Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - doci ce nam glave izdajnici u nasim redovima :mrgreen:

Нисам знао да је овај удо класични европејац и жути издајник. Види види како се мишеви сада испољавају! Кукавице, бојите се успротивити вашем миљенику Томи? Пређите слободно у жути табор, нећете ни приметити разлику!

:mrgreen::hahaha:

iznervirani pacijent:

vemavuk 4.9.2008. 20:43
Е радикали!
хвала вам.

сада Томо, Вучићу, Тодоровићу и остали превртачи и шибицари, лепо преко викенда извините се тадићу и уђите у владу.
када сте продане душе будите то до краја. сада је јасно како преварант Шаровић добија унапређење после преваре, јер ви сви сте најовејанији преваранти.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent - kalif umesto kalifa
ozren 4.9.2008. 21:36
Ултра Радикална Странка Уједињеног Српства

Ето - то је мој предлог за назив нове српске националне странке. А то што УРСУС значи МЕДВЕД не мора да значи да се на тај начин поистовећујемо са пробуђеним Руским медведом. То испаде спонтано.

Ако сте за - можемо баш овде, на овом сајту да кренемо у формирање Нове националне странке апсолутно неоптерећене својом, оваквом или онаквом прошлошћу. Наравно уз услов да модератори сајта то и дозволе.

На тај начин бисмо постали и прва странка која је формирана у Сајбер Србији. Једино се плашим да ће наша домовина остати да постоји само у Сајбер свету.

Да би се то спречило, ја вам предлажем да се политички организујемо.

pacijent - vodja kulta

Re: Стиго Тома у Палмину школу

НенадЦ 5.9.2008. 7:55
Ја сам и даље у шоку. Каква црна ЕУ!!!!????!!!! Боље да је рекао да кад не можемо да их победимо, хајмо сви да скочимо са литице, него што ће гласати за оно глобалистичко зло!

Боже, има ли те?!?

pacijent - promene

Беретка 5.9.2008. 3:49
Нове пароле СРС. С вером у Бога, Европа или смрт. Живео Војислав Шешељ, живела европска унија, Хаг је света србска земља јер су тамо наши гробови, европски боље, ми улазимо, 50 чланица плус Србија, Мадрид Париз Лондон!!!

Драгутин Д. А. 4.9.2008. 23:37

...Иначе, да ли су бацачице клетви гласале за ССП? Добро, оне су небитне, битно је шта ће Шешељ рећи. Можда у свађи са Томом он греши, али његово мишљење као врхунског правника и политичара има највећу тежину, тренутак је преломан за СРС. Ако су погрешили, нестаће прво они, а онда и Србија.

:mrgreen::mrgreen:

Драгутин Д. А. 4.9.2008. 23:37

...Иначе, да ли су бацачице клетви гласале за ССП? Добро, оне су небитне, битно је шта ће Шешељ рећи. Можда у свађи са Томом он греши, али његово мишљење као врхунског правника и политичара има највећу тежину, тренутак је преломан за СРС. Ако су погрешили, нестаће прво они, а онда и Србија.

:mrgreen::mrgreen:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: Legenda :rotf::rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap:

Ројалиста http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=1&t=17297&st=0&sk=t&sd=a&start=510

Ајде сад, још ћемо прелазити Чеди, да удувани живимо у небеској Србији.

Лично мислим да се превише дигла хука и халабука око овога.
И да су то исценирали опет неки жути. Томислав Николић је одржао реч, ако ви прихватите амандаман, ми ћемо гласати за ваш ССП у чијем је саставу тај амандман. Та се халабука могла подићи и онда кад је тај амандман поднесен као услов. И време је да се Србија већ једном откочи, како било само да се крене с мртве тачке!

Понашате се ту као да се први пут срећете с политичким варијаблама...

Живела СРС, живео Војислав Шешељ, живела Велика Србија!

:hahaha:

sale nacionale

Брате,шта се расправљаш са људима који су слепи и немају мозга.Ја лично нисам толики антиЕУ,само сам евроскептик(сматрам да уколико можемо да уђемо са КиМ требало би да уђемо,па да видимо).
Ово што је Тома смислио је био најбољи потез СРС у последње 4 године јер је ове квислинге отворено обавезао да само са Косовом улазимо у ЕУ.

pacijent - analitičar:mrgreen:

vemavuk ::ма радикали су исувише изарчили поквареност. Гласају против закона, прете, а увек се на крају у пет до дванаест договоре и омогуће гадовима и издајницима да одраде што су наумили.
и сада рачунају на превару: јесмо гласали за споразум али само уз амандман.
И ко ће да поштује тај радикалски пишљиви, прљави и издајнички амандман?
Али за споразум ће гласати преко 200 посланика а то је преко 90% гласачког тела!
Шта ова чињеница значи?
ВЕЛЕИЗДАЈУ РАДИКАЛА!

vemavuk ::ма радикали су исувише изарчили поквареност. Гласају против закона, прете, а увек се на крају у пет до дванаест договоре и омогуће гадовима и издајницима да одраде што су наумили.
Али за споразум ће гласати преко 200 посланика а то је преко 90% гласачког тела!
Шта ова чињеница значи?
ВЕЛЕИЗДАЈУ РАДИКАЛА
!

Ovaj je pametan. Provalio ih. :D

Шта ова чињеница значи?
ВЕЛЕИЗДАЈУ РАДИКАЛА!
:hahaha:

pacijent - Sudija:mrgreen:

Златоусти 5.9.2008.
Сајт српских националиста најоштрије осуђује намеру Народне скупштине Републике Србије да изгласа закон о ратификацији Споразума о стабилизацији и придурживању са Европском унијом

Ranko Jokic 6.9.2008. 0:38

Ja glasam SRS iskljucivo radi Seselja i sve dok je on predsednik SRS ima moj glas, i ne samo moj glas vec malo vise.

Lazarica 6.9.2008. 0:45
Гласам за СРС, не због Шешеља(који је неоспорни геније), још мање због Томе, већ што је то ЈЕДИНА национално орјентисана странка, а само таква може спасити Србију од пропасти.

:otkacio::otkacio:

Ja prizanjem da više nemam strpljenja sa tim ekstremnim radikalnim tupadžijama.
Nauka je toliko napredovala, ali šta to vredi nema leka protiv gluposti :evil::evil::evil:

Priznanje LDP-u :hahaha:

Ranko Jokic 4.9.2008. 22:49
::Kakve stranke koji moj, treba i ove ukinuti pod hitno. Navedite mi jednu postenu ili ce ova da bude ta :roll: Ispade da je LDP najpostenija oni bar ne lazu sta im je cilj

__Сербон__ 4.9.2008. 22:56
И ја мислим да је ЛДП далеко најпоштенија странка у Србији!

mi smo skroz propali kad radikali hvale ldp :eek::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back