Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš me interesuje šta će biti na glasanju obzirom da je upravo Todorović izjavio da srs neće glasati za SSP a Toma da će se o tome odlučivati na predsedništvu stranke...................

Koliko ja vidim ovde yebe lud zbunjenog a u najavi 2 partije ili možda 3?!?!?

Zavisi kome će se pitchkousti prikloniti ili će osnovati i on svoju stranku................

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Baš me interesuje šta će biti na glasanju obzirom da je upravo Todorović izjavio da srs neće glasati za SSP a Toma da će se o tome odlučivati na predsedništvu stranke...................

Koliko ja vidim ovde yebe lud zbunjenog a u najavi 2 partije ili možda 3?!?!?

Zavisi kome će se pitchkousti prikloniti ili će osnovati i on svoju stranku................

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ja sam nacuo iz pouzdanih izvora, da je pichkousti cajni kolutic, u teskoj depresiji poslednjih nedelja............kazu ljudi da je potpuno dezorijentisan, pomalo drogiran, i skroz lud..........nije vise poslanik, popushio je za mesto gradonacelnika, u stranki ga Toma javno napushio kurzem, zena ga uhvatila na gomili sa Lidijom Violetom.........a opet mu isekli telefon zbog neplacanja racuna.............:eek:

Sve u svemu.........tuzan kraj za hot lips Vucica, simpaticnog momka sa tuznim ocima i debreciner ustima..........mozda mu jos ta usta pomognu u novoj karijeri, ispod "plavog mosta":think:

Ja sam nacuo iz pouzdanih izvora, da je pichkousti cajni kolutic, u teskoj depresiji poslednjih nedelja............kazu ljudi da je potpuno dezorijentisan, pomalo drogiran, i skroz lud..........nije vise poslanik, popushio je za mesto gradonacelnika, u stranki ga Toma javno napushio kurzem, zena ga uhvatila na gomili sa Lidijom Violetom.........a opet mu isekli telefon zbog neplacanja racuna.............:eek:

Sve u svemu.........tuzan kraj za hot lips Vucica, simpaticnog momka sa tuznim ocima i debreciner ustima..........mozda mu jos ta usta pomognu u novoj karijeri, ispod "plavog mosta":think:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Pocheo bratoubilachki rat...

Re: Томислав Николић се пензионисао

Udo 6.9.2008. 15:02
Sto se SRS tice nestalo je i poslednje svetlo na kraju tunela. Modernizovana SRS je bila jedina sansa da nacionalna opcija ostane u igri i, eventualno, bude u kombinaciji za neku buducu koalicionu vladu. Sa Seseljem i kletvobacacicama na celu stranke buducnost SRS je vecna opozicija i kukanje nad ugasenim srpstvom.

Ne sumnjam da su mu pretili, ali nisam uveren da su to radili seseljevci. Meni je sinoc clan "Otpisani" pokusao da preko fajla koji mi je poslao putem privatne poruke uvali neki script virus. Na moje pitanje kakav je to fajl "v.seselj.rar" koji mi salje odgovor je bio da je u tom fajlu uputstvo kako da postujem Seselja.

Pa šta kažu tamo na SC? Ima li suza, kletvi...? Ko je krivac za sve ovo?

pacijent br 57389 ( POSLEDNJA ODBRANA )

И шта сад? Једна опција ми је прилично неспособни Мирчић, Тодоровић..., а друга (могуће бар по мени корумпирани Николић)...
Хајде бре имамо Образ, 1389... људи који су без длаке на језику и без заштите посланичког имунитета 100 пута доказали колико воле своју земљу. Излазили су на митинге увек и без подршке СРС (меке или тврде струје), добијали батине од разуларене полиције... Запитајте шта они имају од тога? Апсолутно ништа. Њима нико не плаћа, нису они отпор (плаћеничка организација), нико их не финансира са стране. Због тога једино они заслужују моје поштовање. И увек ће имати подршку свих искрених патриота.
:sad2::sad2::sad2:

mišolovac 6.9.2008. 16:15
RAMMSTEIN ::
Има Тома енергије, али за разлику од тутубана који га отераше има и мозак.

Стварно пуно мозга треба да би постао Тадићев клон. Још један НАТО подрепак, заговарач америчке хегемоније, то нам треба?
Па то на сваком ћошку расте, а ја се бојим просечности..
.

Logično, zato je i postao natprosečna budaletina :otkacio::otkacio::evil:

pacijent 58493 ( jeste debil , ali je nas ):hahaha:

Порука Jerry Ropero 6.9.2008. 22:14
nikolic je trebao da podnese ostavku i ranije jer je 5 godina na celu stranke i nije uspeo da dobije i pobedi ni u jednom izbornom ciklusu. 5 godina je dug period u politici , i mislim da je vreme za neka nova lica. mislim d bi idealna licnost da zameni tomislava nikolica bio po meni general Delic. Covek je posten, castan, odvazan, dokzani patriota i fakultetski obrazovan , sto Tomislav Nikolic nije, a to je ipak poprilicna falinka nekoga ko pretenduje da predstavlja jednu ozbiljnu stranku. Na osnovu Nikolica su demokratski zlotvori mogli SRS da prikazuju kao stranku neobrazovanih ljudi sto SRS svakako nije , jer sam siguran da svaki glasac radikala ima vise mozga nego prosecan birac demokrata . Jer samo glupi ljudi kao biraci demokrata mogu da glasaju jedne iste ljude i ako ih oni stalno varaju i lazu.

Jerry , Jerry............:rotf::rotf:

:super:
Da te nema - trebalo bi te izmisliti ! :klap:

Citat:

Порука Jerry Ropero 6.9.2008. 22:14
nikolic je trebao da podnese ostavku i ranije jer je 5 godina na celu stranke i nije uspeo da dobije i pobedi ni u jednom izbornom ciklusu. 5 godina je dug period u politici , i mislim da je vreme za neka nova lica. mislim d bi idealna licnost da zameni tomislava nikolica bio po meni general Delic. Covek je posten, castan, odvazan, dokzani patriota i fakultetski obrazovan , sto Tomislav Nikolic nije, a to je ipak poprilicna falinka nekoga ko pretenduje da predstavlja jednu ozbiljnu stranku. Na osnovu Nikolica su demokratski zlotvori mogli SRS da prikazuju kao stranku neobrazovanih ljudi sto SRS svakako nije , jer sam siguran da svaki glasac radikala ima vise mozga nego prosecan birac demokrata . Jer samo glupi ljudi kao biraci demokrata mogu da glasaju jedne iste ljude i ako ih oni stalno varaju i lazu.

Vrhunski, maestralno, analitički i vizionarski. Kao i uvek:mrgreen::super:

Nego, na nacionalistima tema o tomi već ima 20 strana, toliko nisu pisali ni tokom noći bensedina:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back