- Poruka
- 2.998
Tadic & co su cak uspeli da izbace kosarkasku rep.iz kvalifikacija za sve sto je onomad licilo na nemogucu misiju,sta su sa fudbalom uradili pricati necemo jel tako........odbojka bla bla ma sve su syebali nesrecnici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako ženama izgledaju isto ipak ima razlike izmedju dva jajeta.

Tadic & co su cak uspeli da izbace kosarkasku rep.iz kvalifikacija za sve sto je onomad licilo na nemogucu misiju,sta su sa fudbalom uradili pricati necemo jel tako........odbojka bla bla ma sve su syebali nesrecnici

kajgana se pravi sa slaninomMa šta muškarci zamišljali, u kajgani je najbitnija kobasica![]()

kajgana se pravi sa slaninom![]()

Ma šta muškarci zamišljali, u kajgani je najbitnija kobasica![]()
Pto bi ti verovali?Jedino ako si lično proveravao.... onda je okАхаха....... баш си нашла коме ћеш да "спустиш" - па он врло добро зна да у гаћама љуља мућкове а не јаја...........![]()

vidim da nastavljas da se pridrzavas duha teme Vojo i sam ucestvcujes u njoj ,to je vec pohvalno![]()

pacijent - lažov
barabasasela 25.8.2008.
Режим врши притисак на организаторе протеста да се протести сутра НЕ НАСТАВЕ.
Организаторима је прећено ако наставе да износе истину и да изводе народ на улице.
Морамо заједно изаћи на улицу и показати зубе жутим манијацима на власти.
Вуците комшије и познанике за руку

Blago tebi!!! Zamisli kako je nama sto zivimo u Zemunu? Ako hoces da vidis autenticne radikale, dodjes lepo na pivo u kafic ispred te nijihove stranke i opstine, i uzivas...nemoj da pricas da ima i radikalski kafic??
brate, moram da odem da vidim jednom radikala in live.......ja , naime, sem na ovim poslednjim mitinzima i na TV jos nisam sreo coveka koji mi je rekao " ja sam radikal", sem ovih virtuelnih, na forumu...........da li oni izlaze samo nocu , ko sismisi, ili se krecu sporednim ulicicama, ne znam..........ali , tesko da se sretnu in live.........
p.s.
moga komsiju sa treceg.....radikala ne racunam, on mi dodje ko kucni ljubimac..ili dzak za boks........zavisi kako sam raspolozen, a i dobrica je........priglup pomalo............ali gotivac......

dok ne dobijete ovo u Zemunu necete znati sta je zivotBlago tebi!!! Zamisli kako je nama sto zivimo u Zemunu? Sve traktoristi **** im pas mater!!!! Ako hoces da vidis autenticne radikale, dodjes lepo na pivo u kafic ispred te nijihove stranke i opstine, i uzivas...
Ja placam pivo, nije problem, samo ako imas zelju da ih vidis, mada ti nebi savetovao!
Stoka je to....

Pu: Pu: daleko bilo, pomeri se s' mesta!!!!dok ne dobijete ovo u Zemunu necete znati sta je zivot
![]()

stari pacijent Voyo
aimar
Registrovan član
aimar (avatar)
Učlanjen: 05.07.2008.
pa i nije olimpijada nekakav vrh,ali je nasa drzava odnosno demokrate su krive za propast sporta uopste,doveli su ljude do toga da se stide da igraju za srbiju.
kad ih neko vidi na terenu uperi prstom i kaze-eno ih oni cinkarosi
aimar je trenutno na forumu
![]()

vidim da nastavljas da se pridrzavas duha teme Vojo i sam ucestvcujes u njoj ,to je vec pohvalno![]()

Pu: Pu: daleko bilo, pomeri se s' mesta!!!!
p.s.
Jedan je Nedjo Kostic!!!
![]()