- Poruka
- 2.914
Jeste u nekoj meri filozofska/možda sociološka. Mada zanimljiv je aspekt kako ljudi razmišljaju o ovomeИначе ти тема никако није за психологију, @Urwald-е.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste u nekoj meri filozofska/možda sociološka. Mada zanimljiv je aspekt kako ljudi razmišljaju o ovomeИначе ти тема никако није за психологију, @Urwald-е.
Pa da ali da nije i privatno ostvaren ne znam da li bi sam sebe nazvao uspešnimRecimo slučaj Đoković.
Hteo je da bude najbolji, trenirao je od malena, probio se treningom i disciplinom na vrh, postao broj jedan, dobio priznanje celog sveta.
Kontam da je on neko ko je imao više ciljeva i da ih je dobro znao - tipa da bude broj 1 u tenisu i da bude ostvaren porodični čovek.Pa da ali da nije i privatno ostvaren ne znam da li bi sam sebe nazvao uspešnim
Neposrednim okruženjem sam zadovoljna, porodicom, prijateljima, za preseljenje u neku drugu državu moraju mnogi faktori da se poklope, tako da nisam drvo ali ni ptica.Promenis okruzenje, ako je okruzenje problem.
Ljudi smo. Nismo drveće![]()
Neposrednim okruženjem sam zadovoljna, porodicom, prijateljima, za preseljenje u neku drugu državu moraju mnogi faktori da se poklope, tako da nisam drvo ali ni ptica.![]()
uspeh je iluzija
na kraju svako neuspe
osim ako mu to baš i jeste smisaoNe treba shvatati život preozbiljno.
Ionako se niko iz njega nije živ izvukao![]()
skrenuo si sa teme dosta brudaruЗато што постоје људи који нису срећни као ти да су здрави и прави, па им је помоћ потребна.
pričam za celokupnu populaciju na svetu, srbistan nije ceo svet, ima naravno jako materijalno siromašnih u srbiji kojima treba baš ti da pomogneš još danas.Прво си то написао, а онда си написао Živiš u zabludi, 80% je na ivici siromaštva. Па, чекај, или је једно или друго. Само, одабери. Могу о оба да причам, али не ако у сваком посту мењаш своју тезу.
joj izmislijo si toplu vodu da ljudi ne treba da jedu, imaju osnovnu higijenu i spavaju negde.Без хране и смештаја нема успеха, те је јасно, како од почетка тврдим, да је материјално предуслов сваког успеха. Лепо што си потврдио моју тезу.
okЗнам шта пишем, него ти не разумеш.
skrenuo si sa teme dosta brudaru
pričam za celokupnu populaciju na svetu, srbistan nije ceo svet, ima naravno jako materijalno siromašnih u srbiji kojima treba baš ti da pomogneš još danas.
joj izmislijo si toplu vodu da ljudi ne treba da jedu, imaju osnovnu higijenu i spavaju negde.
ok