Black and White

Ako je stvarno problem da stavljamo fotografije anonimno (a nisam bas siguran) evo predlazem resenje:

- pobednik neka izabere temu i u prvoj poruci neka stavi link na PHOTOBUCKET album.

- kada otvori novi album u "account options" nalazi se e-mail adresa, i ako se fotografija posalje na tu adresu, automatski se uploaduje u album.

- naravno pored linka postavlja i e-mail adresu albuma

- svi mozemo slati fotografije direktno i niko nece znati cija je koja, cak i vise komada.

- vlasnistvo se lako dokazuje originalnom velicinom fotografije (na e-mail saljemo samo 640x??)

eto toliko od mene....

klika:
Meni uopste nije jasno zasto se s vremena na vreme ubacuju trenutni rezultati, sacekajte kraj glasanja i objavite razultate.
A kad smo vec kod ove teme, mislim da bi bila bolja varijanta da se fotke salju direktno administratoru i da budu anonimne, znaci rok za slanje 5 dana, onda adm. postavi fotke u neki album, glasanje 3 dana i kraj price..........ovo vec pocinje da gubi svaki smisao.........

miki_r:
Ako je stvarno problem da stavljamo fotografije anonimno (a nisam bas siguran) evo predlazem resenje:

- pobednik neka izabere temu i u prvoj poruci neka stavi link na PHOTOBUCKET album.

- kada otvori novi album u "account options" nalazi se e-mail adresa, i ako se fotografija posalje na tu adresu, automatski se uploaduje u album.

- naravno pored linka postavlja i e-mail adresu albuma

- svi mozemo slati fotografije direktno i niko nece znati cija je koja, cak i vise komada.

- vlasnistvo se lako dokazuje originalnom velicinom fotografije (na e-mail saljemo samo 640x??)

eto toliko od mene....

Лимунко, пардон, Мики ... чудо си! Баш сам са неким причала како бих волела да убудуће људи шаљу фотке анонимно, у смислу ... не зна чија је која и лепо фино гласамо за оно што нам се свиђа. Мислим да би било и забавније и занимљивије не знати чија је фотка. ;)
Јесте да Ле Пјаф каже да ту нема никакве награде, али да бар учинимо да сви буду задовољни а и да уживају у самој игри или такмичењу, како год хоћете. :grin:

Podrzavam Mikijevu ideju, tj. mislim da je sjajna! Igrica ce tako biti interesantnija. Dodala bih samo jednu stavku - na kraju, kada se izglasa pobednik, da svako pored svog imena stavi i broj svoje fotke. Da izglasamo?

divlja:
Ideja mi se svidja, al' moram da vas razocaram 90% fotki cu da provalim cije su. :cool:

Apsolutno se slazem,a onda ce na scenu stupiti druge vrste teorija zavere (koje postoje samo u glavama nekih) pa ce te imati puno poruka na private,kao sto sam i ja imao:

Jedna od nekih koje sam ignorisao, a vi ?

caos anaboj , chuj ovako .. nemam nishta protiv tebe niti protiv ovog shto si uradio .. naprotiv svidja mi se ideja da napravimo tako veeliko takmichenje :) E sad .. problem je shto za tako neshto treba odlichna organizacija (shto mi nemamo ) .. kao shto si video ti sam cesh teshko da obuzdash masu i da rachunash to .. mislim mozhesh ali dobro bi ti doshla pomoc.. ne ? pa sam mislio da im predlozhimo da odredjeni ljudi budu zaduzheni za rachunanje poena , neki da sredjuju postove ( za to nam treba admin ili moderator , shto opet nemamo ) i da sve dovedemo pod konac .. znachi chisto lepo perfektno takmichenje. I poshto vidish i sam da se glasa za autora a ne za sliku , mislim da je bolje da sve fotke za takmichenje primamo na neki m@il ( koji ce biti dostupan samo urednicima takmichenja ) onda ih lepo postavimo na photo bucket .. i takmichenje mozhe da pochne .. vidim i ti se na dizajn zoni sigurno znash kako tamo to funkcioNIRA :) ti razmisli pa mi javi ja sam uvek za da pomognem .. Poz and have a nice day :)

Da li ste se zapitali ,cemu odustajanja u temi,koja je za zezanja,bez nagrada,bez kazni,da li nam treba neko da uvodi red,ili to mozemo sami,cemu toliki strah i odbojnost prema novim ucesnicima ,pa i svi vi ste nekad poceli i bili lepo prihvaceni.
http://private.php?do=newpm&forward=1&pmid=1253771

Ova crno bela tema verovatno ima neke veze i sa dan-noc.
Kod mene je odavno noc, odo' ja da spavam. Videcu sutra oko 4 ujutru po BG vremenu sta ima novo, a nadam se da cu videti nove fotke a ne nove komentare...

