Dark_hazard
Iskusan
- Poruka
- 5.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda vidi koja je patnja manja. Da li je lakse podnijeti patnju sto si prisao zanemario osjecaj ili zelju.
Kako unapred da odredim koja je patnja manja?
Patices i ovako i onako, znaci ne gine ti, sto znaci da treba da udovoljis zelji, kad udovoljis zelji posle se patnja lakse podnosi.
Prvo nauci kad da stanes sa besmislenim pitanjima koja krenu u smaranje. Prijateljski savjet.
A ako započnem neku priču, recimo, a moje želje ostanu nezadovoljene, odnosnao samo delimično zadovoljenje, ja ću patiti zbog toga.
Šta da radim?
Dobro, izvini.
Ali, meni nisu besmislena, kad bih unapred hznai koja je patnja manja, ja bih manju izabrao.
Pa reci joj svoje želje, ako ne može da ih zadovolji (pod uslovom da su normalne)
lepo se raziđete i kraj. Zbog toga se ne pati, barem ne zbog žene koja je sebična![]()
Zavisi, ako probas pa ti se dopadne onda je posle patnja veca, ukoliko ne probas mozes da umislis da je to nesto bog zna sta sto si propustio pa da opet nemas mira.Dobro, izvini.
Ali, meni nisu besmislena, kad bih unapred hznai koja je patnja manja, ja bih manju izabrao.
Pa zamisli. Kad vec toliko analiziras onda mozes i zamisliti moguce scenarije i njohove moguce posljedice. A na kraju svega, daj malo odvaznosti, usudi se.
Meni ne manjka odvažnosti, nego vremena i novca.
A ako ona nije sebična, i ako to nisu samo seksualne želje?

Pa zamisli. Kad vec toliko analiziras onda mozes i zamisliti moguce scenarije i njohove moguce posljedice. A na kraju svega, daj malo odvaznosti, usudi se.
Vjeruj mi da moze i sa tim manjkovima.
A kako može, ako je to uslov?
Pa nisam ni mislio samo na sexualne, ja ni ne znam kakve ti afinitete imaš
Ne palamudi, uđi u vezu kao muškarac i izađi isto tako![]()
Zavisi sta zelis. Pricas o tome da li prici ili ne ako sam dobro shvatila. Pa moras nekad rizikovati. Ako se u startu tako puno dvoumis i analiziras i prebrajas, tesko da ima sanse da bude ikako osim nikako.
Ne pričam o prilasku, nego o početku.
Zvuči dobro, ali kako posle da izdržim dok budem nosio ogrtač od trnja i kopriva? Da sebi ponavljam kako sam muškarac?

Ulaziš sa negativnom energijom u vezu, to nije dobro
I koprive i trnje i lovorike... sve je to za ljude.
Ako hoćeš nešto sa hepi endom, onda gledaj serije![]()

Jbga ako unapred mislis na neuspeh onda dzabe sve, ako hoces uzbudjenje onda moras da prihvatis i rizik.
Jeste, ali meni su koprive dosadile, a ne žudim ni za lovorikama.
Mislio sam da ćeš mi dati dobar savet, kao stariji brat ili dobar drug, ali ostavio si me u nedoumici![]()

E, moj brate. Tako sam i mislio, ali da samo znaš koliko sam zidova glavom porušio.
Pročitao si ovde 10-ine saveta i to pazi... ni malo neozbiljnih,
i opet ti nije po volji![]()