Biti muškarac

Da, zato sam i rekla da je to ipak za zrelije žene. Mladi su vođeni agresivnom propagnadom svuda i na svaki način, tako da ne čudi da je ideal muškarca, agresivnost i mačizam. To je možda i odgovor na potpunu suprotnost koja je takođe agresivna , a to je feminizacija uškaraca. Duboki su koreni svih tih izvitoperenosti..

Зна се која сорта жена и девојака пријањају уз модел мачо , кримосе и макрое. Али модел друштвене пожељности утиче и на оне који се колебају, па приступају томе.

Није ми жао ни једних ни других, оба пола

Нпр. Коцкарница и слот апарата има 3500, а то је више од осн и сред. Школа заједно.

Промовисање је погрешно.

Искварено друштво срља у прогресивизам, док појединац срља у регресију мужевност и и женствености

Tačno, niko nije 100 posto dobar. Takva osoba ne postoji jer ne postoji savršenstvo.
Ma ima nas nego ovi nesavršeni ne mogu da nas smisle
Neke devojke, žene vole " žestoke momke velikog srca".
Zato što su takvi likovi najlakši za kontrolu,previše su linearni
Mi emancipicipicipovani smo zaguljeni i samim tim nejasni i teški
Ne psuj
Mislim da je to danas u 21.veku lako. Ukoliko posmatramo i žene i muškarce od najranije civilizacije, uvek je postojala podela na lepši i jači pol.

Danas skoro da ne postoji ta podela.
Izjednačavanje muškaraca i žena je ekonomski projekat
Nikako antropološki tj prirodni
Svako mora da obavi svoj deo uloge
Sad kome će biti lakše zavisi od okolnosti i iskustva

Odgovori na sva pitanja koja si postavio ne mogu biti univerzalni. Svako od nas je drugačiji.
Medjutim, postoje navike, masovne, da se sve radi u poslednjem momentu.

Ja možda imam stroge kriterijume jer mislim da današnji muškarac mora da bude, bar malo ambiciozan. Ambiciozan po pitanju znanja i karijere. Na primer, ukoliko neko radi kao obezbeđenje a želi i može da završi fakultet ( ako je stao na nekoj drugoj godini, trećoj ) treba da se potrudi da usavrši svoje znanje i ode sa te pozicije na bolju poziciju u firmi, kompaniji.
A šta da radimo sa onima koji imaju kapacitet i za tri fakulteta ali ne žele da se muljaju sa društvenjačkom birokratijom i nepisanim pravilima?
Oni su sve izračunali unapred.
Nema tu - probaj možda uspe jer kome je pa uspelo?
Medjutim lični angažman u vidu privatne inicijative može da bude isplativ posao
Treba da bude dobar u smislu da je dobar partner, zatim dobar suprug i otac. Dobar znači da bude uključen u dešavanja u porodici, da pronađe vreme i za porodicu.
E za to ste tu vi žene zadužene da mu objasnite
Balkansko muško bar 25-30 godina živi na "neka sine, mama će"
Treba odjednom promeniti navike, nije to lako...
Toliko za sada, mogla bih da opisujem kako dalje zamišljam tog pravog muškarca, ali..mogu i kasnije..
Čekaj da skuvam čaj i kupim kutiju keksa pa da čitam neotkrivene talente ljubavne proze...

Sposobnost da se digne ruka na sebe kada se shvati da se donosi više štete nego koristi i eventualno na drugog koji ne shvata da treba da digne ruku na sebe jer donosi više štete nego koristi etc.
A PO tu logiku trebalo bi to da uradi celokupni politicki vrh u predhodnih 35 godina a Niti je jedan I pomislio na to...vise o tomu razmisljaju oni sto su pogodjeni njihovim stetocinskim djelovanjem

Tačno, niko nije 100 posto dobar. Takva osoba ne postoji jer ne postoji savršenstvo.

Neke devojke, žene vole " žestoke momke velikog srca".

Mislim da je to danas u 21.veku lako. Ukoliko posmatramo i žene i muškarce od najranije civilizacije, uvek je postojala podela na lepši i jači pol.

Danas skoro da ne postoji ta podela.

Odgovori na sva pitanja koja si postavio ne mogu biti univerzalni. Svako od nas je drugačiji.

Ja možda imam stroge kriterijume jer mislim da današnji muškarac mora da bude, bar malo ambiciozan. Ambiciozan po pitanju znanja i karijere. Na primer, ukoliko neko radi kao obezbeđenje a želi i može da završi fakultet ( ako je stao na nekoj drugoj godini, trećoj ) treba da se potrudi da usavrši svoje znanje i ode sa te pozicije na bolju poziciju u firmi, kompaniji.

Treba da bude dobar u smislu da je dobar partner, zatim dobar suprug i otac. Dobar znači da bude uključen u dešavanja u porodici, da pronađe vreme i za porodicu.

Toliko za sada, mogla bih da opisujem kako dalje zamišljam tog pravog muškarca, ali..mogu i kasnije..

Амбициозно је модерно, а није ни традиционално ни постмодерно садашњег друштва.

Модеран мушкарац пре 100г. је створио феминисткињу као сопствени супротност

Дуга прича, а не куцка ми се на овом кретенском форуму, без система фуснота и референци

Back