Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vidimo vojnu knjižicu i gde si bio!
Ili si šiptar!
Biraj:mrgreen:

Reci desi sluzio vojsku ko ti je bio komandir cete..Ili si sluzio Tadicevu vojsku u nekoj biblioteci slagao knjige..Ti sine nisi bio u vojsci...Sto se tice dokumenata malo je glupo da se ovde pokazuje,ali ako ti pokazes svoju knjizicu,onda nema problema.mozemo i da polemisemo..

Reci desi sluzio vojsku ko ti je bio komandir cete..Ili si sluzio Tadicevu vojsku u nekoj biblioteci slagao knjige..Ti sine nisi bio u vojsci...Sto se tice dokumenata malo je glupo da se ovde pokazuje,ali ako ti pokazes svoju knjizicu,onda nema problema.mozemo i da polemisemo..

Pa rekao sam ti u Belgiji.
Komandir čete Jap de hop Shefer.
Ajd sad ti.

Jel tebi najveće dostignuće u životu što si služio vojsku?
Nemoj da se raspitam kod nojkića kakav si bio!:mrgreen:

Ja dokazujeujem da ti nisi bio u vojsci,a trazis neciju knjizicu a neznas ni kako izgleda.Pitao si da ti dokazem kako sam Srbin.Pa ajde da pricamo.Naravno nije samo vojnik Srbin,valda si musko trebalobi da si sluzio vojsku kada pricas o Srpstvu... I ko *** Kosovo...

Ja dokazujeujem da ti nisi bio u vojsci,a trazis neciju knjizicu a neznas ni kako izgleda.Pitao si da ti dokazem kako sam Srbin.Pa ajde da pricamo.Naravno nije samo vojnik Srbin,valda si musko trebalobi da si sluzio vojsku kada pricas o Srpstvu... I ko *** Kosovo...

Dobro bre,prijatelju, jesi ti od 10 hiljada korisnika našao mene da se družimo?:mrgreen:
Smorio si i ti i vojska i kosovo.
Idi proguglaj malo na youtube, pa dodji opet:lol:

I da rezimiramo, izbegavaš da pokažeš vojnu knjižicu iako si se hvalisao ovde.

Види Тротере :) Не објављујем ничије податке, сами ви то временом кажете. Ах, да, нисам се срео са ИНИДАДА, није се појавио вечерас ... тако да ... сад се види ко је ... јел
zar nije za sutra tj. danas zakazao druzenje ?:think:

Dobro bre,prijatelju, jesi ti od 10 hiljada korisnika našao mene da se družimo?:mrgreen:
Smorio si i ti i vojska i kosovo.
Idi proguglaj malo na youtube, pa dodji opet:lol:

I da rezimiramo, izbegavaš da pokažeš vojnu knjižicu iako si se hvalisao ovde.

Битанго - војна књижица је војна тајна - ПАЈЗ' ДА ТИ ЈЕ НЕКО НЕ СКЕНИРА... болид у розе шпилхознама које му је навукао психопата Ирон Лорд...:cool::cool::cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back