Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos malo bisera sa Pogleda,opet isti bolid "ultra-nacionalista",hajde majstore:

"Ми Срби треба да се определимо између две варијанте. Прва је да прихватимо ултиматум Европске заједнице и великих сила, да прихватимо притиске наших непријатеља и да српску државу задржимо у садашњим границама. У том случају имаћемо још најмање два милиона српских избеглица из западних српских земаља. У том случају, нећемо имати ии политичког, ни економског опоравка у наредних тридесет година. Друга варијанта је да одлучно одбацимо ултиматум Европске заједнице, као што су то урадили представници Срба и да сопственим снагама заштитимо српски народ и његове интересе. Ова друга варијанта је много тежа и зато морамо сви под ратни барјак".-Др Војислав Шешељ,1994.г.

Каква изјава...само највећи умови света могу овако нешто да кажу..и да погоде све...:rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::otkacio::otkacio::otkacio:

2 meseca protesta, da rezimiramo:mrgreen:

ekstrem 22.9.2008.

Два месеца протеста

Сестре и браћо, Српкиње и Срби,

У понедељак 22. септембра биће обележено 2 месеца свакодневник протеста на Тргу Републике. Протести трају од срамног хапшења првог председника западне српске државе-Републике Српске др Радована Караџића.

Током протекла 2 месеца протести су прерасли у општенародни бунт

:super::rotf:

ekstrem 22.9.2008.

Два месеца протеста

У понедељак 22. септембра биће обележено 2 месеца свакодневник протеста на Тргу Републике. Протести трају од срамног хапшења првог председника западне српске државе-Републике Српске др Радована Караџића.

:super::rotf::rotf::rotf::rotf:

A jel Liliputanaca?

Ili je to protest nevidljivih ljudi? :rotf:

ekstrem 22.9.2008.

Два месеца протеста

qq, nisam ni znao da mi se u komsiluku toliko dugo održavaju tako masovni protesti..:eek::sad2:

ekstrem 22.9.2008.

Два месеца протеста

:hahaha::hahaha::hahaha:

Idemo dalje,Gost Zahumlja(sta mu je ovo, ime ili prezime,ne mogu da odgonetnem),u svakom slucaju "pravopisni genije":

Једино сам се захвалим што овај партија није узмила Српски Четнички Покрет као своја имена.

Јели је Вучић на пут код Шешеља.......то је занимације....вероватно ако он оде.....а то ће се можда десити ако убацију ОСНИВАЧ СРС.

Јели из овог "стандардна" пословање.......нове сикире се ваду......

Немислим да ће овај Тодоровић остати без флеке!

Али ако је ова СТРАНА СРПСКА МЕДИЈА неким симптом од стање у партије........онда........
Све ова ВОЛОВАЊЕ ОКО ЕВРОПЕ нема никакве везе.....него мислим да је мало приватније него се све пише!:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dash::dash::dash:

Idemo dalje,Gost Zahumlja(sta mu je ovo, ime ili prezime,ne mogu da odgonetnem),u svakom slucaju "pravopisni genije":

Једино сам се захвалим што овај партија није узмила Српски Четнички Покрет као своја имена.

Јели је Вучић на пут код Шешеља.......то је занимације....вероватно ако он оде.....а то ће се можда десити ако убацију ОСНИВАЧ СРС.

Јели из овог "стандардна" пословање.......нове сикире се ваду......

Немислим да ће овај Тодоровић остати без флеке!

Али ако је ова СТРАНА СРПСКА МЕДИЈА неким симптом од стање у партије........онда........
Све ова ВОЛОВАЊЕ ОКО ЕВРОПЕ нема никакве везе.....него мислим да је мало приватније него се све пише!:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dash::dash::dash:

Sta je pisac zeleo da kaze?:dontunderstand:
:hahaha:

Moze i ovo kao crni humor,babe-devojke i ove dve ned...........

Sve žene Šešeljeve!
Harizma lidera

Interesantno je to da je većina čeličnih dama trenutno bez jače polovine. Jovanovićeva i Božić-Talijan se nikada nisu udavale, Lidija Vukićević je nakon razlaza sa Mitrom Mrkelom ostala solo, a Gordana-Pop Lazić, majka četvoro dece, nedavno je ostala bez muža. Njihovu bezrezervnu odanost Šešelju mnogi su se osmelili da tumače kao zaslepljenost ličnošću lidera i njegovom muškom harizmom, a objašnjenje je možda ponudio sam Šešelj kada je na davno postavljeno pitanje ko je najbolji frajer u stranci, odgovorio: "Ja sam lider, dakle, ja sam najbolji frajer".:klap::klap::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

Sa ovim zavrsavam za veceras,dosta su nas zabavljali, i dalje "pravopisni genije" Gost Zahumlja....ko ovo razume placam veceru u Avali (najbolji restoran u KG):

Сад кад се сва та ПРАШИНЕ се мало смањи........

