- Poruka
- 3.152
Šta ovo podrazumeva u društvenom smislu?
Koliko je teško ili lako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da ovaj naš Forum nije taj tip sortiranja informacija.Ne znam, al ako se umešam u temu i iznesem iz ženskog ugla, naći će se neko da mi pomene onu poznatu ''zavist zbog p*** ''![]()
Ja realno i ne znam šta znači biti 100% dobar. Ne verujem da takav muškarac uopšte postoji. Ni žena naravno.Nikad ne treba u 100 ljudi biti dobar svima-Prvo, to je nemoguće, a i ako je moguće, onda je užasno po tebe.
Pitanje je kome treba i koliko biti dobar.
Sretneš osobu suprotnog pola, svidi ti se i sad-kako njoj da budeš 100% dobar?
Stvar je da... joj se tek tad, kad si 100% dobar, ti više ne uopšte ne dopadaš.
Ode mast u propast!
U pitanju je relacija, put između dve osobe.
Ako si ti 100% dobar... to menI (nekoj ženskoj osobi, bilo kojoj) nije prirodno i normalno, jer znam da ja nisam 100% dobra, a ti si se nategao do pucanja da mi pokažeš da si 100%, pa i preko toga.
Šta spada u okvir ovog "dobar"?Ako si ti 100% dobar... to menI (nekoj ženskoj osobi, bilo kojoj) nije prirodno i normalno, jer znam da ja nisam 100% dobra, a ti si se nategao do pucanja da mi pokažeš da si 100%, pa i preko toga.
Ovdje, na raspolaganju za sva otvorena pitanja.Biti muškarac
Imaš li gde da živiš sa NJOM (u ljubavi)? Super!Šta spada u okvir ovog "dobar"?
biti dzentlmenŠta ovo podrazumeva u društvenom smislu?
Zaboravio sam da stavim i
- Da ne kmečiš ko sekapersa
- Da si sposoban da izdržavaš porodicu
- Da se boriš da braniš svoju porodicu
Crnogorci boluju od titula i veličanjaFilm po knjizi PRAVNIKA, NOVINARA, KNJIŽEVNIKA I POLITIČARA, Vuka Draškovića
Nisam gledao film, navodno je dobar, ali valjda postoji milijun filmova u kojim bi ti i ja mogli bolje kliknuti.Sinoć biram i šaltam TV kanale... i najednom izbije film kom ne mogu da odolim. Film po knjizi PRAVNIKA, NOVINARA, KNJIŽEVNIKA I POLITIČARA, Vuka Draškovića-NOŽ!
Obratimo pažnju-nije to film bilo kog Vuka Draškovića, već film PRAVNIKA, NOVINARA, KNJIŽEVNIKA I POLITIČARA ( I gde se zbi, i šta mu bi, i bi li mu zla žena koju trpi do dana današnjeg???)
Srbija je mala, ali ima velike pisce.
Žensko se pita za koga se udaje. Muškarac treba samo da je to što jeste.
Pa sad si OK.Sigurno?
Ja kažem da sam dobro i kad nisam uopšte.
S moje tacke gledista- u velikoj meri se radi o drustvenim konstruktima,Šta ovo podrazumeva u društvenom smislu?
To je napisao branko copic vuk ukraoSinoć biram i šaltam TV kanale... i najednom izbije film kom ne mogu da odolim. Film po knjizi PRAVNIKA, NOVINARA, KNJIŽEVNIKA I POLITIČARA, Vuka Draškovića-NOŽ!
Obratimo pažnju-nije to film bilo kog Vuka Draškovića, već film PRAVNIKA, NOVINARA, KNJIŽEVNIKA I POLITIČARA ( I gde se zbi, i šta mu bi, i bi li mu zla žena koju trpi do dana današnjeg???)
Srbija je mala, ali ima velike pisce.
Žensko se pita za koga se udaje. Muškarac treba samo da je to što jeste.
Ne bih opterećivala ni Branka, ni Vuka. Rekla sam šta sam imala, i ostala još živa. Molim vas da za moja mlataranja ne krivite nikoga osim mene same. Mrtvima mrtvo, a živima živo!To je napisao branko copic vuk ukrao