Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
A sta to malo vise ima? (osim glasa)![]()
Onaj Krstan se nudio da popusi Seselju.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Onaj Krstan se nudio da popusi Seselju.....![]()

Baš me interesuje šta će biti na glasanju obzirom da je upravo Todorović izjavio da srs neće glasati za SSP a Toma da će se o tome odlučivati na predsedništvu stranke...................
Koliko ja vidim ovde yebe lud zbunjenog a u najavi 2 partije ili možda 3?!?!?
Zavisi kome će se pitchkousti prikloniti ili će osnovati i on svoju stranku................
![]()

Ja sam nacuo iz pouzdanih izvora, da je pichkousti cajni kolutic, u teskoj depresiji poslednjih nedelja............kazu ljudi da je potpuno dezorijentisan, pomalo drogiran, i skroz lud..........nije vise poslanik, popushio je za mesto gradonacelnika, u stranki ga Toma javno napushio kurzem, zena ga uhvatila na gomili sa Lidijom Violetom.........a opet mu isekli telefon zbog neplacanja racuna.............
Sve u svemu.........tuzan kraj za hot lips Vucica, simpaticnog momka sa tuznim ocima i debreciner ustima..........mozda mu jos ta usta pomognu u novoj karijeri, ispod "plavog mosta"![]()

Pa šta kažu tamo na SC? Ima li suza, kletvi...? Ko je krivac za sve ovo?

@ Inagadadavida
Šta ti kaže komšija radikal na sve ovo?![]()

moj komsa, i moj licni radikal, takoreci kucni ljubimac je pravi radikal........bacio se pre pola sata sa terase.................
.....a ne ko ove forumske plachipichke.........![]()

tkacio:
tkacio:

Re: Томислав Николић се пензионисао
Порука Jerry Ropero 6.9.2008. 22:14
nikolic je trebao da podnese ostavku i ranije jer je 5 godina na celu stranke i nije uspeo da dobije i pobedi ni u jednom izbornom ciklusu. 5 godina je dug period u politici , i mislim da je vreme za neka nova lica. mislim d bi idealna licnost da zameni tomislava nikolica bio po meni general Delic. Covek je posten, castan, odvazan, dokzani patriota i fakultetski obrazovan , sto Tomislav Nikolic nije, a to je ipak poprilicna falinka nekoga ko pretenduje da predstavlja jednu ozbiljnu stranku. Na osnovu Nikolica su demokratski zlotvori mogli SRS da prikazuju kao stranku neobrazovanih ljudi sto SRS svakako nije , jer sam siguran da svaki glasac radikala ima vise mozga nego prosecan birac demokrata . Jer samo glupi ljudi kao biraci demokrata mogu da glasaju jedne iste ljude i ako ih oni stalno varaju i lazu.

pacijent 58493 ( jeste debil , ali je nas )
Jerry , Jerry............![]()

AUUUU, Djeri se odrekao Nikse.....a joj kad se setim njegovog uvlacenja u dupe NIkolicu, te hocu da predsednik bude Srbin iz Srbije (Nikolic), te Nikolic je car, te ROKAJ TOMO.....

....jer sam siguran da svaki glasac radikala ima vise mozga....

da na drugom forumu otvori nick pod drugim imenom, kako se francetići sa krste ne bi sprdali sa istim
![]()

....nije mu nista novo palo na pamet..........![]()

Ja sam nacuo iz pouzdanih izvora, da je pichkousti cajni kolutic, u teskoj depresiji poslednjih nedelja............kazu ljudi da je potpuno dezorijentisan, pomalo drogiran, i skroz lud..........nije vise poslanik, popushio je za mesto gradonacelnika, u stranki ga Toma javno napushio kurzem, zena ga uhvatila na gomili sa Lidijom Violetom.........a opet mu isekli telefon zbog neplacanja racuna.............
Sve u svemu.........tuzan kraj za hot lips Vucica, simpaticnog momka sa tuznim ocima i debreciner ustima..........mozda mu jos ta usta pomognu u novoj karijeri, ispod "plavog mosta"![]()

....nije mu nista novo palo na pamet..........![]()

Simpatičan mladić...A u zoovrtu?baš me čudi, odavao je utisak kroz postove kao mladić koji ima potencijal![]()
baš me čudi, odavao je utisak kroz postove kao mladić koji ima potencijal![]()