prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.697
Fizikalija uglavnom I podmetanje grbace....I ono kao ako se ne pobijes da dokazes privrzenost nisi musko...Ali neka me zayebu tih kombinacijaŠta ovo podrazumeva u društvenom smislu?
Koliko je teško ili lako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fizikalija uglavnom I podmetanje grbace....I ono kao ako se ne pobijes da dokazes privrzenost nisi musko...Ali neka me zayebu tih kombinacijaŠta ovo podrazumeva u društvenom smislu?
Koliko je teško ili lako?
Duplu smenu I zaduzenost...da ne uzimas bolovanje kad si bolestan...A ono moglo bi se postaviti i pitanje šta naše društvo očekuje od prosečnog muškarca?![]()
A ono moglo bi se postaviti i pitanje šta naše društvo očekuje od prosečnog muškarca?![]()
Vitez, čovekoljub; i u pobedi i u porazu isti.
Iskreno zene mnogo jedu go*na sto se tice tih kriterijuma sta je pravi muskarac.Fizikalija uglavnom I podmetanje grbace....I ono kao ako se ne pobijes da dokazes privrzenost nisi musko...Ali neka me zayebu tih kombinacija
Где да тражи витешку победу или пораз.
Цивилизација је пропала, камоли култура
Jamacno brate Jos trebas biti srecnim robom...Ali ne Mari uvijek ima neki sto ce mesto tebe uljeteti da podmentne grbuIskreno zene mnogo jedu go*na sto se tice tih kriterijuma sta je pravi muskarac.
Negde sam slusao onog Milana Strongmena kako prica kako mi muskarci ne zivimo da bi uzivali u zivotu nego da bi zeni i deci obezbedili lep zivot(U prevodu znaci da ti kao muskarac si rodjen da se mucis za tudje dobro).
Što se mene tiče nije.

Šta kažu tvoja žena i NJENA deca na to?Iskreno zene mnogo jedu go*na sto se tice tih kriterijuma sta je pravi muskarac.
Negde sam slusao onog Milana Strongmena kako prica kako mi muskarci ne zivimo da bi uzivali u zivotu nego da bi zeni i deci obezbedili lep zivot(U prevodu znaci da ti kao muskarac si rodjen da se mucis za tudje dobro).

Pa dobro koliko onda posto treba da budemo dobri?Nikad ne treba u 100 ljudi biti dobar svima-Prvo, to je nemoguće, a i ako je moguće, onda je užasno po tebe.
Pitanje je kome treba i koliko biti dobar.
Sretneš osobu suprotnog pola, svidi ti se i sad-kako njoj da budeš 100% dobar?
Stvar je da... joj se tek tad, kad si 100% dobar, ti više ne uopšte ne dopadaš.
Ode mast u propast!
U pitanju je relacija, put između dve osobe.
Ako si ti 100% dobar... to menI (nekoj ženskoj osobi, bilo kojoj) nije prirodno i normalno, jer znam da ja nisam 100% dobra, a ti si se nategao do pucanja da mi pokažeš da si 100%, pa i preko toga.
Pravi muskarac je mangup koji se vodi onom logikom bolje da ja je*em druge nego oni mene, i koji svojom nametljivom agresijom dolazi sa lakocom do ostvarenja svojih ciljeva.
Toliko posto da ima mesta da se žensko još pomalo pribojava muškog.Pa dobro koliko onda posto treba da budemo dobri?
Uh, pa to je baš malo posto. Tipa nekih 33-34%. Dobro,ima nade.Moj muškarac ima palmu pod koju se skriva... i pod kojom je moje dete.
Izlazi kao veliki i neustrašivi, ali zna da ima mesto gde je samo običan dečak.
Toliko posto da ima mesta da se žensko još pomalo pribojava muškog.
Tamo gde je žensko osvojilo muško po svim pitanjima, više nema mesta čak ni za ljubav.
Ne znam da li si to negde pročitao ili je to tvoja misao ali svaka ti čast. Dobro si opisao nešto što se danas smatra pravim muškarcem.
Nije li to danas veoma poštovano i na ceni?Болесни егоцентризам. Мачоизам
Одговорност 0 бодова
Мушкарац 0 бодова
Mnogo, mnogo je to nade... Vi ste neki preterano optimističan tip.Uh, pa to je baš malo posto. Tipa nekih 33-34%. Dobro,ima nade.

Nije li to danas veoma poštovano i na ceni?
Ako misliš na muško muške procene, verovatno da. Žene ne cene takve u toj meri koliko se čini. Ili bar ne zrele i odgovorne žene.Nije li to danas veoma poštovano i na ceni?
Možda jeste tako, ne sporim. Ali to opet ne menja ovu gore pomenutu činjenicu.Зато пропада цивилизација, када достигне максимум своје културе.
А тај максимум се одавно завршио