Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Međitim, sa radikalima je gotovo .... prešli su u vilozofe... priča, priča a niš' ga ne razumeš :???::mrgreen:

katastrofa 7.9.2008. 20:59
Nenad ::
Опет ви малициозно против људи у странци, по тој логици Шешељ је паметнији од Томе и Вучића заједно, па онда тај кварни смех против неких у странци само значи нешто друго ... да су битније личности од суштине.

Ненаде, овај малициозни смех је последица спознаје да личности које су данас на страни "суштине" (не мислим на тебе да ме криво не схватиш, већ на неке функционере)
увелико уживају привилегије и благодети "прагматизма" СРС-а у прошлости...​
Жалостно али истинито, да није било тог "прагматизма" они би били "нула"...то је суштина мог малициозног смеха, ништа више...

:???::???::???::???::???:
:mrgreen:

:hahaha:

Picolo - Dole glupost! taman i sa dozom optimizma, živeo copy and paste ! :mrgreen:

Сале 8.9.2008. 12:12
Колико песимизма!? И то тамо где га најмање очекујем - међу српским националистима!

Апелујем да неко сачини дефиницију српског национализма која подразумева и оптимизам!

:mrgreen::mrgreen:

pacijent - tvrda struja:mrgreen::super:

Командант 8.9.2008.
Тому су подржали педерско-лезбејска организација "queerbeograd", жене у црном, мајке сребренице, Харис Силајџић, Хавијер Солана, Хашим Тачи, војвођански наркоман Костреш, београдски наркоман Чеда...И наравно уз благослов свиње из Рима...

Командант 8.9.2008.
Тому су подржали педерско-лезбејска организација "queerbeograd", жене у црном, мајке сребренице, Харис Силајџић, Хавијер Солана, Хашим Тачи, војвођански наркоман Костреш, београдски наркоман Чеда...И наравно уз благослов свиње из Рима...

pacijent - najgluplji od svih:rotf:

royaltribune 8.9.2008.
ma meni sve ovo lici na nekakav dogovor unutar stranke

:D:D Ovaj prvi je najtvrđa struja, a ovaj drugi - mukica, dobrica.:(:D

Командант 8.9.2008.

Mene bas zanima kako neko moze biti ovoliko lud i ovo napisati?! :think::think::think::think:
Mada, poznajuci takve likove, i ne cudi me toliko, i moram priznati, pogotovo DellBoy-u, da su me takvi pre izvesnog vremana nazvali, i rekli mi da sam izdajnik!! Doduse, doticni lik je iz dss-a! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent - izdajnik?!

Re: Тома формирао своју посланичку групу

Порука NACIONALISTA 8.9.2008. 20:41
Што генерал Делић лепо рече- " За Војислава Шешеља бих дао последњу кап крви, али ако бирам између њега и Србије, бирам Србију!"

То је суштина ове приче!!!
Obratiti paznju ko je ovo napisao!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back