Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije problem da li je i kada radjala............pitanje se postavlja, ima li iko toliko lud da yebe tog skota???:???:

A za Vjericinog muza sam cuo, ( ako lazu mene, i ja lazem vas ) , da je covek godinama spavao zakljucan u drugoj sobi, u panici da vepar ne razvali vrata kada joj dodje teranje:think:

Covece ,upisah se od smeha:rotf::rotf::hahaha::hahaha:.....a od koga si cuo to za Vjericu-lepoticu,nije bio valjda kandidat kod nje?

Opet ja i moj omiljeni lik Gost Zahumlja po ne znam koji put:

Кажу некад.......и то некад линија имеђу генијалство и лудост ....(то је та психичка дефиниција) је врло врло уска!

Тако знадемо да каратеристике лудост и генијалство су познате....

Је се тако надам да су карактеристике Мегламанство и Тастине исто тако познате........

Тако мора се постати питање.....јели има више генијалаца у државе са мање стандардне образовање? Теорија бих рекла да се брже препознају.....али то је само теорије?

Тако слична питање може се питати за тим државе што имају веча стандардна образовање? Јели се мало спорије препознаје?

Питање....јели се Мегломанци и тих са неограниченом тастином престављају се као генијалци.....поготово ако имаш ту физичној димензији свој васпитање?

Да мало раширимо теорије.....јели можемо да закљулчимо да од кад је постао ТИТО и КОМУНИСТА и СВЕ што је наследило ......

ДА СРБИЈА ИМА ДОСТА ГЕНИЈАЛАЦА?:dontunderstand::dontunderstand::dash::dash::whistling::whistling:

Sevilja ::

Evo, baš pišem sidu malopre, gledam na onoj Krstarici, Bože sačuvaj!
Ono je polu-svet.
Nema argumenata, nema razuma, nema logike.
Užas!

no comment............:hahaha::hahaha::hahaha:

( skinuto sa azila za izbegle clanove pdf politika ):hahaha:

Kako si došao do zabranjene zone? Nemoj samo da mi kažeš da si i tamo 'ubačeni element'.
Da mi je samo znati kako se Sevilja sada zove ovde....:???:

I ženske. Pa kako......, kakvi bi mi bili Srbi da ne virimo preko tarabe.:D

..neki moderni, koji su prihvatili tekovine modernog demokratskog uredjenja..evropska srbija koja se izvukla iz balkanskog gliba..:think:..ili ste josh daleko od kaljavih opanaka i zhelje da komshiji rikne krava?..nema razlike izmedju vas i patrijota..ista meta, isto odstojanje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back