Biseri javnih osoba i političara u regionu

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Најдебилније је убедљиво то што Драган Ђилас већ 4-5 година обилази место на коме ће жути једног лепог дана
подићи мост...:mrgreen:...и што Мостарску петљу у кампањи представљају као својих руку дело...

Najgore je sto ako opet pobede ima da cekamo jos toliko da naprave most!

Od 1996 SPS ne vlada gradom, i uvek im je neko drugi kriv!Dokle vise.

Najgore je sto ako opet pobede ima da cekamo jos toliko da naprave most!

Od 1996 SPS ne vlada gradom, i uvek im je neko drugi kriv!Dokle vise.

А што је још горе, кад већ 12-13 година нису направили ниједан мост у Београду, ни заобилазницу, да се
нису сетили да искористе потенцијал који нуде две реке и да нису организовали речни превоз...

И сад у овом најновијем споту опет се враћају у деведесете...толико су неинвентивни.

Bio prisutan !

A i ono " A sad svi na svoje radne zadatke,mirno i dostojanstveno i u to vas ime pozdravljam .

:lol:

A Draskovic.., dok nije postao umeren, dok se nije obrijao i osisao. To jeste dok ga nije Milosevic, zatvorio , dobro izmlatio a posle mu se izvinjavao da nije znao ko je to uradio...:lol:!

"BRACOOOO........., evo viteza Komnenica, koji je jos osamdesetih godina na konju i sa topuzom u ruci............, pozivao....................., Mesica......................., na Romaniju..........(isada svi slusaju tiho kraj).............., na,.................MEGDAN!

Eksplozija odusevljenja.....:lol::lol::lol:

:lol:

A Draskovic.., dok nije postao umeren, dok se nije obrijao i osisao. To jeste dok ga nije Milosevic, zatvorio , dobro izmlatio a posle mu se izvinjavao da nije znao ko je to uradio...:lol:!

"BRACOOOO........., evo viteza Komnenica, koji je jos osamdesetih godina na konju i sa topuzom u ruci............, pozivao....................., Mesica......................., na Romaniju..........(isada svi slusaju tiho kraj).............., na,.................MEGDAN!

Eksplozija odusevljenja.....:lol::lol::lol:

Vuk Draskovic
Studio B

· Slobodane Milosevicu, da budem kratak i jasan: izadi mi na politicki megdan junacki, na tvoju TV Bastilju, ako si musko i ako si covek. Kad god hoces i koliko ti je vremena potrebno. Ali ako mi na megdan ne izades, dajem ti svoju veru tvrdu, poslacu ti kudelju da mi predes gace i kosulju. Dole terorizam i nasilje Slobodana Milosevica! Dole mafijasi dole lopovi. Sutra svi na Trg slobode i da nas bude more, da uplasimo tu kukavicu.

Vuk Draskovic
Studio B

· Slobodane Milosevicu, da budem kratak i jasan: izadi mi na politicki megdan junacki, na tvoju TV Bastilju, ako si musko i ako si covek. Kad god hoces i koliko ti je vremena potrebno. Ali ako mi na megdan ne izades, dajem ti svoju veru tvrdu, poslacu ti kudelju da mi predes gace i kosulju. Dole terorizam i nasilje Slobodana Milosevica! Dole mafijasi dole lopovi. Sutra svi na Trg slobode i da nas bude more, da uplasimo tu kukavicu.

Јао Боже како је он архаичан, к'о да је дошао времепловом из средњег века... :D

Јао Боже како је он архаичан, к'о да је дошао времепловом из средњег века... :D

Ма будала НЕОПЕВАНА... кога још он и његова луда жена занимају... једино Бориса Тадића КОЈИ ЈЕ СА ЊИМ У КОАЛИЦИЈИ... е каква смејурија ЧОВЕК КОЈИ СЕ ПРЕДСТАВЉА ЗА НАЈВЕЋЕГ ЧЕТНИКА СРБИЈЕ ВУК ДРАШКОВИЋ У КОАЛИЦИЈИ СА НАЈВЕЋОМ КОМУЊАРОМ И ЧЛАНОМ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ И СЛУЖБЕНИКОМ ЦИА-е БОРИСОМ ТАДИЋЕМ... а као шлаг на тој торти која је сачињена од ГОВАНА - ту је и Ненад Чанак. Па нека ми сада неко нормалан објасни о чему се овде ради ???

Али ипак мислим да када би неко сакупио све изјаве Бориса Тадића и направио једно издање које би продавале "Новости" на киосцима - ДА БИ ТО БИЛО УБЕДЉИВО АНТОЛОГИЈА НАЈДЕБИЛНИЈИХ ИЗЈАВА.

Ма будала НЕОПЕВАНА... кога још он и његова луда жена занимају... једино Бориса Тадића КОЈИ ЈЕ СА ЊИМ У КОАЛИЦИЈИ... е каква смејурија ЧОВЕК КОЈИ СЕ ПРЕДСТАВЉА ЗА НАЈВЕЋЕГ ЧЕТНИКА СРБИЈЕ ВУК ДРАШКОВИЋ У КОАЛИЦИЈИ СА НАЈВЕЋОМ КОМУЊАРОМ И ЧЛАНОМ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ И СЛУЖБЕНИКОМ ЦИА-е БОРИСОМ ТАДИЋЕМ... а као шлаг на тој торти која је сачињена од ГОВАНА - ту је и Ненад Чанак. Па нека ми сада неко нормалан објасни о чему се овде ради ???

@eremita., sto se cudis..........?

To ti je isto kao i radikali koji su "cetnici", a ne vole monarhiju i kralja i pri tom iznad dvoglavog orla makli krunu da ne bude prevelik grb...

Svi oni rade onako kako je u "trendu" a za njih najbolje u tom trenutku. Politicari........., ih !

и треба за њих додати да никада нису били на Равногорски Уранак за разклику од Вука...а овамо се фолирају као неки Четници а нису ројалисти....када то Четници нису били ројалисти..када је радикална странка пре Првог Св рата била поред осталог највећа монархистичка странка

и треба за њих додати да никада нису били на Равногорски Уранак за разклику од Вука...а овамо се фолирају као неки Четници а нису ројалисти....када то Четници нису били ројалисти..када је радикална странка пре Првог Св рата била поред осталог највећа монархистичка странка

Којешта. Никада Радикали нису били у милости круне. Ко је предводио Тимочку буну и против кога?
Цео врх Радикалне странке је био ухапшен, сем Пашића који је побегао у иностранство...
Прадеда мог мужа замало да изгуби главу...А касније је био министар... Ето шта је политика.;)

Back