Tačno, niko nije 100 posto dobar. Takva osoba ne postoji jer ne postoji savršenstvo.
Ma ima nas nego ovi nesavršeni ne mogu da nas smisle
Neke devojke, žene vole " žestoke momke velikog srca".
Zato što su takvi likovi najlakši za kontrolu,previše su linearni
Mi emancipicipicipovani smo zaguljeni i samim tim nejasni i teški
Ne psuj
Mislim da je to danas u 21.veku lako. Ukoliko posmatramo i žene i muškarce od najranije civilizacije, uvek je postojala podela na lepši i jači pol.
Danas skoro da ne postoji ta podela.
Izjednačavanje muškaraca i žena je ekonomski projekat
Nikako antropološki tj prirodni
Svako mora da obavi svoj deo uloge
Sad kome će biti lakše zavisi od okolnosti i iskustva
Odgovori na sva pitanja koja si postavio ne mogu biti univerzalni. Svako od nas je drugačiji.
Medjutim, postoje navike, masovne, da se sve radi u poslednjem momentu.
Ja možda imam stroge kriterijume jer mislim da današnji muškarac mora da bude, bar malo ambiciozan. Ambiciozan po pitanju znanja i karijere. Na primer, ukoliko neko radi kao obezbeđenje a želi i može da završi fakultet ( ako je stao na nekoj drugoj godini, trećoj ) treba da se potrudi da usavrši svoje znanje i ode sa te pozicije na bolju poziciju u firmi, kompaniji.
A šta da radimo sa onima koji imaju kapacitet i za tri fakulteta ali ne žele da se muljaju sa društvenjačkom birokratijom i nepisanim pravilima?
Oni su sve izračunali unapred.
Nema tu - probaj možda uspe jer kome je pa uspelo?
Medjutim lični angažman u vidu privatne inicijative može da bude isplativ posao
Treba da bude dobar u smislu da je dobar partner, zatim dobar suprug i otac. Dobar znači da bude uključen u dešavanja u porodici, da pronađe vreme i za porodicu.
E za to ste tu vi žene zadužene da mu objasnite
Balkansko muško bar 25-30 godina živi na "neka sine, mama će"
Treba odjednom promeniti navike, nije to lako...
Toliko za sada, mogla bih da opisujem kako dalje zamišljam tog pravog muškarca, ali..mogu i kasnije..
Čekaj da skuvam čaj i kupim kutiju keksa pa da čitam neotkrivene talente ljubavne proze...