Biti muškarac

Pravi muskarac je mangup koji se vodi onom logikom bolje da ja je*em druge nego oni mene, i koji svojom nametljivom agresijom dolazi sa lakocom do ostvarenja svojih ciljeva.

Fizikalija uglavnom I podmetanje grbace....I ono kao ako se ne pobijes da dokazes privrzenost nisi musko...Ali neka me zayebu tih kombinacija
Iskreno zene mnogo jedu go*na sto se tice tih kriterijuma sta je pravi muskarac.
Negde sam slusao onog Milana Strongmena kako prica kako mi muskarci ne zivimo da bi uzivali u zivotu nego da bi zeni i deci obezbedili lep zivot(U prevodu znaci da ti kao muskarac si rodjen da se mucis za tudje dobro).

Iskreno zene mnogo jedu go*na sto se tice tih kriterijuma sta je pravi muskarac.
Negde sam slusao onog Milana Strongmena kako prica kako mi muskarci ne zivimo da bi uzivali u zivotu nego da bi zeni i deci obezbedili lep zivot(U prevodu znaci da ti kao muskarac si rodjen da se mucis za tudje dobro).
Jamacno brate Jos trebas biti srecnim robom...Ali ne Mari uvijek ima neki sto ce mesto tebe uljeteti da podmentne grbu

Једино тако.

Када се сруши ово срање од цивилизације, онда мушкарци преузимају одговорност

Šta kažu tvoja žena i NJENA deca na to? :mrgreen:

Nikad ne treba u 100 ljudi biti dobar svima-Prvo, to je nemoguće, a i ako je moguće, onda je užasno po tebe.
Pitanje je kome treba i koliko biti dobar.
Sretneš osobu suprotnog pola, svidi ti se i sad-kako njoj da budeš 100% dobar?
Stvar je da... joj se tek tad, kad si 100% dobar, ti više ne uopšte ne dopadaš.
Ode mast u propast!
U pitanju je relacija, put između dve osobe.
Ako si ti 100% dobar... to menI (nekoj ženskoj osobi, bilo kojoj) nije prirodno i normalno, jer znam da ja nisam 100% dobra, a ti si se nategao do pucanja da mi pokažeš da si 100%, pa i preko toga.
Pa dobro koliko onda posto treba da budemo dobri?

Moj muškarac ima palmu pod koju se skriva... i pod kojom je moje dete.
Izlazi kao veliki i neustrašivi, ali zna da ima mesto gde je samo običan dečak.
Pa dobro koliko onda posto treba da budemo dobri?
Toliko posto da ima mesta da se žensko još pomalo pribojava muškog.
Tamo gde je žensko osvojilo muško po svim pitanjima, više nema mesta čak ni za ljubav.

Moj muškarac ima palmu pod koju se skriva... i pod kojom je moje dete.
Izlazi kao veliki i neustrašivi, ali zna da ima mesto gde je samo običan dečak.

Toliko posto da ima mesta da se žensko još pomalo pribojava muškog.
Tamo gde je žensko osvojilo muško po svim pitanjima, više nema mesta čak ni za ljubav.
Uh, pa to je baš malo posto. Tipa nekih 33-34%. Dobro,ima nade.

Back