Лепо погледајте у прошлости и лепо оценити колико пута се десило нека ХАРИ КИРИЈА у СРС.....

Колико пута су се пуцали у својим стопама.....

Колико пута је један ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉ УСПЕО са својом СМИСЉЕНОМ РЕТОРИКОМ......да не само пружи пистољ него и метака!

Само они..........

ТЕШКО УТОПЉЕНИ ОСОБА

МАЗОХИСТЕ!!!!!

ОНИ КО ИМАЈУ ДИРЕКТАН ИНТЕРЕСТ

ТЕ ОСОБА КО ЛЕПО ЗАРАЂУЈУ ЗБОГ СВОЈИХ ВЕЗА

ОНИ КО НЕМАЈУ....И ТО НЕМАЈУ.....ЧИСТ РАЗУМ....ИЛИ ГА ЗНАДУ КАКО ДА КОРИСТЕ......

ТИХ КО БОЉУЈУ ОД АМНЕЗИЈЕ

ПАРАНОЈЦИ.....да ти су они ко возу ауто на тешке брзине на ауто путеве....не гледају.....немају концентрације за возење.....И ТАКО ИМАЈУ СУДАЈ........ПА НА КРАЈУ ОКРИВАЈУ НАТО И ЗАПАДНЕ ШПИЈОНЕ ЗА СОПСТВЕНОЈ НЕСЕЋИ........

ОНИ КО СУ ПЛАЋЕНИ ДА ПИШУ....А НИСУ НЕЗАВИСНИ

И ОНИ КО НАМЕРНО СУ ПЛАЋЕНИ ДА ПИШУ НЕИСТИНЕ И ИЗМИСЉОТИНЕ!

Питам колико пута је Војислав Шешељ погрешио?

Колико је пута признао да је грешио.....и да је могучан да прави грешке?

Колико пута се извињао за своје грешке?

А још су га људи људи претворили у неком СВЕТАЦ........

Да вам УКРАТКО КАЖЕМ како Српска Четничка Диаспора га гледа.....поготово тих из ПОКРЕТ ЧЕТНИКА.........

КРАДЉИВАЦ......

Биће занимљиво да видимо колико особа ће се појавити да брану тих КО КРАДУ!

Ја мислим да му није место у Кангароски суд.....него пред једном локалном судом......због је покрао новац!:dash::dash::dash::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

Sa ovim zavrsavam za veceras,dosta su nas zabavljali, i dalje "pravopisni genije" Gost Zahumlja....ko ovo razume placam veceru u Avali (najbolji restoran u KG):

Сад кад се сва та ПРАШИНЕ се мало смањи........

Лепо погледајте у прошлости и лепо оценити колико пута се десило нека ХАРИ КИРИЈА у СРС.....

Колико пута су се пуцали у својим стопама.....

Колико пута је један ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉ УСПЕО са својом СМИСЉЕНОМ РЕТОРИКОМ......да не само пружи пистољ него и метака!

Само они..........

ТЕШКО УТОПЉЕНИ ОСОБА

МАЗОХИСТЕ!!!!!

ОНИ КО ИМАЈУ ДИРЕКТАН ИНТЕРЕСТ

ТЕ ОСОБА КО ЛЕПО ЗАРАЂУЈУ ЗБОГ СВОЈИХ ВЕЗА

ОНИ КО НЕМАЈУ....И ТО НЕМАЈУ.....ЧИСТ РАЗУМ....ИЛИ ГА ЗНАДУ КАКО ДА КОРИСТЕ......

ТИХ КО БОЉУЈУ ОД АМНЕЗИЈЕ

ПАРАНОЈЦИ.....да ти су они ко возу ауто на тешке брзине на ауто путеве....не гледају.....немају концентрације за возење.....И ТАКО ИМАЈУ СУДАЈ........ПА НА КРАЈУ ОКРИВАЈУ НАТО И ЗАПАДНЕ ШПИЈОНЕ ЗА СОПСТВЕНОЈ НЕСЕЋИ........

ОНИ КО СУ ПЛАЋЕНИ ДА ПИШУ....А НИСУ НЕЗАВИСНИ

И ОНИ КО НАМЕРНО СУ ПЛАЋЕНИ ДА ПИШУ НЕИСТИНЕ И ИЗМИСЉОТИНЕ!

Питам колико пута је Војислав Шешељ погрешио?

Колико је пута признао да је грешио.....и да је могучан да прави грешке?

Колико пута се извињао за своје грешке?

А још су га људи људи претворили у неком СВЕТАЦ........

Да вам УКРАТКО КАЖЕМ како Српска Четничка Диаспора га гледа.....поготово тих из ПОКРЕТ ЧЕТНИКА.........

КРАДЉИВАЦ......

Биће занимљиво да видимо колико особа ће се појавити да брану тих КО КРАДУ!

Ја мислим да му није место у Кангароски суд.....него пред једном локалном судом......због је покрао новац!:dash::dash::dash::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovo je pravo blago:mrgreen::super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back