Laku noc.....

anaboj:
Apsolutno se slazem,a onda ce na scenu stupiti druge vrste teorija zavere (koje postoje samo u glavama nekih) pa ce te imati puno poruka na private,kao sto sam i ja imao.......

Licno, nisam imao nijednu PP, a i da jesam ne bih ulazio u bilo koju vrstu manipulacija ove ili one vrste da bih nabacivao bodove sebi ili nekom drugom.

Ne bih ulazio u detalje ali rekao bih da i dalje imamo cudnih situacija kada je glasanje u pitanju. Malverzacije su moguce i u ovom sistemu anonimnih fotografija ali u svakom slucaju ce se smanjiti.

Sto se tice toga da li ce neko provaliti odredjenu fotku, verovatno hoce ali ne bas u 90%.

Mislim da bi bilo konstruktivno da svako po okoncanju glasanja kaze u par recenica zasto je glasao za bas te tri fotografije jer bi u tom slucaju mogli da vidimo koliko je sve to opravdano ili ne, razumete sta hocu da kazem.

Zaboravih da napomenem, sve ovo nema nikakve veze sa trenutno vodecom fotografijom na temi, da ne bi bilo zabune........

anaboj:
Apsolutno se slazem,a onda ce na scenu stupiti druge vrste teorija zavere (koje postoje samo u glavama nekih) pa ce te imati puno poruka na private,kao sto sam i ja imao:

Jedna od nekih koje sam ignorisao, a vi ?

caos anaboj , chuj ovako .. nemam nishta protiv tebe niti protiv ovog shto si uradio .. naprotiv svidja mi se ideja da napravimo tako veeliko takmichenje :) E sad .. problem je shto za tako neshto treba odlichna organizacija (shto mi nemamo ) .. kao shto si video ti sam cesh teshko da obuzdash masu i da rachunash to .. mislim mozhesh ali dobro bi ti doshla pomoc.. ne ? pa sam mislio da im predlozhimo da odredjeni ljudi budu zaduzheni za rachunanje poena , neki da sredjuju postove ( za to nam treba admin ili moderator , shto opet nemamo ) i da sve dovedemo pod konac .. znachi chisto lepo perfektno takmichenje. I poshto vidish i sam da se glasa za autora a ne za sliku , mislim da je bolje da sve fotke za takmichenje primamo na neki m@il ( koji ce biti dostupan samo urednicima takmichenja ) onda ih lepo postavimo na photo bucket .. i takmichenje mozhe da pochne .. vidim i ti se na dizajn zoni sigurno znash kako tamo to funkcioNIRA :) ti razmisli pa mi javi ja sam uvek za da pomognem .. Poz and have a nice day :)

Da li ste se zapitali ,cemu odustajanja u temi,koja je za zezanja,bez nagrada,bez kazni,da li nam treba neko da uvodi red,ili to mozemo sami,cemu toliki strah i odbojnost prema novim ucesnicima ,pa i svi vi ste nekad poceli i bili lepo prihvaceni.
http://private.php?do=newpm&forward=1&pmid=1253771
pa ne bih rekla da si ignorisao chim si je postavio ovde :roll:
prvo to..a drugo mislim da nije ok da citirash bilo chije privatne poruke,jer taj ko je to poslao,poslao je tebi,a na celom forumu....:roll:
drugo....ne bih rekla da postoji strah...jer i vecina tih koji su doshli nisu ni toliko struchni,jer da jesu,vec bi bili ovde...

