Dodikov dogovor sa Amerikancima

Podržavate li ovaj dogovor?

• Ukupno glasova
    15

Додик: Захвалан сам предсједнику Трампу и његовим сарадницима - исправили су велику неправду према Српској​

Захвалан сам предсједнику САД Доналду Трампу и његовим сарадницима што су исправили велику неправду нанесену Републици Српској, њеним представницима и њиховим породицама - неправду коју су створиле Обамина и Бајденова администрација, рекао је предсједник Милорад Додик.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=620351
mi ameri cemo ovu zahvalnost znati da cenimo, a onaj sto sebe naziva orlom, a u stvari se qrcio samo, a ne zna da leti, sad ce da vidi kako mi radimo sa narko-mafijom, sve znamo i o oskaru i ani 4 pistolja

cujem poceo da zapomaze vec i da se izvinjava? tek ce se posipati pepelom

Prosto je milina čuti Komšicevo kmečanje. Sarajevo kaže da Bakirov predstavnik jedini zastupa BejHa…
06D0382E-F910-4238-BE03-581CD4E344DB.jpeg

Bojali se da narod ne može sve da primi odjednom. Čekaj da savladaju ovo što se potpisalo i što se sprema.
Mnogo mi se praviš naivan!
A šta se potpisalo? Vidiš da na sjednici SB UN SAD nisu podržali muslimane već Republiku Srpsku i da su izjavili da se neće mješati.

Šmita čak nisu ni pomenuli, nije mogao ni da uđe na sjednicu da pročita izvještaj.
OHR je prošlost a kako stvari stoje biće i treći entitet.

Back