar sveta, niti idem sa foruma zbog gluposti, zato sto mi je neko nesto rekao, a nije mi se svidelo. A to govori nesto o mojoj sujeti. :D
ali se trudish da budes.....i cmizdrish..jer kako je bilo onda sa devojcicom....kako je bilo sad sa ljubavlju...uvek ti imash neku svoju prichu..neke svoje ekspresije....
daleko od svega toga shto si sad rekla...i da...to govori neshto o tvojoj sujeti...

ja nisam cmizdrila....
a i to shto se tiche komentara..mislim da su potrebni,za sve....jer ipak je ovo fotografski forum..nije cela svrha u tome takmichiti se ko ce vishe fotki da postavi..vec da NAUCHIMO nesto jedni od drugih...i to ponavljam po ko zna koji put.....i neka....

divlja:
Naravno da niste nepozeljni i sta sad koj moj ti dramis? :lol:
Drugo, elementarno je nevaspitanje dramiti kad se anaboj potrudio da sve digne na visi nivo i mislim da je uspeo, a sto neki to ne vide, njihov problem.
Mislim da je LePiaf zasluzeno I UBEDJIVO pobedio i KRAJ PRICE!
Cestitamo. :razz:
Ja se zezao za ono poništavanje, naravno da je piaf zasluženo pobedio. :)
Valjda se vidi po smajliju u prošlom postu...
Nego, čitao sam malo i druge teme na ovom podf i učinilo mi se da se neki
sa nipodaštavanjem odnose prema nama neupućenima. Izvin'te na voajerizmu
ali me interesovalo glasanje u vezi načina glasanja pa sam malo čitao...
A' da, da ne zaboravim najvažnije, ja mislim da je Anaboj vrh odradio sve, svaka čast.
Ko se ljuti, kruti.

Tsutomu:
Ja se zezao za ono poništavanje, naravno da je piaf zasluženo pobedio. :)
Nego, čitao sam malo i druge teme na ovom podf i učinilo mi se da se neki
sa nipodaštavanjem odnose prema nama neupućenima. Izvin'te na voajerizmu
ali me interesovalo glasanje u vezi načina glasanja pa sam malo čitao...
A' da, da ne zaboravim najvažnije, ja mislim da je Anaboj vrh odradio sve, svaka čast.
Ko se ljuti, kruti.

:lol: Ja sa nestrpljenjem cekam novu temu. 8-)

divlja:
:lol: Ja sa nestrpljenjem cekam novu temu. 8-)
Hehe, ja posle 0 bodova više ne postavljam slike, pa nisam valjda najgori? :D :lol:
Šalim se boli me uvo za to, nego su neki zaista preozbiljno shvatili. U stvari
ja i ne znam ne bavim se time, možda bih se i ja ljutio kad' bi meni neko neupućen
solio pamet u vezi programiranja, ali onda niste trebali zvati, ja sam video da svuda
postavljate, pa rekoh da pomognem da bude malo masovnije, popularnije? Greška?

Tsutomu:

Kakva greska? :) Evo zavrsio se konkurs 24 sata, bilo je 9000 fotografija. Ako ljudima smeta dvocifren broj ucesnika, onda bolje i da se ne bave fotografijom. Sto je najcrnje i kao sto sam rekla, ovo je najregularnije takmicenje na svetu. To sto ce neko da dobije par poena vise od nekog ko ga simpatise, ne moze da mu donese pobedu. Jasno ko dan.
A ja se iskreno nadam da ces nastaviti da ucestvujes. Lepe su ti fotke, ucesce moze samo da ih poboljsa, da pocnes da razmisljas sta i kako, nemoj da se predajes tako lako, where is your spirit? :razz:

G L A S A N J E J E Z A V R S E N O

OCEKUJEMO OD POBEDNIKA DA STO PRE OTVORI I VODI NOVU TEMU

KONACNO STANJE 26.09.07 u 24.00 h.

1. 073 42 poena LePiaf

2. 004 26 poena Divlja

3. 064 24 poena Xiaoyu

4. 028 17 poena Mastermind

5. 020 16 poena Mastermind

6. 030 14 poena Fibi3 odustala

7. 055 09 poena BrunoKonti

8. 018 08 poena DulleB odustao

8. 040 08 poena Natasha

8. 015 08 poena Mili

07 poena 072, 081, 080

06 poena 049, 058, 138

05 poena 068 , 126

03 poena 060, 025, 111, 019, 010,

02 poena 108, 066, 059, 011

01 poen 002, 022, 132, 110, 112, 059

SVE CESTITKE POBEDNIKU,

KAO I SVIM UCESNICIMA I GLASACIMA

Hvala na saradnji .

divlja:
Kakva greska? :) Evo zavrsio se konkurs 24 sata, bilo je 9000 fotografija. Ako ljudima smeta dvocifren broj ucesnika, onda bolje i da se ne bave fotografijom. Sto je najcrnje i kao sto sam rekla, ovo je najregularnije takmicenje na svetu. To sto ce neko da dobije par poena vise od nekog ko ga simpatise, ne moze da mu donese pobedu.
...nemoj da se predajes tako lako, where is your spirit? :razz:
Mislim da nekima više smeta što će širi krug ljudi da ocenjuje/glasa za fotke, i da neće
možda rezultati biti na nivou kao da su glasali samo poznavaoci, a lepo je dobiti
'priznanje' od poznavaoca na bilo kakvom takmičenju...Ali...kruti... :lol: Šalim se,
ko zna možda i nastavim da učestvujem ako budem uslikao nešto lepo...

Back