Podrzavam Mikijevu ideju
ajde malo razmislite chija je to ideja bila :roll::roll: i shta ste svi vi rekli za to :roll:

klika:
Mislim da bi bilo konstruktivno da svako po okoncanju glasanja kaze u par recenica zasto je glasao za bas te tri fotografije jer bi u tom slucaju mogli da vidimo koliko je sve to opravdano ili ne, razumete sta hocu da kazem.
Slažem se. :D

Lilčno nisam za to da postavljamo fotografije anonimno. Meni je sasvim svejedno čija je fotka, ja zaista glasam za onu koja mi je najbolja. I sve ovo zaista smatram lepom igrom i dobrim zezanjem A taj koji glasa drugačije, njemu na dušu. .No ako ste se svi složili da sledeći put postavljamo fotke anonimno, ja ću se pridružiti i podržati vas. :D

Što se tiče anabojevog posta i pp koju je dobio: Jesam se zapitala što su neki odustali ali bilo mi je jasno i zašto. I mislim da nam je potreban neko ko će da zavodi red :arrow: aktivan moderator, a to sam više puta i rekla. To može da bude bilo ko od nas aktivnih na ovom podforumu koji su se pokazali voljni da "regulišu" određene stvari. Odbojnost prema pridošlicama, lično, baš i nisam primetila. Više se to odnosilo na nepoštovanje pravila što smo im u više navrata na vrlo korektan način i napomenuli. A da je svako dobrodošao ovde, jeste.

bug.gif

Dobro... ja nisam bio ovde kad je pokrenut ovaj serijal tema, ali pretpostavljam da je osnovna ideja bila (pa valjda i ostala) generalno opushtena i nepretenciozna... Kao shto rekoh, osim male injekcije sujeti, ovo takmichenje pobedniku ne donosi nishta.
E sad - ako je nechemu shto je zamishljeno kao neobavezno druzhenje potrebno ovoliko sigurnosnih mehanizama (btw, nepouzdanih) - onda jebesh takvo druzhenje.

Uglavnom, da reMiziram - poshto u "novom sistemu" necu uchestvovati, prepushtam drugoplasiranom autoru da postavi sledecu temu.

Iskren da budem, ja se razmisljam da takodje ne ucestvujem u takmicarskim temama ali po starom sistemu, tj. ovom sadasnjem. Nije u pitanju sujeta, a rekao bih - ***** druzenje u kojem imamo ovako cudnih situacija u poslednjih par tema..........

ja ne bih rekla da je zabava i opushtencija...
u poslednje vreme..kad god dodjem ovde,digne mi se pritisak..i sve ovo se mnogo promenilo od prvobitne ideje..i nimalo mi se ne svidja.....
dulle je otishao....vishe nece ni postovati..znachi ni uchestvovati u temama...
a ja...ne znam...nemam ni foto...tako da...distanciracu se...
uglavnom kontam da se sve raspada :lol:

Ima dosta neregularnosti po pitanju nepostovanja pravila, i jos po nekih stvarcica o kojima ne bih konkretno jer bi doslo do sukoba , itd..........ne zelim da ulazim u te stvari, znam kako ce se zavrsiti.

Nebitno je da li ce ostati ovakav sistem ili mozda biti promenjen, predlozio sam ovo sa komentarima fotki jer bi se tu u dobroj meri neke stvari iskristalisale.........licno bi me zanimalo zasto je neko glasao za odredjenu fotku, koji su to kriterijumi, itd..........a to bi ujedno bilo mnogo konstruktivnije .......gde bi neko mozda izvukao neku pouku, promenio nesto za sledeci put, pa bi samim tim i dobili veci broj kvalitetnijih fotografija. Bilo je tema gde je vecina fotki bila ispod proseka, sa druge strane, bilo je i tema sa vecinom dobrih........

Stvarno ste zabavni. Pa ovo je jedno od najregularnijih takmicenja na svetu:idea: Kako ne kapirate? Opasuljite se i zezajte se...ponasate se kao da je zivot ili smrt u pitanju. :|

natasha`:
ja ne bih rekla da je zabava i opushtencija...
u poslednje vreme..kad god dodjem ovde,digne mi se pritisak..i sve ovo se mnogo promenilo od prvobitne ideje..i nimalo mi se ne svidja.....
dulle je otishao....vishe nece ni postovati..znachi ni uchestvovati u temama...
a ja...ne znam...nemam ni foto...tako da...distanciracu se...
uglavnom kontam da se sve raspada :lol:
Ljudi, šta se dešava sa vama?! Svi odlaze...bez razloga... :-(

Back