Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog Morrisona ti promače ova:

Lazarica 6.9.2008. 22:09

Мислим да ово није требало да се деси, без обзира што сматрам да је Николић погрешио што је хтео да гласа за ССП. ДС је постигао циљ и доказао да оно што су говорили је истина, дали право гласачима да им верују.

У времену када постоји раскол у високим круговима СПЦ, Сану као да и не постоји, интелектуална елита која то није, СРС је била једини стабилни ослонац патриотски орјентисаног народа. Сада више нема ни тога. Располућени народ је постао и слуђен. Која је то институција, партија или шта већ у коју народ може имати поверења да је стабилна, ослобођена користољубља, сујете, борбе за власт, којој је добробит Србије испред свих и свега?
Све оне снаге које су могле препородити ову јадну земљу су исцепане по свим шавовима.
Убиће нас сујета!

:otkacio::otkacio::otkacio: ----- i 'pamet', posebno 'pamet'

Lazarica 6.9.2008. 22:09

У времену када постоји раскол у високим круговима СПЦ, Сану као да и не постоји, интелектуална елита која то није, СРС је била једини стабилни ослонац патриотски орјентисаног народа. Све оне снаге које су могле препородити ову јадну земљу су исцепане по свим шавовима.

:otkacio::otkacio::otkacio: ----- i 'pamet', posebno 'pamet'

Predivno:mrgreen::rotf:

ovaj zabrinuti je malo bolji ali preuveličava :mrgreen:

Radosav 6.9.2008. 22:04

Стварно, где је у свему томе Вучић? Да ли ће подржати Тому или ће га пустити низ водуао што је Тома пустио Мају и многе друге) и стрпљиво чекати да и на њега дође ред?

:mrgreen:

'ebena strana je najbolji ali i ni ovaj realista nije loš mada mu pravopis nije jača strana :mrgreen:

Ratko 6.9.2008. 21:53

Ljubi budimo malo realni Toma je ovde jedini koji je sposoban da vodi jednu ovako veliku stranku(mislim na srs) svi su ostalo ne dorasli tome.Glupo je da ga u tome sputava jedan Todorovic ili glupi Micic,oni su odavno trebali da lete iz stranke,da je tako bilo,mislim da bi sada Toma bio predsednik Srbije,a radikali vodili vladu.

:klap:

Međitim, sa radikalima je gotovo .... prešli su u vilozofe... priča, priča a niš' ga ne razumeš :???::mrgreen:

katastrofa 7.9.2008. 20:59
Nenad ::
Опет ви малициозно против људи у странци, по тој логици Шешељ је паметнији од Томе и Вучића заједно, па онда тај кварни смех против неких у странци само значи нешто друго ... да су битније личности од суштине.

Ненаде, овај малициозни смех је последица спознаје да личности које су данас на страни "суштине" (не мислим на тебе да ме криво не схватиш, већ на неке функционере)
увелико уживају привилегије и благодети "прагматизма" СРС-а у прошлости...​
Жалостно али истинито, да није било тог "прагматизма" они би били "нула"...то је суштина мог малициозног смеха, ништа више...

:???::???::???::???::???:
:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back