DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Тротере, па ти први не желиш да то напишем![]()
Imaš moj blagoslov, slobodno napiši.
Mesto, adresu, funkciju, platu - sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тротере, па ти први не желиш да то напишем![]()

Znam.
Služio sam u Belgiji. Što pitaš?
Zato sto znam da nisi mrdnuo,dalje od mamine suknje...Cuo si za neku EU pa skakuces kao mali majmuncic.

Da vidimo vojnu knjižicu i gde si bio!
Ili si šiptar!
Biraj![]()
Reci desi sluzio vojsku ko ti je bio komandir cete..Ili si sluzio Tadicevu vojsku u nekoj biblioteci slagao knjige..Ti sine nisi bio u vojsci...Sto se tice dokumenata malo je glupo da se ovde pokazuje,ali ako ti pokazes svoju knjizicu,onda nema problema.mozemo i da polemisemo..
Imaš moj blagoslov, slobodno napiši.
Mesto, adresu, funkciju, platu - sve![]()
E ovo moram da ispratim do kraja
Postaje zanimljivo![]()

Нисам ја збрисао, али тако нешто нећу објављивати ... Знаш ваљда правила форума.

Pa rekao sam ti u Belgiji.
Komandir čete Jap de hop Shefer.
Ajd sad ti.

Jel tebi najveće dostignuće u životu što si služio vojsku?Ti i neznas staje komandir cete,idi nadji temu zabava ili game.Vojsku si video na TVu,idi se igraj malo.![]()

Не објављујем ничије податке, сами ви то временом кажете. Ах, да, нисам се срео са ИНИДАДА, није се појавио вечерас ... тако да ... сад се види ко је ... јелJel tebi najveće dostignuće u životu što si služio vojsku?
Nemoj da se raspitam kod nojkića kakav si bio!![]()
Ja dokazujeujem da ti nisi bio u vojsci,a trazis neciju knjizicu a neznas ni kako izgleda.Pitao si da ti dokazem kako sam Srbin.Pa ajde da pricamo.Naravno nije samo vojnik Srbin,valda si musko trebalobi da si sluzio vojsku kada pricas o Srpstvu... I ko *** Kosovo...

zar nije za sutra tj. danas zakazao druzenje ?Види ТротереНе објављујем ничије податке, сами ви то временом кажете. Ах, да, нисам се срео са ИНИДАДА, није се појавио вечерас ... тако да ... сад се види ко је ... јел

Zar nisi ti odbio sastanak?Види ТротереНе објављујем ничије податке, сами ви то временом кажете. Ах, да, нисам се срео са ИНИДАДА, није се појавио вечерас ... тако да ... сад се види ко је ... јел

Dobro bre,prijatelju, jesi ti od 10 hiljada korisnika našao mene da se družimo?
Smorio si i ti i vojska i kosovo.
Idi proguglaj malo na youtube, pa dodji opet
I da rezimiramo, izbegavaš da pokažeš vojnu knjižicu iako si se hvalisao ovde.
[
Nisam se ja nista hvalisao,to bas i nije za hvalisanje..
I gde si sluzio...

bice da si promasio dan rece covek da ne moze veceras http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7331974&postcount=1331Не. Ја сам се појавио вечерас, био сам тачан, али њега није било![]()
Dobro bre,prijatelju, jesi ti od 10 hiljada korisnika našao mene da se družimo?
Smorio si i ti i vojska i kosovo.
Idi proguglaj malo na youtube, pa dodji opet
I da rezimiramo, izbegavaš da pokažeš vojnu knjižicu iako si se hvalisao ovde.

Битанго - војна књижица је војна тајна - ПАЈЗ' ДА ТИ ЈЕ НЕКО НЕ СКЕНИРА... болид у розе шпилхознама које му је навукао психопата Ирон Лорд...![]()