Biti muškarac

Чини ми се да младе жене данас немају културу да бирају такве мушкарце
Da, zato sam i rekla da je to ipak za zrelije žene. Mladi su vođeni agresivnom propagnadom svuda i na svaki način, tako da ne čudi da je ideal muškarca, agresivnost i mačizam. To je možda i odgovor na potpunu suprotnost koja je takođe agresivna , a to je feminizacija uškaraca. Duboki su koreni svih tih izvitoperenosti..

Da, zato sam i rekla da je to ipak za zrelije žene. Mladi su vođeni agresivnom propagnadom svuda i na svaki način, tako da ne čudi da je ideal muškarca, agresivnost i mačizam. To je možda i odgovor na potpunu suprotnost koja je takođe agresivna , a to je feminizacija uškaraca. Duboki su koreni svih tih izvitoperenosti..

Nije to ono džibersko, uličarsko, polu krimi ponašanje na koje ti verovatno misliš. Mislim, ne samo to. To je neki nejebavajući stav po pitanju bilo koga u okruženju - kolega (podređenih pogotovo) , rodbine, porodice, komšija ili prijatelja. Žene to vole. Ti neku kao nezavisnost i odsečenost od drugih jer se tripuju da ih svi mrze jer baš njoj zavide. Baš gadan trip današnjih žena. Zato ti arogantni, neljubazni i nadmeni muškarci često prilično dobro prođu u životu pogotovo po pitanju žena.

Ja realno i ne znam šta znači biti 100% dobar. Ne verujem da takav muškarac uopšte postoji. Ni žena naravno.

Tačno, niko nije 100 posto dobar. Takva osoba ne postoji jer ne postoji savršenstvo.

I ono kao ako se ne pobijes da dokazes privrzenost nisi musko...Ali neka me zayebu tih kombinacija

Neke devojke, žene vole " žestoke momke velikog srca".

Šta ovo podrazumeva u društvenom smislu? Koliko je teško ili lako?

Mislim da je to danas u 21.veku lako. Ukoliko posmatramo i žene i muškarce od najranije civilizacije, uvek je postojala podela na lepši i jači pol.

Danas skoro da ne postoji ta podela.

Odgovori na sva pitanja koja si postavio ne mogu biti univerzalni. Svako od nas je drugačiji.

Ja možda imam stroge kriterijume jer mislim da današnji muškarac mora da bude, bar malo ambiciozan. Ambiciozan po pitanju znanja i karijere. Na primer, ukoliko neko radi kao obezbeđenje a želi i može da završi fakultet ( ako je stao na nekoj drugoj godini, trećoj ) treba da se potrudi da usavrši svoje znanje i ode sa te pozicije na bolju poziciju u firmi, kompaniji.

Treba da bude dobar u smislu da je dobar partner, zatim dobar suprug i otac. Dobar znači da bude uključen u dešavanja u porodici, da pronađe vreme i za porodicu.

Toliko za sada, mogla bih da opisujem kako dalje zamišljam tog pravog muškarca, ali..mogu i kasnije..

Tačno, niko nije 100 posto dobar. Takva osoba ne postoji jer ne postoji savršenstvo.

Neke devojke, žene vole " žestoke momke velikog srca".

Mislim da je to danas u 21.veku lako. Ukoliko posmatramo i žene i muškarce od najranije civilizacije, uvek je postojala podela na lepši i jači pol.

Danas skoro da ne postoji ta podela.

Odgovori na sva pitanja koja si postavio ne mogu biti univerzalni. Svako od nas je drugačiji.

Ja možda imam stroge kriterijume jer mislim da današnji muškarac mora da bude, bar malo ambiciozan. Ambiciozan po pitanju znanja i karijere. Na primer, ukoliko neko radi kao obezbeđenje a želi i može da završi fakultet ( ako je stao na nekoj drugoj godini, trećoj ) treba da se potrudi da usavrši svoje znanje i ode sa te pozicije na bolju poziciju u firmi, kompaniji.

Treba da bude dobar u smislu da je dobar partner, zatim dobar suprug i otac. Dobar znači da bude uključen u dešavanja u porodici, da pronađe vreme i za porodicu.

Toliko za sada, mogla bih da opisujem kako dalje zamišljam tog pravog muškarca, ali..mogu i kasnije..
Po meni je zestok momak netko ko zasadi drvo Ili spasi zivotinju a ne neki sto se nadmece sa drugima oko prevlasti u coporu radi dokazivanja

Ovdje, na raspolaganju za sva otvorena pitanja.

🐈

Samo da me netko ne pita zbog čega sjednem kada pišam, pa unaprijed odgovaram:
  • Daleko bolje ispraznim mjehur
  • Nemam ženu ili dovoljno para za kućnu pomoćnicu koja će čistiti pod oko WC-školjke zbog nereda koji zna nastati ujutro kada kita strši kao štap.
Ipak, nema ništa slađeg od pišanja u prirodi, samo izvučeš kitu i opališ stojećki, jedino loše je koliko god cijedio, par kapi uvijek završi u gaćama (bila je Fargo scena u vezi toga, pokušam pronaći).
Mislim da na taj način, pišajući kako me vjetar zamete, poništavam sve kredite koje sam dao feminjarama sjedeći na školjci.
Znači ustvrdili smo da se stepen muževnosti mjeri u odnosu na spremnost da rabiš milokliz gde god se nađeš

Veoma lako. Barem za mene. Ne tražim validaciju. Ne zanimaju me tuđe reči, izjave i dela. Radim ono za šta sam sposoban. Uživam u onome što volim, ne mareći za tuđe pridike i podsmehe. Ne dokazujem se nikome, jedino sebi.
Sve je lako, čim izuzmeš nebitne faktore.

Nije to ono džibersko, uličarsko, polu krimi ponašanje na koje ti verovatno misliš. Mislim, ne samo to. To je neki nejebavajući stav po pitanju bilo koga u okruženju - kolega (podređenih pogotovo) , rodbine, porodice, komšija ili prijatelja. Žene to vole. Ti neku kao nezavisnost i odsečenost od drugih jer se tripuju da ih svi mrze jer baš njoj zavide. Baš gadan trip današnjih žena. Zato ti arogantni, neljubazni i nadmeni muškarci često prilično dobro prođu u životu pogotovo po pitanju žena.
Naravno I na takozvanim eventovima vode glavnu rijec kompanijska okupljamja porodicne proslave itd...tu su uvijek glavnima u takav stav jer ako ti nastupis empaticno I po njihovome mlako Jos ce ti se I te zene na taj skup podsmijevati povedeni njihovim hvalisanjem

Po meni je zestok momak netko ko zasadi drvo Ili spasi zivotinju a ne neki sto se nadmece sa drugima oko prevlasti u coporu radi dokazivanja
M da...
Tako isto je i vamp ženska ona koja umesi štrudliu s makom ili očisti sudoperu a ne neka što se dotera radi zaseninjivanja konkurentkinja

:mrgreen:

M da...
Tako isto je i vamp ženska ona koja umesi štrudliu s makom ili očisti sudoperu a ne neka što se dotera radi zaseninjivanja konkurentkinja

:mrgreen:
Ne bas...ne mora cistiti nista samo da nije prosta I podla...I da ne opravdava poteze mafijasa i korporativnih bosova nekom floskulom snaso se

Back