D
divlja
Gost
Meni najbolje ide gde me niko ne zna, ziveo flickr. 
Pa potrudi se Tsutomu i uzivaj. :-P
Inace, mislim da je ovo najuzbudljivije takmicenje do sada, al' ja volim frku. :wink:
Sad komentari na fotografije i zasto sam glasala kako sam glasala.
Fotka 030 - voz, dopala mi se obrada jako, doprinela je specificnoj dramskoj atmosferi (ja to zovem treca dimenzija, nesto se da naslutiti) , visok kontrast koji obozavam, kompozicija savrsena, i onaj zeleznicar i covek na klupi dodatno ozivljavaju fotku.
Fotka 081- divan portret, muzicar dzezer, ja tome ne mogu da odolim, poza, visok kontrast...
Fotka 015- nekako smirujuca sa pogledom na more i drugacija od prethodnih, volim fasade i dopada mi se kompoziciono resenje.
Ostale fotke koje su mi se bas svidele:
Fotka 011- zanimljivo, i kad mi se otvorila, bas je ostavila utisak.
Fotka 019- da Fibi nije odustala, ne znam kako bih glasala, savrsena atmosfera melanholicna i nezna, kako to kod Fibi obicno biva. Kopozicija savrsena i geometrijski kontrast crnog i belog.
Fotka 025- drama i obrada genijalni.
Fotka 049- nemam reci, originalno 100%.
Fotke 110 i 072- obrada 8-)
Svidja mi se i: 060, 063, 068, 055, 064
Ne mogu vise.
Pobednik- genijalna ideja.:razz:

Pa potrudi se Tsutomu i uzivaj. :-P
Inace, mislim da je ovo najuzbudljivije takmicenje do sada, al' ja volim frku. :wink:
Sad komentari na fotografije i zasto sam glasala kako sam glasala.
Fotka 030 - voz, dopala mi se obrada jako, doprinela je specificnoj dramskoj atmosferi (ja to zovem treca dimenzija, nesto se da naslutiti) , visok kontrast koji obozavam, kompozicija savrsena, i onaj zeleznicar i covek na klupi dodatno ozivljavaju fotku.
Fotka 081- divan portret, muzicar dzezer, ja tome ne mogu da odolim, poza, visok kontrast...
Fotka 015- nekako smirujuca sa pogledom na more i drugacija od prethodnih, volim fasade i dopada mi se kompoziciono resenje.
Ostale fotke koje su mi se bas svidele:
Fotka 011- zanimljivo, i kad mi se otvorila, bas je ostavila utisak.
Fotka 019- da Fibi nije odustala, ne znam kako bih glasala, savrsena atmosfera melanholicna i nezna, kako to kod Fibi obicno biva. Kopozicija savrsena i geometrijski kontrast crnog i belog.
Fotka 025- drama i obrada genijalni.
Fotka 049- nemam reci, originalno 100%.
Fotke 110 i 072- obrada 8-)
Svidja mi se i: 060, 063, 068, 055, 064
Ne mogu vise.

Pobednik- genijalna ideja.:razz: