miki_r
Primećen član
- Poruka
- 920
Ako je stvarno problem da stavljamo fotografije anonimno (a nisam bas siguran) evo predlazem resenje:
- pobednik neka izabere temu i u prvoj poruci neka stavi link na PHOTOBUCKET album.
- kada otvori novi album u "account options" nalazi se e-mail adresa, i ako se fotografija posalje na tu adresu, automatski se uploaduje u album.
- naravno pored linka postavlja i e-mail adresu albuma
- svi mozemo slati fotografije direktno i niko nece znati cija je koja, cak i vise komada.
- vlasnistvo se lako dokazuje originalnom velicinom fotografije (na e-mail saljemo samo 640x??)
eto toliko od mene....
- pobednik neka izabere temu i u prvoj poruci neka stavi link na PHOTOBUCKET album.
- kada otvori novi album u "account options" nalazi se e-mail adresa, i ako se fotografija posalje na tu adresu, automatski se uploaduje u album.
- naravno pored linka postavlja i e-mail adresu albuma
- svi mozemo slati fotografije direktno i niko nece znati cija je koja, cak i vise komada.
- vlasnistvo se lako dokazuje originalnom velicinom fotografije (na e-mail saljemo samo 640x??)
eto toliko od mene....
klika:Meni uopste nije jasno zasto se s vremena na vreme ubacuju trenutni rezultati, sacekajte kraj glasanja i objavite razultate.
A kad smo vec kod ove teme, mislim da bi bila bolja varijanta da se fotke salju direktno administratoru i da budu anonimne, znaci rok za slanje 5 dana, onda adm. postavi fotke u neki album, glasanje 3 dana i kraj price..........ovo vec pocinje da gubi svaki smisao.........