Бити

Па, моја трвдња о освети исључује полност већ се бави особама које имају високо мишљење о себи и о њиховом поразу.
Те особе су често склоније самосажаљењу и ауто деструкцији након доживљеног пораза него испољавању агресије према онима који су их поразили.
На освету су много спремније особе које имају ниско мишљење о себи и онда чекају из потаје како да то ураде не улазећи у директну конфронтацију све док нису јачи довољно да надвладају.

Иначе, овај аргумент да се мора искусити та врста везе са мушкарцем уноси личну димензију у расправу, а ја говорим о општим принципима.

Samosazaljenju su sklone osobe koje imaju nisko misljenje o sebi.
Osobe sa visokim misljenjem o sebi ce i na svoju stetu da se svete, samo da dokazu sebi da su najnaj.

Па, моја трвдња о освети исључује полност већ се бави особама које имају високо мишљење о себи и о њиховом поразу.
Те особе су често склоније самосажаљењу и ауто деструкцији након доживљеног пораза него испољавању агресије према онима који су их поразили.
На освету су много спремније особе које имају ниско мишљење о себи и онда чекају из потаје како да то ураде не улазећи у директну конфронтацију све док нису јачи довољно да надвладају.

Иначе, овај аргумент да се мора искусити та врста везе са мушкарцем уноси личну димензију у расправу, а ја говорим о општим принципима.

I po opstim principima zene su svirepije :)?

Samosazaljenju su sklone osobe koje imaju nisko misljenje o sebi.
Osobe sa visokim misljenjem o sebi ce i na svoju stetu da se svete, samo da dokazu sebi da su najnaj.

Јесу али увек постоји окидач који порекеће реакцију много чешће него код особа са високим мишењем о себи.

Што се тиче особа са високим мишљењем о себи, оне се након пораза углавном баве минимизирањем последица истог на тај начин што тог другог своде на небитност, особито кад је јасно ко је ту реално јачи.

ja ne volim pricati uopsteno..oko kao nacuo sam negde vec konkretno ne mogu reci da su retki ako se meni ili nekom bliskom ne dese

Добро.
Верујеш ли бар за себе да си нормалан или си и сам ненормалан јер си уклопљен у овај свет као и ми остали?
Значи, ако верујеш у апсолутност те изјаве, мораш и себе убројити у ту групу.
Ако постоји и једна особа коју сматраш нормалном, мораш дозволити и постојање друге такве особе...

Добро.
Верујеш ли бар за себе да си нормалан или си и сам ненормалан јер си уклопљен у овај свет као и ми остали?
Значи, ако верујеш у апсолутност те изјаве, мораш и себе убројити у ту групу.
Ако постоји и једна особа коју сматраш нормалном, мораш дозволити и постојање друге такве особе...
ja sam prenormalan..sto je sirok pojam..ali recimo da ne pokusavam biti ono sto nisam zarad uklapanja u orkuzenje..normalna osoba je ukratko ona koja ne menja raspolozenje i uvek je svoja da znas na cemu si s njom..nema neocekivanih ispada i iznenadjenja i pouzdana je za biti to jes nesto ozbiljno..sve ostalo je dno i manje zlo se bira

Јесу али увек постоји окидач који порекеће реакцију много чешће него код особа са високим мишењем о себи.

Што се тиче особа са високим мишљењем о себи, оне се након пораза углавном баве минимизирањем последица истог на тај начин што тог другог своде на небитност, особито кад је јасно ко је ту реално јачи.

Ne bih rekla. Osobe sa nizim misljenjem o sebi su cesto oni ljudi koje posmatramo sa izvesnom 'tugom' u ocima, jer jadni ne umeju ni da se brane, toliko su ubedjeni da su svi bolji i pametniji od njih.
Kako takva osoba da ti se sveti? On/a ce mozda da oseti bes, ali nece smeti nista da uradi povodom toga.

S druge strane, osoba koja je ubedjena da zasluzuje i ono sto ne, puna sebe, najbolja, najpametnija, takva ako joj povredis ego velicine meseca ima takav haos da ti napravi od zivota, jer misli da tako treba, da moze.

с неким или не бити, питање је сад...

Шта ви кажете?
Разлози за и против... :)
uh...
zavisi prvo za sta
drugo, sta mi zelimo i koliko i po nasim kriterijumima da li nam takva kakva je osoba, odgovara
ljudi se uostalom upoznavaju najbolje kroz druzenje i razlicite situacije, to se odmah ne moze ni znati
uostalom, neki interes igra najvise, osim ako emocije nisu u pitanju

Back